החלפת שלטים

dory30

Well-known member
אני גר מאחורי רחוב דיזנגוף בת"א. על לוח המודעות הייתה מודעה של תנועה פוליטית עם תמונות של ביבי, גנץ וכ"ץ ועליה רשום: פושעי הקורונה לדין, במשך יומיים. היום בערב עברתי שם, לראשונה מאז שהבחנתי במודעות. הן היו קרועות, צוירו עליהן צלבי קרס וכן ראיתי עליהן כתובות שכללו דברי נאצה כלפי לפיד ושלח. תגידו לי, למה נהפכנו? למדינה של ערסים? בושה וחרפה. התלוננתי במשטרה ואמרו לי, שאסור לפגוע בחופש הביטוי. השוטר דיבר ב-ח' ו-ע', כאילו בלע 3 ק"ג סחוג לפני השיחה.

נערך לאחרונה ב:

שחר 676

Well-known member
אני גר מאחורי רחוב דיזנגוף בת"א. על לוח המודעות הייתה מודעה של תנועה פוליטית עם תמונות של ביבי, גנץ וכ"ץ ועליה רשום: פושעי הקורונה לדין, במשך יומיים. היום בערב עברתי שם, לראשונה מאז שהבחנתי במודעות. הן היו קרועות, צוירו עליהן צלבי קרס וכן ראיתי עליהן כתובות שכללו דברי נאצה כלפי לפיד ושלח. תגידו לי, למה נהפכנו? למדינה של ערסים? בושה וחרפה. התלוננתי במשטרה ואמרו לי, שאסור לפגוע בחופש הביטוי. השוטר דיבר ב-ח' ו-ע', כאילו בלע 3 ק"ג סחוג לפני השיחה.

דורי , מי אלו שני "המתעווזים" אשר שרים בסרטון שהבאת לנו ? :-0

שחר 676

Well-known member

דורי , הבאתי לך מוסיקה עם שמחת חיים , מדובר במוסיקה עם סגולות רפואיות לטיפול בחמיצות |4U|

dory30

Well-known member
שי, זה של תנועה יהודית ערבית בשם עומדים ביחד. מה לא חוקי, לא הבנתי?

dory30

Well-known member
אוקיי. לידיעת הניאדרטל (שראיתי את התגובה למרות שהעלמתי אותה למען בריאותי הנפשית), השניים בסרטון הם ברט מקנזי וג'מיין קלמנט, מוסיקאים קומיים מניו זילנד שמופיעים תחת השם "טיסת הקונקורדס". השיר לקוח מתוך הסדרה של HBO מאזור 2007 ויש בו פארודיה על לפחות שני שירים מוכרים, אחד של מרווין גיי ואחד של בלאק אייד פיז. ולא, הם לא מתעווזים (רמאים, בדקתי באתר "מילוג"), הם דווקא סופר כשרוניים ומצחיקים. הם מבחינתי יכולים להחליף את התנ"ך או להשלים אותו כתושב"ע.

שחר 676

Well-known member
ממה שאני מכיר הביטוי "מתעוואז" מתייחס לזכרים עם אלמנטיים נשיים {סובייקטיבי}
אתר מילוג קאטלק :ROFLMAO:

דורי , אתה חיוב להתחבר למוסיקה תימנית , זו מוסיקה עם שמחת חיים - אולי גם נמצא לך חתן / כלה ממוצא תימני ......תאכל קצת מרק עם חילבה , זה הרבה יותר טעים מגפילטע - אני מדבר מניסיון , אפילו אשתי האשכנזיה טוענת כך.

לא תמצא מרק תימני בבתי הקפה של כיכר המדינה...... :ROFLMAO:

dory30

Well-known member
לא אחת קורה, כך תמסרו לשחקן השש בש, שבעברית המילה המתורגמת רחוקה מהמשמעות המקורית. בערבית פרחה זו מישהי עליזה ושמחה בעלת אופי אופטימי. בעברית זה הפך לבחורה פשוטה והמונית, לרוב ממוצא מזרחי. זה עושה עוול, אודה שאפילו תרגום גזעני ומפלה. לא אתחתן עם גבר, אני לא חובב גברים. הבחורה שאני איתה בקשר בשלט רחוק היא חצי אוסטרית וחצי ארגנטינאית. לא אוהב גפילטע פיש ולא חילבה, אני מתחבר לדברים כמו מרק גונדי, סביח וקוסקוס. אבל תודה על השיעור במאכלי עדות. תהנו מחג הסגר, פיס.

נערך לאחרונה ב:

שחר 676

Well-known member
לא אחת קורה, כך תמסרו לשחקן השש בש, שבעברית המילה המתורגמת רחוקה מהמשמעות המקורית. בערבית פרחה זו מישהי עליזה ושמחה בעלת אופי אופטימי. בעברית זה הפך לבחורה פשוטה והמונית, לרוב ממוצא מזרחי. זה עושה עוול, אודה שאפילו תרגום גזעני ומפלה. לא אתחתן עם גבר, אני לא חובב גברים. הבחורה שאני איתה בקשר בשלט רחוק היא חצי אוסטרית וחצי ארגנטינאית. לא אוהב גפילטע פיש ולא חילבה, אני מתחבר לדברים כמו מרק גונדי, סביח וקוסקוס. אבל תודה על השיעור במאכלי עדות. תהנו מחג הסגר, פיס.

דורי , אתה חייב להזהר , יש בפורומים המון זאבים חד מיניים אשר משחרים לטרף ואוי ואבוי לך אם ימצאו אותך לבדך בדרך לבית הספר. ;-)
למיטב ידיעתי סתוונית רווקה אבל לא נראה לי שהיא יודעת להכין אוכל או לנקות את הבית וגם לא נראה לי שהיא מסוגלת להרשות לעצמה להחזיק מנקה.

בוא כפרה , עזוב אותך משירים של "מתעוואזים" - קח עוד שיר לפנתאון.

למעלה