החלפת קלפים

החלפת קלפים ../images/Emo13.gif

טוב חשבתי שזה יכול להיות נחמד אם יש בני הפורום אוספים קלפי השמיניה. אז ככה: יצא בערך לפני כמה שבועות אלבום איסוף של השמיניה ויש הרבה ילדים/בני נוער שאוספים קלפים (גם אני
.. מכורה
) אבל אבוי.. לפעמים בחבילות יוצאים קלפים שכבר יש לכם! אז החלטתי שזה יהיה נחמד שניפתר מהבעיה של קלפים שכבר יש לנו ונוכל להגיד מה יש לנו להחליף וככה נוכל להתחלף ולגמור את האלבום מהר יותר. האם יש פה מישהו שאוסף קלפי השמיניה?

KiShKooSh

New member
אוי ואבוי, ידעתי שהשרשור הזה יבוא

זוכרים? שהתחלנו לדבר על מה אם יהיה אלבום וכמה זה יהיה מסחרה ללא תכלית? אמרנו שהמשפט שיככב הוא "יאיייייייייייייי, יש לי אדם זוהררררררררר!!!!"(כמובן מריחת המקשיםן מכוונת) וגם זה הגיע, ואז דיברנו על שירשורי החלפות. אתם יודעים מה אני חושבת על כל הקלפים האלו שזה בזבוז כסף מוחלט ללא צל של ספק וסתם דבר מיותר אבל ילדים מתמכרים בקלות לכל מה שמוכרים להם בד"כ(חלילה איני מכלילה) וזו פשוט דרך לסחוט מהם כסף.

../images/Emo31.gif הכיף שלהם זה לקנות קלפים,

והכיף שלך נניח זה לקנות בגדים. ואני יודע שבגדים זה נחוץ אבל קלפים לא אבל כל דבר שגורם הנאה ועולה כסף,גם אם זה קלפים,בשבילם זאת הנאה אז זה שווה את הכסף

edenc1

New member
../images/Emo46.gifאין לי אותו!../images/Emo59.gif

אבל יש לי ניני חמוד

ממש לא../images/Emo70.gif../images/Emo31.gif../images/Emo25.gif

אנשים מקבלים מזה פרסים
ואת יודעת, דרך אגב, זה ממש מוזר שאת אוהבת השמינייה ואת מזלזלת באלבום מדבקות שלהם וחושבת שזה בזבוז זמן וכסף
אבל אני לא אתערב לך, תעשי מה שאת רוצה. יש איזה מעל 200 מדבקות והם (נו, מי שעושה את זה לוידעת מי זה..) לא עד כדי כך נוכלים שהם יתמרנו ילדים כמונו!!! ת'אמת, אני לויודעת מאיפה צצה לך המחשבה הזו, אבל איך שאת רוצה

../images/Emo152.gif../images/Emo194.gifזו הגזמה../images/Emo4.gif

אלבום מדבקות אומר שהסדרה ממוסחרת. לאהוב את הסדרה בכלל לא קשור ללהוב את המוצרים של הסדרה. מקבלים מזה פרסים? תחשבי על זה, נניח ש-100,000 מכלל, לדוגמא, מיליון ילדים שצופים בשמינייה אוספים את האלבום. הסיכוי שלך לזכות בפרס הוא אחד למאה אלף, שלא נדבר- תלוי גם במהירות בה משיגים את הקלפים. נוכלים הם לא, הם פשוט צריכים להתפרס ממשהו, אז הם עושים את זה על חשבון ילדים תמימים.

נעמקה19

New member
../images/Emo45.gif נכון!

וחוצמזה, יש כאלה שאוהבים לצפות בסדרה אבל לא מעריצים את השחקנים ולא מעוניינים לפגוש אותם וכל זה. ואני למשל, צופה בסדרה, וכן מעריצה את אחת השחקניות. אבל לא מעוניינת לאסוף את המדבקות. שום דבר לא קשור אחד לשני. אתה יכול לאהוב את הסדרה, אבל לא יותר מזה.

עדידה16

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo9.gif

חוץ מהקטע שאת מעריצה את אדית חצור כי אני לא אבל הקטע העקרוני
וגם מה ש-Chenush LOVE Anime כתבה

KiShKooSh

New member
לפי מה שהבנתי זה ידיעות אחרונות

שבעצם תופסים טרמפ על ההצלחה. ברור שיש להפקה זכויות, אבל עדיין הם לא עשו את זה וכמו שחן אמרה אני אוהבת את הסידרה, לא את המרצ'נדייז והמרצנדייז זה לא הסידרה, זה סתם כסף

../images/Emo152.gif../images/Emo194.gif../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

אני חושבת יותר כמו דור. נכון, זו דרך לעשות על חשבון ילדים תמימים כסף. מבחינתך, וגם מבחינתי זה ממש בזבוז, הרי ברור שלא יוצא לך מזה כלום, אספתי פעם קלפים של פינת אור והרגשתי ש-100 שח' הלכו לי- מאז אני לא אוספת יותר, ושוב- מאז אני חושבת שזה בזבוז. אבל, יש ילדים שנהנים לקנות קלפים, שנהנים להחליף אותם, ומבחינתם זה ממש לא בזבוז- להפך, זה מה שמקרב אותם לפרס המובטח לאוספי האלבום- נופש באילת עם כוכבי השמינייה שהם מעריצים.

נעמקה19

New member
אני מסכימה איתך, אבל...

בכל זאת זה פורום השמיניה, וזה חלק מהעניין. יש ילדים שאוספים את הקלפים האלה, וגם אני הייתי בטוחה שיבוא השירשור הזה. אין מה לעשות. זה חלק מהשמיניה, גם אם זה מוצא חן בעיננו וגם אם לא. ונצטרך להשלים עם זה

אני מסכימה איתך....../images/Emo45.gif זה היה ברור

שבפורום יפתח שירשור כזה... ולדעתי זה לא כל כך ניצול, כי לילדים יש שכל והם יודעים אם הם רוצים לבזבז את הדמי כיס שלהם על קלפים או בגדים או משו אחר.. ובדרך כלל ההורים הם אלה שמשלמים על החבילות, ואם להורים זה הוצאה כספית גדולה מידי, אז הם יכולים להגיד לילדים שלהם לא..... וזה די ברור שלסדרה מצליחה כמו השמינייה יצא אלבום.... למרות שזה נורא מסחרי....

נעמקה19

New member
כמה דברים..

1. הילדים לא משלמים מדמי הכיס שלהם, זה אני יכולה להבטיח לך
2. זה כן ניצול. כי להורים לא נעים מהילדים שלהם. שהם כל כך מעריצים את השמיניה וההורים גורמים להם לא לאסוף את מה שהם כל כך רוצים ו"לפגוש את השחקנים במידה והם ינצחו" 3. ונכון, זה בהחלט היה ברור שיצא לזה אלבום. הסדרה מאד מצליחה. 4. אני אוהבת אותך.

למעלה