החלפת רכב

חן 1111

Active member
קשה לי להאמין שההערכה שלך נכונה. אתה צריך לתקן או להחליף מכסה ופגוש, וליישר את הכנפיים, ולצבוע את כל זה. תבדוק עם פחח כמה זה צריך לעלות לך. אם ההערכה נכונה, לא שווה להפעיל ביטוח כי ההשתתפות העצמית והקנס יעלו יותר. אבל עדיין שווה לתקן, כי תצטרך להוריד מהמחיר כמה אלפים.

yosiperez

New member
לא נראה לי שההערכה שלך נכונה , זה יותר מ 1500 ש"ח . תגש לפחח שיתן לך הערכת מחיר .

Kiapicanto1000

Active member
תעשה סקר שווקים אצל כמה פחחים.

אם התקופה קשה כלכלית אז אל תמהר להחליף הרכב.
המנוע טוב והרכב נוסע טוב ולכן לא חובה לתקן או לא חובה לתקן הכל בשלב אחד.

כוכבית מצויה

Well-known member
קשה לי להאמין שההערכה שלך נכונה. אתה צריך לתקן או להחליף מכסה ופגוש, וליישר את הכנפיים, ולצבוע את כל זה. תבדוק עם פחח כמה זה צריך לעלות לך. אם ההערכה נכונה, לא שווה להפעיל ביטוח כי ההשתתפות העצמית והקנס יעלו יותר. אבל עדיין שווה לתקן, כי תצטרך להוריד מהמחיר כמה אלפים.
להבנתי ההערכה שלו היא לא לעלות התיקון אלא להשתתפות העצמית שלו אם הוא מפעיל את הביטוח

Kiapicanto1000

Active member
להבנתי ההערכה שלו היא לא לעלות התיקון אלא להשתתפות העצמית שלו אם הוא מפעיל את הביטוח

נשמע שההערה הזאת היא הארה נכונה...

ואם ככה, צריך להבין מה המחירון הריאלי הצפוי של הרכב הזה במידה ויתוקן. אם בכל מקרה המחיר מגרד את הקנטים, אז היות שנוסע כעת טוב (כפי שנרשם), לא הייתי משקיע ממון בתיקון.

יש לך ביטוח מקיף לרכב הזה? מתפלא.רוב הנהגים ברכב כזה עושים ביטוח צד ג.-ואז לא ניתן לתבוע את מה שסיפרת. לו אני הנהג -ברכב 105000 ק"מ -משאיר אותו .

frankthe2

Active member
שבוע טוב לכולם!
אנחנו מתחילים תהליך של בחירת מכונית חדשה עבור חברה שלי. הצרכים לא מרובים נוסעת כל הזמן בחיפה עבודה בית קניות משפחה זהו.
השאלה היא כרגע לגבי המכונית הנוכחית. יש סוזוקי סוויפט אוטומט ישנה 2007. המנוע יחסית במצב מצויין האוטו כולה עשה 105K. אבל מכסה המנוע דפוק (פגוש של משאית נישק אותו) הפגוש הקדמי גמור - סוזוקי נישקה את האבן את המדרכה... צריך גם ליישר את הכנפיים הקדמיות. השאלה היא האם להפעיל ביטוח (הערכה שלי 1500 ש"ח) ולשלם גם על קנס בביטוח בשנה הבאה או להוריד במחיר המכירה? גם ככה האוטו ישן למדי.
אחרי שנבין מה מצב קורונה ומה מצב העבודה נתחיל לחשוב על האוטו הבא. (סוויפט או יאריס או עוד משהו אחר...)

למעלה