החלפת שם

מיקה 73

New member
החלפת שם../images/Emo39.gif

שלום רב.אני בת 34. 4.5 חודשים לאחר לידה,תקופה ארוכה,חושבת להחליף את שמי,מרגישה שבעקבות הלידה,התחלה חדשה ,אולי זהו זמן מתאים,הסיבה העיקרית קשורה לכך שכל חיי התקשתי לזרום עם דברים,שום דבר לא בא לי בקלות. אני מעטנינת בשם שיבטא זרימה,אופטימיות,הצלחה,חוזק פנימי,שקט נפשי,שלוה,דברים שכ"כ חסרים לי. יש לציין כי לפני הלידה התייעצתי עם נומרולוגית שראתה בחיי המון בדידות וקשיים(אני לא מסתדרת עם משפחתי שאינה תומכת ומפרגנת ובילדותי אכן הרגשתי לבד,שלא מבינים אותי),למזלי יש לי בן זוג תומך ואוהב שאינו מתנגד להחלפת שם אם אחליט שזה מה שאני רוצה. הנומרולוגית שהתייעצתי איתה לא ראתה כי שמי אינו נכון לי בצורה מוחלטת וכל השמות שהבאתי לה לא התאימו למעט שם אחד היא אמרה כי אני בעיצומו של שינוי בחיי והתפתחות,תהליך שיתרחש בשנים הקרובות וכי אין מה למהר אבל ייתכן ואני ובעלי נעבור עם התינוק שלנו לאיזור אחר בארץ וזו הזדמנות מצויינת לדעתי להחלפת השם. חשוב לי לציין כי אמי נתנה לי ולשתי אחיותיי שמות דיי דומים וזה מסמל בעיניי את הסיביוזה שיש בבית,חוסר הפרדות וגבולות ולדעתי יהיה משהו סמלי בהחלפת השם לשם אחר,שונה ,ליצירת אינדודואל,ייחודיות. מצד אחד אני רוצה להחליף את שמי ומצד שני מאוד!מפחדת.האם החלפת שם יכולה לעזור לי ולהקל עליי? אשמח לשמוע ממך חוות דעת ואם יהיה צורך אשמח למסור את שמי האמיתי ותאריך הלידה

נדמה לי שכבר שאלת אותי בעבר

כאן או בקומונה שלי על הנושא . אני לא בעד החלפת שמות או הוספת אותיות ואני ממליצה אך ורק כאשר מופיעות בעיות בריאותיות שגם אז הרבה תלוי בתאריכי להידה (עברי +לועזי) ולא רק השם. יש לי משפט קבוע שמלווה את חיי - איפוה שקיים ספק אז אין ספק ולדעתי אני לא ממליצה להחליף שמות בברכה,קרן

מיקה 73

New member
תודה,שאלה נוספת בבקשה

מה הסיבה שאת לא ממליצה להחליף שם?אני יודעת שלא מעט אנשים החליפו את שמם ולאו דווקא מסיבות בריאותיות והם מרוצים מהחלטתם. אני שואלת כדי לקבל חוות דעת מקצועית כי חשובה לי כל אינפורמציה בנושא. מה יכול להיות או לקרות לדעתך כאשר מבצעים שינוי שכזה?האם את יכולה לתת לי בבקשה איזשהו מידע (עד כמה שניתן כמובן על סמך תאריך הלידה)בנוגע לשינויי מקצועי או קידום?וכן האם צפויה לי הצלחה כלכלית בעתיד הקרוב או הרחוק?תאריך הלידה שלי: 10.11.73. אם צריך,אוסיף את שמי כמו כן אני ובעלי לפני שינויי גדול בחיים,ייתכן ונעבור דירה לעיר אחרת בארץ או בחו"ל לצורך לימודים שלו,(דוקטורט)תאריך הלידה שלו 14.6.74 האם את יכולה לומר אם צעד זה יכול להניב הצלחה בקריירה והצלחה מבחינה כלכלית?(חשוב לי לציין ששנינו אנשים מאוד שקולים וכמובן שאנו שוקלים היטב צעד שכזה).האם להוסיף את שמו? תודה רבה!!!

תשובות לשאלותייך .

1. אני בגישתי לא מאמינה בשינוי שם ולא ממליצה לבצע שינוי שכזה מפני שישנם יסודות מסויימים וישנם אלמנטים שמשוייכים לאותיות השם ובעצם שמינו מתפקד שנגזרת גורל משני וישנם אלמנטים מסויימים שכן ניתנים לשינוי דרך השם. זה שאנשים מסביבך שינו את שמם והם מרוצים מבחירתם לא בהכרח אומר שהם שינו דברים מהותים שכתובים בתארכיי הלידה שלהם ,ולא אומר שבעצם יצרו שינוי . ישנה סיבה מאוד חזקה למה תאריכי לידה לא ניתן לשנות . ושוב כל מקרה לגופו וגם בתנך מוזכרים שינויי שמות במקרים קיצוניים בלבד שמעורבים בהם בעיות בריאותיות מכאן והלאה נהייה מן טרנד כזה שאם לא טוב לך ולאותו מייעץ אין משהו טוב לומר לך הוא מנסה " לפתור " את בעיותיך ע"י כך שתשנה את שמך וזה עובד על התקן של " כאילו " משנה מקום משנה מזל .... לשם שאיתו נולדנו ישנה השפעה חזקה לאורך כל חיינו גם אם ביצענו שינוי וכל אותם תחושות שתיארת ובעיות שכתבת שקיימות בחייך נובעות מתאריכי הלידה שלך ומהאתגרים והחוויות שעלייך לעבור בחיים ואני לא רואה איך שינוי שם ימנע מבעדך להגיע לאותם חוויות הכוח של השם נמוך מהאנרגיה שקיימת בגורלינו . ולכן אני לא ממליצה כי זה לרוב מייפה ומשייף את הקליפה החיצונית , אך לא יכול לחדור פנימה וליצור שינוי מהותי במה שמכתיב הגורל ! - את זה יש לאדם ע"י מודעות ,בחירות ומעשים . מקווה שהבהרתי את דעתי על קצה המזלג .... 2. אצלך רואים כי השנתיים האחרונות לא היו קלות רגשית , מתח ,לחץ,שיעמום רצון לשבור מסגרות ורצון כל הזמן לשינוי מסגרת . את תקשורתית ,עצמאית,עקשנית וצריכה כל הזמן לתת ביטוי לאישיות שלך מאוד חשוב לשמור על האנרגיות,לא להתפזר,לקבל החלטות ולעמוד בהם את מאוד יצירתית וכשרונית ויחד עם זאת לך יש את היכולת לקחת סיכונים שאחרים לא יעזו לחשוב עליהם אבל.... לא קל לשמור על שמחה ואופטימיות ולא קל להוציא את היחודיות שבך החוצה הרבה פעמים את מחפשת את עצמך בתוך מסגרת,בטחון ומצד שני רוצה מסגרת עצמאית ולהיות חופשייה בעיסוק . השנה היו מחשבות על התרחבות,שבירת מסגרות,מאס בשגרה הקיימת,מצבי רוח ,רצון לחופש ורצון לעשות משהו אחר ,שונה . תיתכן נסיעה לחו"ל ,אך לא בשנה הקרובה , אלא זהו תהליך שיכול להימשך שנתיים . אין לי מושג מה עיסוקך היה עד עכשיו אך יש בו צד של תקשורת,מכירה,העברת מסרים ותנועה פיזית או מחשבתית ואת טובה בטיפול במצבים רגישים ואת טובה בתפקוד במסגרת אחראית הקשורה לילדים,תנועה,שיווק וכו'. את לקראת שינוי ולכן כן מומלץ בשנה הקרובה לחשוב מה כן היית רוצה ללמוד ומה כן היה מספק אותך . ומעבר לכך ישנם אתגרים לא קלים בחייך הקשורים למשפחה וזוגיות . מקווה שעזרתי . בברכה,קרן

למעלה