גארמין 220
קניתי אותו במרוץ הוד השרון, כולל רצועת דופק, ב-1100 ש"ח בערך. אני השתדרגתי מגארמין 305.
מה השיפורים בין הישן לחדש?
- קליטת לווינים מאד מהירה. לא יאומן, מדליקים את השעון ואפשר להתחיל לרוץ. חסל סדר נסיעה בקור מקפיא עם יד מחוץ לחלון, הכנה מראש על אדן החלון וכדומה.
- יותר יפה (הרבה יותר יפה. קצת יותר יפה לא היה מספיק לאור איך שנראה ה-305)
- יכול לשמש ביום יום. אם לא מופעל סטופר, הגפס לא עובד והסוללה מחזיקה בקלות כמה ימים. למעשה, אני לא מוריד אותו מהיד, ואת שעון היומיום הקודם שלי שמתי בקופסא.
- בהמשך לקודם, טעינה מהירה. אחרי ריצה אני מסנכרן אותו, ונותן לו להישאר במטען 15 דקות והוא טעון לגמרי
- סנכרון מאד מהיר לגארמין קונקט. עניין של שניות, לעומת דקות שהיה לוקח ב-305
- אקסלרומטר מובנה, נותן מדידות כמו אורך צעד, תדירות צעדים (שלי בין 165 בריצה בקצב נח ל-175 בריצת קצב), וכנראה גם מגיב יותר טוב לשינויים בקצב ריצה, כמו למשל אינטרוואלים.
- תאורה נוחה
- תצוגת גובה במהלך הריצה. טוב לחיפאים ולחובבי טיולים (אני גם וגם).
- ויברציה, שמורגשת היטב, בסוף לאפ. טוב לכל מי שרץ עם אזניות או למי שקצת חרש (אני גם וגם). בסוף לאפ הוא מראה את זמן הלאפ לכמה שניות, גם מאד שימושי.
- מימשק נח.
החיסרון היחיד שלו מבחינתי שחלק מהתצוגה היא קטנה מדי, ומי שזקוק למשקפי קריאה כמוני לא יוכל לראות חלק מהנתונים. בגודל של השעון הייתי מצפה לקצת יותר תצוגה וקצת פחות שוליים.
לסיכום, התלבטתי די הרבה זמן אם לשדרג, אבל בדיעבד, למרות שההבדל בפונקציונאליות הוא לא כזה דרמטי אני ממש שמח על השידרוג וממליץ גם.