החלפת ספרים האם יש כאן אספני ספרים שמעוניינים להחליף ? או יכולים לעזור בהערכת ספרים (בעיקר ישנים) ?
W wagtail New member 13/2/03 #1 החלפת ספרים האם יש כאן אספני ספרים שמעוניינים להחליף ? או יכולים לעזור בהערכת ספרים (בעיקר ישנים) ?
O oren* New member 13/2/03 #2 אהלן דורון, אתה מוזמן לבקר בפורום "איתור והחלפת ספרים" כאן בתפוז. לגבי הערכות ספרים, נסה לפרסם רשימה בפורום של אתר FINDABOOK בהצלחה
אהלן דורון, אתה מוזמן לבקר בפורום "איתור והחלפת ספרים" כאן בתפוז. לגבי הערכות ספרים, נסה לפרסם רשימה בפורום של אתר FINDABOOK בהצלחה
ר רוזן71 New member 13/2/03 #3 תגובה. בס"ד. שלום. אני אספן ספרי קודש יהודים וספרי ילדים מאוירים בעברית (מלפני קום המדינה), ואני בהחלט יכול לעזור לך בתחום זה. רוזן.
תגובה. בס"ד. שלום. אני אספן ספרי קודש יהודים וספרי ילדים מאוירים בעברית (מלפני קום המדינה), ואני בהחלט יכול לעזור לך בתחום זה. רוזן.
W wagtail New member 13/2/03 #4 תודה רוזן - שמחתי לשמוע , יש לי כמה שאלות לשאול , אבל אני רחוק מספרייתי , כך שאשאל בעוד מספר ימים , בינתיים אפצח בשאלה ראשונה (מהזכרון) - מה ערכו של ספר : כתבים לבני הנעורים/ש.בן ציון בהוצאת אומנות פרנקפורט ע"נ מיין 1924 ציורים של נ.גוטמן ?
תודה רוזן - שמחתי לשמוע , יש לי כמה שאלות לשאול , אבל אני רחוק מספרייתי , כך שאשאל בעוד מספר ימים , בינתיים אפצח בשאלה ראשונה (מהזכרון) - מה ערכו של ספר : כתבים לבני הנעורים/ש.בן ציון בהוצאת אומנות פרנקפורט ע"נ מיין 1924 ציורים של נ.גוטמן ?
ר רוזן71 New member 13/2/03 #5 תשובה. בס"ד. הספר שווה כ-200-300 ש"ח. אגב, ש.בן ציון היה אביו של נ.גוטמן. רוזן.