החלפת שם משפחה

muse1986

New member
החלפת שם משפחה

שלום, אני אורטל פרץ ת.ל 14.5.1986, אני מעוניינת לשנות את שם המשפחה שלי מפרץ לדניאל, בגלל הרגשה חזקה של חסימה בכל התחומים בחיי, מעולם לא התחברתי לשם הזה, לעומת זאת השם דניאל זה השם הפרטי של אבי, השם הזה נותן לי כוח ואני מאוד מתחברת אליו. האם יש התאמה בין השם הפרטי שלי לדניאל? העניין מאוד דחוף לי, אשמח לתשובה בהקדם, תודה.

ilanamysticana

New member
החלפת שם משפחה

השם שלנו בפני עצמו הוא קוד אנרגטי ועל פיו אנו יכולים לבחון כיצד אנו מיישמים את ה"תכנית האנרגטית" שלנו. גם אם תשני את השם שלך עדיין האנרגיה תשאר. שינוי שם זו הזמנה לכלים אנרגטיים נוספים. ההזמנה הזו צריכה להבדק בצורה רצינית כי לפעמים אנו מזמינים עזריים אנרגטיים שאינם רצויים אך מאידך בבדיקה נכונה אפשר לפעמים כן לשנות או להוסיף עזרים אנרגטיים מועילים. אין להקל ראש. מהתאריך שנתת בלי לבחון לעומק נראה שלא קל לך . אני מתיחסת ליום הולדתך 14, 2 אנרגיות מנוגדות. שיש ללמוד לאזן ביניהן ואז תהיה הרגשה קלה ונוחה יותר. ה-4 מימין ל-1 נותן הרגשה של כבילות מאד גדולה למסגרת התודעה כאילו חצויה בין מסגרת לאני שלך. התנצחות מתמדת בין מחשבה לחושים. לפעמים מלווה בחוסר שייכות עכשיו ביום הולדתך הנוכחי נכנסת לשנה אישית 4,שהיא לא תקופה קלה וזורמת. יש לנסות לעשות סדר בדברים לא כדאי בשנה הזאת לעשות שינויים חדים יש לשמור על היש ולדחות שינויים לשנה הבאה שתהיה שתזמן שינויים. שיהיה רק טוב.

doingood

New member
נשמע שכן

נשמע לי שהשם מתאים לך, בעיקר בגלל הקשר לאבא.

למעלה