החלפת קראנק וגגש

החלפת קראנק וגגש

אני רוצה להחליף את הקראנק, הקסטה והשרשרת ל XT, הסט הנוכחי מתחת לכל ביקורת (גמיש, מרעיש ומחוספס) הקראנק שלי הוא דיאור שמגיע OEM על גרי פיר X-cal 2010, השרשרת הקסטה וכל המעבירים/שיפטרים הם SRAM שקר כלשהוא. http://fisherbikes.com/bike/model/x-caliber ראיתי שיש כבר קראנק 180, האם אין בעיה להרכיב אתו במקום ה 175 הרגיל? מה הוא נותן? יותר כח? רציתי לשאל הא אני צריך גם BB או שאפשר להשאר עם המיסבים המקוריים? האם עלולה להווצר בעיית תאימות של גג"ש שימנו עם מעבירים של SARM? ושאלה אחרונה לסיום, האם כבר יצאו קסטות של 36 שניים והאם ניתן להרכיב אותן במקום ה 34 עם המעביר המקורי? (X9) ברכות ותודה מראש.

תשובות בפנים

אורך זרועות הקראנק הוא לרוב פונקציה של גובה הרוכב לאנשים מאותגרי גובה שמים לרוב קראנק 165 לרוב האופניים הקראנק הוא 175 לגבוהים לפעמים שמים 180. אני בגובה מטר תשעים ורוכב עם קראנק 175 אין שופ בעיית תאימות בין קסטה של שימנו ומעבירים של סראם. לגבי השאלה האחרונה אז יש כבר קסטות 36 רשמית אני לא חושב שכבר אישרו אותם על המעבירים הקיימים היום. בפועל אני חושב שלא תהיה בעיה כיוון שלטובת קסטה 36 צריך שהשרשרת תהיה ארוכה בחוליה אחת לעומת קסטה 34 וזה יורגש רק אם תהיה מקדימה על הגלגש הקטן וגם מאחור על הגלגש הקטן (הצלבה) אני הייתי במקרה כזה מחזק את בורג מתח השרשרת מאחור במעביר. בשימנו יש כזה אני חושב שגם בסראם יש

למעלה