החלפת שפות

החלפת שפות

היי לכולם :)
אני משתמשת בפיירפוקס. באופן מוזר ובלתי מוסבר, כשאני לוחצת על ALT+SHIFT כדי להחליף את השפה, או אפילו דרך הדבר הקטן הזה למטה בסרגל כלים(אני לא יודעת איך קוראים לזה
בורה בכל מה שקשור למחשבים), הדפדפן נתקע ולא מגיב ואני מצליחה לסגור את החלון רק דרך מנהל המשימות. ניסיתי להוריד גוגל כרום, עדיין אותה בעיה.
לכן מחקתי את המקלדת האנגלית, וכרגע אני משתמשת ב-CAPS LOCK, אבל זה לא פתרון תמידי. כדי להכנס לאתרים עם סיסמאות(כמו כאן), אני צריכה להשתמש במפת התווים וזה לא נוח בכלל.
ניסיתי גם למחוק את פיירפוקס ולהתקין מחדש, זה לא עזר. זה מוזר כי לא התקנתי שום דבר בימים(ובחודשים) האחרונים, אז איך זה יכל לקרות פתאום?
מה אפשר לעשות לדעתכם\לדעתכן?

תודה! קחו פרח

האם הבעיה מתרחשת

רק כשאת לוחצת על ATL+SHIFT או גם בלחיצה על אייקון השפה (למטה ליד השעון)?
איזה WINDOWS יש לך?

היי אסף

איזה כיף שיש כאן היענות מהירה

הבעיה מתרחשת גם בלחיצה על אייקון השפה. ויש לי ווינדוס XP, אני יודעת שזה ישן אבל עד היום לא היו לי בעיות

נסי לבצע שיחזור מערכת

נסי לבצע שחזור מערכת לתאריך שלפני הופעת הבעיה.
כנסי ללוח הבקרה ושם שיחזור מערכת (system restore) ובחרי תאריך מתאים

ניסיתי,

זה עדיין לא עוזר.
אפילו הורדתי אינטרנט אקספולרר, שם זה כן עובד ואני יכולה להחליף שפות בלי בעיה, אבל הדפדפן הזה לא נוח לי ואני אוהבת את הפיירפוקס שלי
זה קורה רק בפיירפוקס ובגוגל כרום, מה זה עוד יכול להיות?

uphilll

New member
מותקנים לך תוספים על הדפדפנים שנתקעים?

אם כן, נסי להסיר את כל התוספים ולבדוק אם הסתדר.
אם הסתדר, תחזירי את התוספים אחד אחד עד שתגלי מי מהם גורם לתקלה.

בזכותך עליתי על משהו!

האם התכוונת ללחיצה על כלים - תוספות - תוספים חיצוניים? אם כן, נטרלתי את כולם וזה לא פתר את הבעיה. אבל מה שכן, זה כתב משהו על כך שהאדובי פלאש פלייר ו-SHOCKWAVE לא מעודכנים. עשיתי 1+1 ושמתי לב שהדפדפן נתקע כשאני מחליפה את השפה רק באתרים שיש בהם פרסומות שזזות וכו'. הסרתי את כל מה שקשור לאדובי ולפלאש פלייר ב'הוספה או הסרה של תוכניות' והפלא ופלא, הבעיה נפתרה. כשהתקנתי את זה שוב(מאמינה שזו הגרסה המעודכנת) ונכנסתי אל הדפדפן מחדש, הבעיה חזרה. יכול להיות שאולי משהו בהגדרות של זה קופץ?
כשאני מנסה להתקין את האדובי הזה דרך האתר שלהם, עולה מסך שחור כזה בלי כלום. אני מצליחה להוריד ולהתקין את זה רק דרך הפיירפוקס(כי הם כותבים במקום הפרסומות הזזות 'נחוץ תוסף חיצוני כדי להציג תוכן זה') ומשם יש אופציה להורדה. יכול להיות שזה גם קשור?
אני מרגישה כמו חושחש הבלש חח

uphilll

New member
הצטיידת בזכוכית מגדלת? :)

לפי מה שאת מתארת, הבעיה אכן בתוסף.

יכול להיות שהסיבה שגם בהתקנה חוזרת התוסף עושה בעיות, קשורה לעובדה שאת על XP.
אני לא מתמצאת ב- 100% אבל יודעת שמרגע שהתמיכה בגרסה הזו הסתיימה, יש דברים שלא עובדים או עושים בעיות...

את יכולה לבדוק בפורום חלונות, הם בטח ידעו להסביר מה לא נתמך יותר.

אגב, גם בכרום הבעיה עדיין קיימת?

חחח גדולה!

קודם כל, תודה רבה:) גם לך וגם לאסף!
הבעיה בכרום עדיין קיימת, אבל מחקתי אותו אז הוא לא כל כך רלוונטי.
נדמה לי שיש משפט שאומר שלהבין את הבעיה, זה כבר 50% מהפתרון. מקווה ששם יוכלו לעזור לי לפתור את החצי השני של התעלומה חח

סופ"ש נפלא ומלא בחיוכים לכולם

למעלה