החלפת צמיגים ל KLE 2007

רז361

New member
החלפת צמיגים ל KLE 2007

יש ברשותי KLE 500 שנת 2007 עם צמיגים של מקסיס . האחיזה לא משהוא. לאיזה צמיגים כדאי להחליף עם כושר אחיזה יותר טוב. הרכיבות שלי הם רק בכביש. תודה.

בועז בר

New member
נצל"ש../images/Emo26.gifצמיגים../images/Emo36.gif פירלי SCORPION TRAIL

למישהו יש נסיון איתם? איך הם מול מישלין אנאקי? הבנתי שאלה דגמים מקבילים. הנעליים האלה מיועדות לכבישדורו כבד...==> ואראדרו. הייתי כבר סגור על המישלין רואד2, אבל מסתבר שאין קדמי במידה שלי 110/80-19, האחורי הוא 150/70-17. הזוג היוצא הוא מישלין רואד שעשו כבר מעל 30K ק"מ. מחפש משהו עם אחיזה עדיפה ורגש טוב יותר מהסט הנ"ל לשימוש כביש 99%. אפשר גם המלצות לדגמים אחרים...

סינבד

New member
על הKLE החדש שקניתי יש זוג כזה

קניתי ביום רביעי KLE חדש עם זוג צמיגי פירלי SCORPION TRAIL. מרגיש לי שהם נדבקים לכביש כמו מסטיק לשערות, אבל אין לי מספיק נסיון כדי לתת תשובה מבוססת ידע ונסיון. (מצרף תמונה שאבי אלבז לא ימחק את השרשור
)

fazer_1000

New member
תתחדש אבא'לה! ציפור זימרה לי שמצאת אחד

בונבוניירה שחבל על הזמן! אתה לוקח אותו לקאריביים?

gray

New member
מסכים עם האבחנה לגבי המקסיס (פויה מבחינתי)

מישלין אנאקי, המוצלח מכולם לסוג הזה של אופנועים. לדעתי כמובן. טוב נו, יש עוד כמה שמסכימים עם זה.

gray

New member
שדרג לאנאקי ותבין את ההבדל

צמיגי הדו"ש של מקסיס אפילו לא קרובים.

iec

New member
מישלין סיראק ומישלין אנאקי מומלצים ביותר.

רז361

New member
אז מה יותר מומלץ במשלין ?

הסיראק או האנאקי. והאם אפשר לערבב בינהם. והאם אפשר להחליף רק אחורי ולהשאר עם המקסיס מקדימה. בגלל בעיות תקציב.

tik24

New member
אני רכבתי על אנאנקי שהיו על XT שלי

אחיזה טובה גם ביבש וגם ברטוב בזמנו עלו לי 1300 פוגים הם למכירה במצב טוב.

בועז בר

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifמקפיץ...../images/Emo36.gif../images/Emo26.gifהמלצה לצמיגים

עבור ואראדרו. דרישות: אחיזה טובה ואורך חיים... שואל שוב: למי יש נסיון עם פירלי SCORPION TRAIL‬?

למעלה