החלפת רכב

rubber duck

New member
החלפת רכב

מה אתם עושים לפני החלפת רכב איך בוחרים ? מה התנאים שלפיעהם תחליטו אם דגם מסוים בכלל מתאים לכם ? שרון

שאלה טובה

רנאה לי שעיקר בהמלצות במבחינתי חשובה הבטיחות ומחיר אחזקת הרכב בדיוק אני בשלב שאני מאוד רוצה להחליף את המכונית הגדולה שלי למשהו קטן לתוך העיר...

פנומן 72

New member
אני הולך לרב הרנטגן שיברר בשבילי מה כדאי

שיוריד לי מנחוס ושאני לא אפול על מאכער שיעבוד. חוץ מזה יש הרבה פרמטרים וכל אחד הולך לפי מה שמתאים לו. מאיפה אני יודע מה מתאים לך ?

kdr

New member
הרבה דברים

גודל מנוע, סוג ממסרת (אוטומט + צריכת דלק). כמות וסוג הנסיעות, עירוני בין עירוני. מס' הנוסעים בנוחיות, לא 3 סרדינים מאחור. בגז' מתאים, טנדרים כיום די זולים אם צריך אותם. כמובן מחיר טיפולים וחלקי חילוף וזמינותם במגרשי גרוטאות. (קניתי ממיר קטליטי ב300 ש"ח במקום 1800 ש"ח במוסך והרכיבו לי תמורת 50 ש"ח). עלויות ביטוח, הסתבר לי שכמה שהרכב פחות בטיחותי מחיר הביטוח עולה, וזה כל בשנה ! אני קניתי דייהו לאנוס, מרוצה בסך הכל מהמחיר מול תועלת. אוטו זול, לא נוח במיוחד בכביש עם מהמורות, לא יציב בסיבובים חדים ומהירים, לצרכי המשפחה 2+2 ילדים גדולים זה טוב, הבעיה כשמצטרף עוד מישהו אבל זה בהקפצה בטווח 0. תתחדשו

rubber duck

New member
מסכנה אחת מהיום

דברים לא משתנים בסוכויות רכב באותו מקום שני יצרנים שהם למעשה אותו יצרן אבל בשמות שונים בשם אחד שירות נהדר ורצון למכור בשם השני אדישות טוטאלית מה המסכנה שאני לא אוהב להכנס ליצרן שלא מתיחס אלי בריצינות שרון

אני קניתי את הרכב בלובינסקי בפ"ת

שירות טוב יחס טוב מחיר טוב אחרי גם אמא שלי החליפה שם רכב והייתה מרוצה

למעלה