החלפת שפה באתר

bmx12

New member
החלפת שפה באתר

שלום כולם יש לי אתר בוני על מערכת LIVECITY , האתר כתוב בשפה האנגלית ברצוני להפוך אות לשפה עברתי כלומר להשאיר את העיצוב רק לשנות את השפה . כמובן שגם מבחינת SEO אני מחליף שפה ( מילת פתח אחרת ,כותרת ,תיאור , צפיפות , עדכון הקישורים לאתר שלי עם מילת קישור בעברית ) השאלה שלי אך גוגל יוכל את השינוי? מבחינתו זה העתקת תוכן ? מה יקרא עד שגוגל יאנדקס מחדש את כל הדפים ? בכלל אך צריך להתמודד מבחנית SEO עם אתר שביום אחד החליף שפה? עוד קצת מידע בנוגע למערכת דומיין .COM אחסון שרת בארץ תודה על כל התושבת

אני66

New member
אני אענה בחלקים

ראשית החלפת שפה באתר: כל עוד התחום נשאר אותו תחום לא אמורה להיות בעיה. גוגל יבין שזה אותו התחום. מבחינת התכנים: זה לא יראה כתוכן משוכפל. ברגע שגוגל יאנקדס את השינוי תאבד כל מיקום שהיה לאתר באנגלית. אני חושב שנכון יותר לעשות זאת כך: כמה אפשרויות: הקמת אתר מקביל בשפה העברית על דומיין אחר לא צריך להסביר זה פותר את כל הבעיות ומאפשר ניצול של האתר הישן לוטבת קישור. אפשרות שנייה החלפת התכנים ראש בראש באתר, בעייתי קצת אבל אפשרי. אפשרות שלישית היא הוספת דפים חדשים בעברית באתר ולהשאיר גם את האנגלית לתקופה קצרה. אך חשוב לזכור שאת כל הקידום בעברית אתה מתחיל מאפס. כך שזה לא ממש משנה באיזו דרך תבחר.

adgr

New member
אפשרות שלישית.

"...אפשרות שלישית היא הוספת דפים חדשים בעברית באתר ולהשאיר גם את האנגלית.." טריוויאלי וגוגל לא יכעס, אפילו יאהב. אבל תשאיר את 2 השפות לתמיד. ממליץ על סיפרייה חדשה hebrew או אפילו תת דומיין. השתדל לתרגם בהתאם. ובתוצאות החיפוש : במי גוגל נעזר לתרגום ? סימולטני/ סלקטיבי ... בתוכן האתרים עצמם. הם לא יושיבו מיליוני מתרגמים להציג את תרגום כל האתרים. נראה כמו תוכנה שלומדת שפות (-:

bmx12

New member
תת דומיין מה עדיף ?

עדיף לעשות תת דומין לשפה העברית ולהשאיר את האנגלית לדומין הרגיל ? כלומר לאתר באנגלית יכנסו www.xxx.com ולאתר בעברית יכנסו ל he-xxx.com או שבכלל עדיף לעשות ההפך ? תודה

bmx12

New member
המון תודה על התשובות

הרציניות שלכם אני כבר ניגש לעבודה שוב תודה

arye9

New member
תרגום אתר

בדיוק היום קראתי ב webmaster tools שגוגל מאשר תרגום דפים באתר. ככה שאין לך מה לדאוג. דרך אגב באתר שלי יש הרבה דפים מתורגמים לאנגלית וזה לא מזיז לגוגל. לא מצליח למצוא את זה (נדמה לי שזה היה בקובץ PDF).

למעלה