החלפת שרשרת המוכר בחנות אמר לי שכל 1500 קמ מחליפים שרשרת זה נכון? מדובר בקניה של FOCUS FIRE EDGE
נ נצאב New member 15/7/08 #1 החלפת שרשרת המוכר בחנות אמר לי שכל 1500 קמ מחליפים שרשרת זה נכון? מדובר בקניה של FOCUS FIRE EDGE
N nintense New member 15/7/08 #2 אולי ואולי לא... זה מאוד משתנה בין מי הרוכב, סוג השרשרת, סגנון הרכיבה ומזל. מודד שרשרת עולה עשרות שקלים וכלי חובה לכל רוכב אופניים שמכבד את עצמו.
אולי ואולי לא... זה מאוד משתנה בין מי הרוכב, סוג השרשרת, סגנון הרכיבה ומזל. מודד שרשרת עולה עשרות שקלים וכלי חובה לכל רוכב אופניים שמכבד את עצמו.
O ofan sport New member 17/7/08 #3 מי אמר לך את זה ? ושנית, באופן כללי לא מדויק.( אבל אם אתה שוקל משהוא כמו 130 ק"ג) ואתה רוכב בהילוך הגבוה ביותר רוב הזמן גם בעליות אז סביר שכן . כמו כן ממליץ לך שבכול פעם שאתה מגיע לבדוק תידרוש שיבדקו את השרשרת עם מדיד . ושהיו הוגנים איתך,משה .
מי אמר לך את זה ? ושנית, באופן כללי לא מדויק.( אבל אם אתה שוקל משהוא כמו 130 ק"ג) ואתה רוכב בהילוך הגבוה ביותר רוב הזמן גם בעליות אז סביר שכן . כמו כן ממליץ לך שבכול פעם שאתה מגיע לבדוק תידרוש שיבדקו את השרשרת עם מדיד . ושהיו הוגנים איתך,משה .
נ נצאב New member 17/7/08 #4 רציתי לקנות פוקוס פייר אדג' 2008 מהחנות אז המוכר אמר לי אם תקנה אצלי יש לך שנתיים תמיכה חינם בלי פאנצ'רים נשים לך (בתשלום)ספידומטר וכל 1500 קילומטר נחליף לך שרשרת-כי צריך
רציתי לקנות פוקוס פייר אדג' 2008 מהחנות אז המוכר אמר לי אם תקנה אצלי יש לך שנתיים תמיכה חינם בלי פאנצ'רים נשים לך (בתשלום)ספידומטר וכל 1500 קילומטר נחליף לך שרשרת-כי צריך
O ofan sport New member 17/7/08 #5 פוקוס 2008 לא מכיר את הדגם הנ"ל .לא מעונין להעביר ביקורת על המוכר.אגב .אצלי מקבלים שרות חינם כל עוד אתה מחזיק באופניים ואפילו במכרים מסוימים גם לבעלים החדשים .
פוקוס 2008 לא מכיר את הדגם הנ"ל .לא מעונין להעביר ביקורת על המוכר.אגב .אצלי מקבלים שרות חינם כל עוד אתה מחזיק באופניים ואפילו במכרים מסוימים גם לבעלים החדשים .
O oferbic New member 18/7/08 #6 אם החלפת השרשרת בחינם, אז למה לא ../images/Emo13.gif אם בתשלום אז בודקים את מצב השרשרת ורק אם התארכה מחליפים. כל רוכב מפעיל כח שונה על השרשרת מהרבה סיבות ולכן יש לבדוק ולא רק לספור ק"מ.
אם החלפת השרשרת בחינם, אז למה לא ../images/Emo13.gif אם בתשלום אז בודקים את מצב השרשרת ורק אם התארכה מחליפים. כל רוכב מפעיל כח שונה על השרשרת מהרבה סיבות ולכן יש לבדוק ולא רק לספור ק"מ.