החלפת קישורים

lilianashaine

New member
החלפת קישורים

שלום רב, שמי ליליאנה שיין אני מנהלת מכירות במחלקת האינטרנט ברשת מלונות grand hotels אני מנהלת שלושה אתרים grand hotels grand beach grand court במידה ותרצו לעשות החלפת קישורים אם המלונות אשמח שתפנו עלי במייל לכתובת : [email protected] תודה ויום טוב

לא קשור לקישורים אבל...

בתור מנהלת מכירות במחלקת האינטרנט של רשת גראנד. רציתי להתארח במלון בירושלים. כמורה דרך המכיר מלון אחד או שנים בירושלים נכנסתי גם לאתר שלכם בנסיון למצוא חדרים. אבל אז ראיתי מבצע בוואלה טורס למלון גרנד קורט ירושלים ב 195 ש"ח לאדם ללילה מחיר שהיה זול בכ 20% מהמחיר באתר שלכם, אז לא מצאתי טעם לבצע הזמנה דרך האתר שלכם. אני לא כועס על זה, כי זה לגיטימי שרשת תציע מבצע באמצעות סוכן/ספק מסויים לתקופה קצובה מה שיהפוך את ההזמנה דרכו לזולה, ובתנאי שאותו סוכן/ספק מספק את הסחורה ומוכר כמות גדולה של חדרים במסגרת המבצע. אלא, שאני לא ממש בטוח שווואלה טורס אכן סיפק את הסחורה. כי לפחות במקרה שלי לא יצאה מזה שום מכירה ולא התארחתי במלון בירושלים. והסיבה מאוד פשוטה. כאבא ל 3 ילדים הרכב החדרים שהוצע באתר לא תאם את צרכי. אז החלטתי להתקשר למרכז ההזמנות שלהם ולבדוק אפשרויות להרכב חדרים אחר. חיכיתי חצי שעה על הקו עד שענה לי ניציג מכירות. הוא נתן לי להמתין עוד כמעט חצי שעה תוך בירור לטענתו מול המלון את האפשרויות רק כדי שאחרי כמעט חצי שעת המתנה נוספת השיחה התנתקה לפתע. האמת עדיין לא התיאשתי. צילצלתי שוב, המתנתי שוב חצי שעה עם שיר של ריטה באוזן שחזר על עצמו שוב ושוב ואז התיאשתי וסגרתי את הטלפון. לסיכום שעה וחצי מזמני ביזבזתי בטלפון מול מענה קולי מעצבן, מוזיקת מעליות חורקת והמתנה לנציג מכירות אחד שאולי עד היום עדיין מברר מול המלון, ולבסוף הלכתי למלון אחר....! לוואלא אגב שלחתי מייל תלונה דרך הקישור לשירות הלקוחות שלהם באתר. זה היה לפני 6 ימים ועד היום לא זכיתי אפילו לרבע תגובה מצידם. אז אני לא יודע אם זה קשור לעבודתך כמנהלת מכירות במחלקת אינטרנט אבל זה בהחלט קשור למכירות, לאינטרנט, לשירות גרוע, שבעתיו הפסיד מלונכם אורח פוטנציאלי. אם תרצי להעביר את מקרהזה למי מן האחראים ברשת שלך תבורכי. אגב, יש הנחה למורי דרך לא בתפקיד ברשת גרנד הוטל? בזמנו התארחתי עם המשפחה בחופשה פרטית בגרנד ביץ בתל אביב והיו נחמדים מאוד ונתנו לי הנחה. מה המדיניות שלכם בעניין?? יום נעים מוטי

לגרנד קורט ולציבור שקורא כאן חשוב!!

מה שיכתב כאן חשוב לדעת!!! לציבור מורי הדרך לסוכני הנסיעות ועוד... לפני מספר שבועות פניתי למלון גרנד קורט במטרה לארח קבוצה מטעמי בדצמבר לסוף שבוע. המיקום שלהם קרוב לשכונות החרדיות מתאים לסוג מסוים של טיולים שאני נוהגת לעשות מפעם לפעם. טיול שבערב שישי שלו המטיילים חווים חווית אוירה בשכונות החרדיות בשילוב טיש שרצוי להגיע אליו בהליכה ולא בנסיעה. פניתי למנהלת השווק / מכירות של המלון ,שנתנה לי מחיר שנראה לי על פניו גבוה ביותר. תמחרתי ללקוח אותכם ועוד אופציה של מלון לידכם. והלקוח חזר אלי לאחר שמצא מחיר זול משלי לאין ארוך באינטרנט. חזרתי לשרון מנהלת המכירות והיא טענה שזה המחיר בררתי אצל קולגות / סוכנים והתברר לי שלא דובים ולא נעלים והמחירים שלהם נוחים ואחרים. חזרתי אליכם ו אתם טענתם שאני קבוצה עצמאית לא רשומה אצלכם כסוכן לא מורה דרך לא כלום, ומגיע לי כלום... היגעתי לגברת לימור סגל היושבת בגרנד ביץ ואחראית על נושא הכספים . והיא טענה שאני לא מוכרת כפונקציה תיירותית. וגם אם הייתי מוכרת זוהי המדיניות... ולכן לא רק שהמחיר שלי הוא כמו לציבור הרחב אלא שעלי לשלם מראש!!! ניסיתי לשכנע את הגברת שאני 25 שנה בענף. מוכרת על ידי משרד התיירות, התאחדות סוכני הנסיעות , אגודת מורי הדרך ועוד... שאני בעוונותי סוכנת נסיעות , מורת דרך מומחית לתיור שיש לי משרד שלי ונסיון רב שאני מארחת קבוצות בנובוטל ליד ובעוד מלונות רבים שאני פותחת לה קו ישיר למנהל בנק שלי שתבדוק את האובליגו שלי... והגברת סגל בשלה אצלינו את לא רשומה ותשלמי מחיר מלא ומראש.. בלי עמלת סוכן ,בלי זכויות אפילו לא של מורי דרך. הגברת הסכימה לבסוף שאשלח לה את תעודותי ואולי היא תתרצה. בחרתי לא לשלוח חשתי עלבון.. ופניתי למחלקה החדשה לתיירות פנים בהתאחדות סוכני הנסיעות ולעוד כמה דרגים בכל מיני מקומות. וסופר לי על טכניקה של מלונות מסוימים להקפיץ מחיר לגורמי תיירות ולנסות לסגור עיסקה מול הגוף ישירות ולדלג על העמלה.. לא בטוח שזה התאים למקרה שלי ,ולגרנד קורט אבל תדיר מלונות דורשים לדעת מי הלקוח ויש חשש שיגיעו אליו ישיר... ישרוטל למשל חיה מהקבוצות הישירות... בכל אופן לא עצרתי באדום ופניתי למר דודי אשכנזי מנהל הגרנד קורט הנ"ל לבסוף התרצה בלתת לי הנחה!!! עלק הנחה של 15% אבל רק תשלום מראש. הלקוח עדין רצה את הגרנד קורט ודרכי, אז ביקשתי בדחילו ורחימו שיגהץ כרטיס אשראי למען בטחונו. ויגבה כמקובל שוטף + 30 . עד היום מר אשכנזי לא חזר אלי... שקלתי להגיע לבעלים של הגרנד מר הנרי טייג אבל עצרתי בסיבוב.. הלקוח עדין מתנדנד. ולי נגמר מהגרנד קורט והיחס המשפיל שלו.. אגב עד היום עוד לא חזר שיק שלי בענף התיירות. ומוסר התשלומים שלי מאוד גבוה. למרות שבענף הזה איי אפשר אף פעם לדעת עם כל התהפוכות... אבל כנראה הם התרגלו לכל מיני מפיקונים שקמים כל רגע בענף . וכל מיני משרדים המוכרים לכם שמשלמים שוטף + 120 אם בכלל. אני חשה רע עם הגרנדים למינהם. וטוב שפנתה הגברת גרנד אינטרנט כדי שתיהיה לי במה למה שחוויתי ומחר יחוו עוד סוכנים / מדריכים ואחרים. לי נותר לומר ללקוח גרנד קורט לא כדאי לך... נזכרת עכשיו שלפני מספר חודשים הוזמנתי על ידי המחלקה לעידוד תיירות של עירית ירושלים והמלון שאירח אותנו לקוקטיל ולהרצאה במלון וביקש שנביא אליו קבוצות היה לא אחר מאשר הגרנד קורט... אז המלון הזה מצד אחד מבקש לינקים לאתר שלו כדי להגיע ישירות ללקוחות שלי.שלכם ..אולי??? ומצד שני מתלטף על סוכנים ומדריכים ושמגיע רגע אמת כמו למר מוטי המדריך ולי .. מעמיד מסכת יסורים ששומר נפשו ירחק. גרנד קורט יקרים הפסדתם לא קבוצה, אלא ואולי הרבה יותר מכך... היום תיירות פנים , מחר מטוס שלם של בר מצווה ואורחיו בתיירות נכנסת ועוד... אגב יש לי אתר נחמד ומתחיל בו לעלות אט אט נושא בתי מלון גם ליחדים נראה לי שתצטרכו להחליק הרבה מהמורות לפני שנשתף פעולה אם בכלל... הנה אתר המלונות שבבניה: http://hotel.qpon.co.il והנה האתר שחי נושם ובועט http://dynamictours.newsnet.co.il

תגידו, קולגות, חשבתם לפני שכתבתם?

אתם בטוחים שזה המקום? וזה הסגנון? תמהני!

בספר שנשתכח כבר שמו מליבי היה כתוב

מי שגר בבית מזכוכית, שלא יזרוק אבנים גברת ליליאנה שיין פתחה בדיון על מלונות גראנד ועוד הציגה את עצמה כמנהלת מחלקת מכירות באינטרנט ודווקא אליה שהיא מנהלת (ולא אל הקססות בנות ה-20 בשירות לקוחות בטלפון) צריכים להגיע הסיפורים האלה נ.ב אם מישהו מזהה את הספר ממנו מגיע המשפט - מוזמן להזכיר לי כי זה כבר אוכל אותי מבפנים

lilianashaine

New member
תגובת מנכ"ל מלונות גרנד הוטלס

קראתי את דבריה של גב' אורנה וברצוני להגיב: 1. מלונותינו עובדים על כל סוכני הנסיעות בארץ ומקבלים קבוצות גם באופן ישיר וגם באמצעות מארגני קבוצות שאינם סוכנים. 2. המלון נותן עמלה לסוכן או למארגן הקבוצה לפי הסכם שנקבע ביננו כאשר גובה העמלה נקבע בהסכמה. 3. 15% עמלה היא עמלה מקובלת ונאותה בענף ובמיוחד לקבוצה חד פעמית. 4. המלון דורש תשלום מראש בגין האירוח או מאפשר אשראי רק לאחר בדיקה ובמתן בטחונות מתאימים. 5. לא אתיחס למקרה הספציפי של גב' אורנה על מנת לא לנהל את הדו שיח על גבי האינטרנט. מלונות גרנד הוטלס: גרנד קורט ירושלים וגרנד ביץ' המחודש תל אביב, ישמחו לארח את מורי הדרך במלונותנו ויתנו את ההטבות הבאות: א. 30% הנחה אישית מהמחיר התקף באותה העת לחדר מורה הדרך על בסיס מקום פנוי ועם הצגת תעודה בתוקף. ב. עמלה על הזמנת קבוצה. גובה העמלה ותנאי התשלום על פי כמות החדרים ובהסכמה בין המלון למארגן הקבוצה. נשמח לענות לכל פניה. בברכה דודי אשכנזי מנכ"ל.

וואי וואיי ואייייייייי....

לא התכוונתי להצית תבערה כאן... לי לא הייתה תלונה לרשת מלונות גרנד. התלונה שלי היתה לגבי אתר וואלה. אני ראיתי בתגובה שלי "שירות" שאני יכול להעניק לרשת מלונות גרנד כי לדעתי התנהלות אתר וואלה פגעה ברשת כמו הרבה ספקים בארץ שהתנהלותם פוגעת ביצרנים ובנותני שירותים אותם הם מיצגים. את תגובתו של אתר וואלה טורס באופו מפתיע מה... לא ניתן היה לקבל עד לסגירת תגובה זו.... לגבי העניין שאורנה העלתה, אכן בעיה מוכרת. אבל אורנה, אין מה לעשות. מי שגדול מרויח יותר. מצד שני, ולכל מטבע יש צד שני, מורה הדרך צריך להחליט אם הוא מורה דרך או סוכן. נכון, כל מורה דרך שמח שעל הדרך תיפול לו איזו קבוצה פרטית שתרצה שיארגן לה את כל החבילה, מה שמותיר בכיסו של מורה הדרך תגמול מעבר לשכר עבודתו, אבל בואי אורנה נודה על האמת, ואני מודה גם בתור אחד שחוטא בזה לעיתים, מדובר בכניסה לטריטוריה שאינה של מורה הדרך ונגיסה בחלקו של סוכן בחבילה השלמה שנקראת "טיול". אני אישית ממעט לארגן לקבוצות, גם אם הן פרטיות, סידורי לינה וזאת משתי הסיבות הברורות. אירגון מלון פירושו דריכה על הרגלים של סוכני הנסיעות, שמה לעשות אני בין היתר אוכל מידם. ושנית, הבעייתיות שבמעמדי מול המלון, גם מבחינת העובדה שלא כל המלונות מתיחסים אלי כסוכן (ובצדק אינני כזה) וגם מבחינת העובדה שמשמעות העניין היא שאני נוטל על אחריותי את כל התשלום על כל המשתמע מזה ומנפח את מחזור ההכנסות המצומק שלי וכל זאת רק לצורך רווח של 15% של העמלה. ברוב המקרים זה לא שווה. הפתרון שאני מצאתי הוא עבודה מול סוכן שעובד איתי קבוע, שאני נותן לו את ארגון נושא הלינה. לסוכן כח מיקוח גדול יותר, הוא אומר לי את רמת המחירים שהוא השיג ואני מחליט אם ליטול עמלה נוספת, מה שלא תמיד אני עושה, כי בימים בהם התחרות כל כך גדולה, וניתן להשיג עיסקאות טובות דרך האינטרנט, לא תמיד הצלחת מספיקה לשני פיות. אז אני מוותר ומסתפק בשכר עבודתי ובעובדה שהסוכן מרגיש "חייב" ובדרך כלל גומל לי במקום אחר. ולגבי הסייפא של דברי. העלתי את זה בדחילו ורחימו. כי בזמן האחרון אני מרגיש שחלק מרשתות המלונות החליטו לא רק לדרוך על מורי הדרך אלא גם "לכבות את הסיגריה" באותו זמן. אני נתקל ביותר ויותר מלונות ורשתות שאינם מתיחסים אלי באופן שהייתי מצפה כקולגה. כי אני מה לעשות קולגה. לעיתים אני מגיע למלונות ריקים לחלוטין שעדיין מתיחסים אלי כאל אחרון הלקוחות, ולא רק כשאני בא במסגרת פרטית, גם במסגרת העבודה, ולא רק זאת אלא באופן מופגן משכנים אותי בחדרים המחורבנים ביותר מסרבים לפצל חדרים למדריכים ונהגים (וכו אני יודע שזו בעיה של הסוכן ובכל זאת...רבאק, קצת קוליגיאליות), ועוד מיני התנהגויות מגעילות שכאלו. לכן, מבחינתי התשובה של מנכ"ל המלון לגבי ההנחה למורי הדרך המגיעים באופן פרטי משמחת אותי. בלי להסתכן בעינים גדולות אני חייב לציין שאני זוכר שמדיניות של הנחה 50% למורי הדרך ברוב המלונות היתה מאוד מקובלת בשנות ה 80 ותחלית שנות ה 90, אבל יודעם מה? בימים מחורבניםאלו אין לי אלא לברך על הנחה בגובה 30%. בחופשתי הבאה אני מבטיח לבדוק שוב את האופציה של מלון גרנד הוטל. דבר אחד בטוח. הזמנה דרך וואלה טורס אני לא יעשה. מישהו יכול להלשין לוואלה? אולי נזכה לתגובה....

מעז יצא מתוק מהגרנד ומהאש

והנה מוטי...הגרנד גילו רוחב לב למורי הדרך. אולי לא כמו שהיה נהוג פעם אבל האש שהוצתה כובתה במידה מסוימת על ידי תשובתם. למרות שעדין מחכה לשיחה אישית מהם, כי הקבוצה שלי עדין לא יצאה והכל פתוח. מדובר על סוף דצמבר... לאורך חיי כמורת דרך ( 25 שנה+) וסוכנת בערך 20 שנה לרוב / תמיד הייתי עם שני כובעים. שנים מסוימות ניהלתי סניף של סיטונאות של תיירות יוצאת ובסופי שבוע הדרכתי בכובע המדריךבארץ. אחר כך עסקתי בשיווק אתרי תיירות לפני גל המשווקים שפוקד את ארצנו בשנים האחרונות. ובכל הזדמנות הדרכתי. ומזה 6 שנים אני משרד לכל דבר וענין וממשיכה גם להדריך עבורי ובחבילות מסוימות עבור אחרים. אני לא תלויית סוכנים אחרים, למרות שבמלחמה שהיתה הייתי מוכנה להיות תלויית כל דבר כדי להתפרנס... מייצרת עצמאית לבד את שיש לי ולעיתים מעבירה עבודה גם לאחרים ומפרנסת אותם הכי טוב שיכולה. יש לי הסכמים עם מלונות. אבל תמיד שמציגה עצמי מול ספק גאה לומר שלב ראשון שאני מורת דרך ומוסיפה בלחש שאני גם סוכן. ועד הגרנד הגדול !!! לא היתה בעיה גם לא עם מחירים, אני ברת תחרות גם עם ומול הגדולים. או אבל- מעדיפה בכלל לשתף איתם פעולה ולא להתחרות. הגרנד ניסה להראות לי שאני קטנה.... לא נחשבת... וכו... ואני חושבת שמורה דרך שהוא גם סוכן יש לו את הייחוד של ידע וערך מוסף שאין למשרדים הגדולים... כמה משרדים מעסיקים אנשי מקצוע בבנית תוכניות. ? כמה מקדמי מכירות יודעים באמת מה ואיך הם מוכרים. באדיוקישנל שהעברתי ל 40 איש ממשרד גדול בעבר , התברר לי שהם לא רק לא מכירים את הארץ הם גם לא מכירים את המלונות שהם מוכרים.. ובטבריה עצרתי את הטיול הרגיל ועברתי ללמד מלונאות , חדרנות, והבדלי כוכבים דאז... ושהייתי עם עוד משרד נסיעות גדול בגליל מערבי גיליתי שבראש הנקרא רובם היו בכיתה ה' לאחרונה ונחל כזיב והמונפורט מבחינתם זה בערך כמו דרום לבנון וכו... אני חושבת שהמלונות שאני פונה אליהם להבאת קבוצות צריכים לתת לי את המקסימום ולא את המינימום כדי ליצור אצלי מווטיבציה חיובית ולאפשר לי תחרות הוגנת ולא לגרום לי להפסד לקוחות עתידי או מצטבר בזה שהם מצרים את היכולת שלי להתמודד באופן אמיתי למען לקוחותי . יש לא מעט מורי דרך שמביאים עצמאית קבוצות מחו"ל והתנאים שלהם טובים מאוד בשרותי הלינה בארץ. אני קוראת לגרנד ולאחרים להתעורר ולפתוח עצמם מול היש. זה עדיף אגב מלעבוד מול התופעה שהמתחזקת של מפיקים בשם עצמם ללא רישוי או תעודות שצצים כמו פטריות אחרי השתן... ולקוחים בהליכה את כל ענף הטיולים תיירות לינות ועוד... יש כאלו היום עשרות הגיע הזמן אגב להחזיר את רישוי משרדי הנסיעות לפנים -חוץ ובכלל... כי כבר כמה שנים אין צורך ברשיון סוכן ומכאן חגיגת המפיקונים שמהם חרדים בתי המלון והספקים האחרים... והיום בדיעבד הלוואי והייתי שכירה עם תנאי פנסיה.

ahalan

New member
מלון בירושלים שבאמת מכבד מדריכים

ממליץ למורי הדרך לפנות תמיד לפארק פלאזה... א. יש תמיד חניה. ב. אחלה שרות. ג. מחירים מיוחדים למורי דרך. אני בד"כ מלין שם את המדריכים שאני שולח ירושלימה .

שמר2

New member
ואללה טורס=איסתא

לא קומה יותר ולא פחות, פשוט שם כיסוי נוסף של מרכז ההזמנות של איסתא שנעשה מסיבות שיווקיות. הסיבה שלא חזרו אליך, לא נעים להגיד, היא פשוטה וזאת היא: סוכן ההזמנות עובד על עמלות שהן נגזרת מן העיסקה. לילה אחד בירושלים=עיסקא קטנה (ביחס לעיסקא שתיקח אותו זמן מכירה, באילת לדוגמא) - מוצר "מורכב" (= מצריך בירור של מחיר וזמינות מול המלון, אל מול מוצרי ה"מדף" כמו מלונות אילת שבהם שולט הסוכן טוב יותר) ובעל תמחור נמוך אבל דורש זמן ארוך - לקוח שבעולם הסוכנים הטלפוניים נתפס כפחות "בטוח" (סטטיסטית מקובל להניח שמי שיתארח ליד כביש מספר אחת ללילה אחד ועם שלושה ילדים הוא, איך נגיד בלי (אישית) ללכלך, איש דתי/מסורתי דל אמצעים שבטח ירצה לשלם בצ'ק או שיש לו כרטיס אשראי עם מסגרת של 150 ש"ח ומכאן המון התרוצצות בשבילו בעוד הלקוחות השמנים שמזמינים 4 לילות במלך שלמה+טיסות הולכים לסוכנים אחרים. מהסיבות האלה הסוכן פשוט ייתן לך במודע "להתאדות" ובלי לנתק אותך. פעם כשעשיתי סדנה לסוכנים כאלה שמעתי אחת ותיקה אומרת למתלמדת שלה "אם הוא מבקש: "לילה אחד בטבריה מלון 3 כוכבים"; "מלון בחיפה"; "מלון בערד" - פשוט שימי אותו בהחזק, תמשכי שיחה חדשה ותני לו לנתק לבד". זאת האמת המכוערת שמאחורי המרכזים הטלפוניים מהסוג הנ"ל. אל תחכה לתגובה עניינית מהם משום שזה כמו לשאול בית מלאכה בסין למה הצעצוע שהם מייצרים לבורגר ראנץ לא מחזיק מעמד עד הילד השלישי.... חג שמח

התכתובת הזאת מזכירה לי....

הדברים שכתובים פה מזכירים לי ימים רעים בווינט. בבקשה להפסיק עם זה. אין לי חשק להיות צנזור

למעלה