החלפת קישורים

yarontor

New member
לידיעתך

לידיעתך גוגל כבר מזמן מזהה החלפת קישורים הדדית ואינו מייחס חשיבות רבה לקישורים מהסוג הזה. כך שדיי חבל על המאמץ.

shaullflowers

New member
אני לא מבין

מה זה קישורים? אני חדש באינטרנט הזה, חזרתי לארץ אחרי עשר שנים והודהמתי מהדבר מאז אני לא יוצא מהבית למרות שאני יודע שנשים מתות עלי בחוץ! דירלדדי! קבלו מה עשיתי בכוחות עצמי כיוונתי למצלמה שלי את הצ'אקרה...

יואי

New member
טעות גדולה בדבריך

החלפת קישורים הדדית עדיין היא המקור הלגיטימי ביותר לקידום אתרים. אך מן הסתם שהיא תעשה בדרך נכונה. 1. החלפת קישורים משלושים. 2. עדיף קישורים מתוך תוכן, ואם מדובר בדף קישורים יעודי, אז שלא יצאו ממנו כמות העולה מעל 20 קישורים. 3. נכון שמדד ה-PR כבר אינו בהכרח קובע את מיקום הדירוג בתוצאות החיפוש אך הקישורים הם עדיין הבסיס העיקרי לקידום אתר.

shaul flowers

New member
אפ אפ אפ, אין לזלזל בחשיבות ה-PR

אני חושב שיחסי ציבור זה אחד הדברים הכי חשובים כשאתה רוצה לקדם את עצמך, בעיקר אם יש לך אתר. אני בעצמי חושב לפתוח אתר שיאגד את הידע המקצועי וההתעסקותי שלי בתחום הפרחיה, ואני מחפש אנשי יחסי ציבור שיתנו אחד לשני לינקים, ויתלו את הכתובת שלי במנוע חיפוש הכי גבוה שאפשר. אחרת, איך כולם יבואו? ואני גם רוצה שיעשו לי מוניטיזציה ושיהיה לי רפוטיישן גבוה בקרב קולגות בתחום הצמחייה בכלל וצרכני פרחים נלהבים בפרט.

Enduro MAN

New member
שאול, כשאתה אומר פרחיה, למה אתה מתכוון?

לגבי עניני הפרחיה, אני מסכים לחלוטין שכן לא משנה אם אני מומחה גדול בהובלות או רק עוסק בניקוי חניונים, חשוב ששאול יזכור לטפל מידי פעם גם בי ויפריח לי איזה פרח.. שאול היקר, אתה כישרון גדול ולא מבוזבז, תעשה לי PRח :)

shaul flowers

New member
זה ידוע שאני כישרון גדול ולא מבוזבז

אני כשרון שהוצא מהקשרו, אני אישיות גדולה, אני סלב ללא תקנה! כשאני אומר פרחיה אני כמובן מתכוונן לחרציות, חמניות, כלניות, אמנון ותמר, דרדר כחול, גיבסניות, צבעונים, קאלות... מפריח לך פרח וירטואלי ומזמין אותך לבקר באתר שלי, שם אני מפרסם פרחים חדשים חדשות לבקרים. ווה ווה ווי ווה, אני ואתה צריכים לדבר, אולי אנחנו יכולים לפתח תוכנית משותפת לחתונות- אני אספק פרחים ואתה תספק פינוי!

למעלה