החלפת עיר

• פותח הנושא ffne
  • פורסם בתאריך

ffne

New member
החלפת עיר

היום היה לי טסט ראשון, בעיר מגוריי חיפה. נכשלתי. אני שוקל לעשות טסט בעיר שאבא שלי גר, רעננה, ולעשות איזה 3 שיעורים לפני, מה אתם חושבים כדאי? הטסטים ברעננה קלים יותר מבחיפה?

Wing Chan

New member
זה לא משנה

אתה במילא תצטרך לנהוג בכול מקום שתגיע אליו עם האוטו. תנהג טוב ויהיה בסדר נראה לי

פרטנר

New member
אין טסטים ברעננה

לתושבי רעננה יש משרדי רישוי בכ"ס או בהרצליה. סביר להניח שעקב מבנה העיר חיפה , הלימוד באזור רעננה למשל, פשוט יותר.

פרטנר

New member
בכ"ס ובהרצליה

נסגרו משרדי הרישוי לקבלת קהל. "טסטים" עדיין מתקיימים .

M o l

New member
צריך לדעת לנהוג. אם אתה יודע לנהוג

אתה תעבור טסט בכל עיר.

thunderstorm

New member
מה זה משנה איפה?

כמו שאמרו לפניי, אתה צריך לדעת לנהוג. למה עושים מחיפה כזה "ביג דיל" כמקום לעבור בו טסט? זה ממש לא. בהנחה שלמדת בעיר, אז אתה יודע כל מה שצריך לדעת, ואני מניחה שתירגלת מספיק זינוקים בעלייה... ועוד אתה מציין שזו עיר מגוריך. אז אתה בטח מכיר כבר את כל המקומות שאוהבים לקחת לשם בטסטים, ובטח המורה שלך נוסע איתך שם כל הזמן ואין אפילו תמרור עצור שיכול להפתיע אותך. אז מה הסיפור לעשות עוד טסט בחיפה? זה לא קשה יותר. מה, עדיף לחפש מורה אחר ברעננה, להתרגל לאוטו חדש, למקומות חדשים ופחות מוכרים, לקחת כמה וכמה שיעורים (כי אין הרבה מורים שיסכימו להגיש אותך תוך שלושה שיעורים... לא משתלם להם כ"כ), ואז לעשות טסט? מה גם שאף אחד לא מבטיח שאם תעשה טסט ברעננה, תעבור.

I LOVE TO DRIVE

New member
בהרצליה הרבה יותר קל מחיפה.

היי. אני מרעננה ועשיתי טסט בהרצליה כי לשם אני שייכת והוא היה ממש קל וטוב. וכבר נהגתי בחיפה במסגרת השיעורים שלי וממש קשה לנהוג שם. אבל באמת זה לא הכי משנה, למה אם אתה נוהג טוב אתה נוהג טוב בכל מקום..

thunderstorm

New member
אני מחיפה.

אני חיה שם כבר יותר מ18 שנים, למדתי לנהוג שם, עברתי שם טסט, ועד היום אני נוהגת שם. קשה? ממש לא. מה שאנשים תופסים כ"קשה" זו כמות הזינוקים בעליה - כי מה לעשות, חיפה זה לא מישור, וזינוקים זה חלק בלתי נפרד מהנהיגה שם, ולא משהו ש"מלמדים" במיוחד - זה פשוט משהו שעושים כל הזמן. וזינוקים בעליה זה לא קשה, לא אחרי שמתרגלים מספיק.

למעלה