החלפת נתיך ראשי

• פותח הנושא rubyx
  • פורסם בתאריך

rubyx

New member
החלפת נתיך ראשי

האם ניתן לבצע החלפת נתיך של ח"ח מ 20 אמפר ל 35 אמפר ? אני מתכוון לאפשרות טכנית לעשות את זה. כמובן שאני לא מתכוון להתעסק עם פקקי ח"ח בעצמי.

אסןר לך לעשות את זה . וגם לחשמלאי

אים בהסכם כתוב שאתה מחובר בתור 25A אסור לך להגדיל את הנתיך על מנת ליצרוך יותר . חברת החשמל עורכת בקורת מידי פעם . הם מחייבים להחזיר את ה25A וגם נותנים קנס 180 ש"ח ביקורת . עשו לשכנים שלי זכור

rubyx

New member
הבנתי תודה אבל

האם קיימת אפשרות טכנית להזמין טכניא ח"ח שיחילף לי את הפקקים ל 35 מפר, האם זה מחייב איזה שהיא הערכות אחרת של החשמל בבית.

גש לחברת החשמל הזמן חיבור 40A

וחשמלאי מוסמך שיגדיל את הלוח ל40A . אז תקבל 15A יותר צריכת חשמל . זה לא רע

wil

New member
אגב, איפה בחשבון החשמל רואים מה

גודל החיבור מבחינת ח"ח?

הרי החשבון רשום על שימך . כאשר

היזמנתה חשמל בטח חתמתה על מיסמך מסויים . כאשר הם מגדילים לך ל40A חברת החשמל מחליפה את הכבלים ליותר עווים. ושמה נתיך 40A

wil

New member
קניתי דירה. התקשרתי 103 יחד עם

המוכרים והודענו להם שאני הבעלים החדש. לא שלחו אלי שום דבר חוץ מחשבונות שוטפים.

הראשון שהזמין את הקו עשה חוזה

ואתם היחלפתם בעלות . יש תוכנית על הבית חשמלאי חתום על התוכנית . והבקשה לחברה למערכת החשמל . מי שקנה את הבית מהקבלן יש חוזה . או החשמלאי חתם בשמו . או הקבלן נתן לו הסכם וכמה זרם מותר ליצרוך מקסימום . אני שמעתי סיפור מיגולש בפורום . שפרץ קצר בבית ונישרף חלק מהבית . חברת הביטוח בדקה ומצא שהנתיך הראשי הוחלף של חברת החשמל ליותר ללא רשות חברת החשמל . ולא נעשה לפי חוק החשמל . לא רצתה לפצות את המבוטח . בטיעון שזה קרה ביגלל החלפת נתיך לא תיקני .

wil

New member
ואיך אני אמור לדעת מה כתוב בחוזה

שנחתם לפני שבכלל נולדתי, בין ח"ח לבעלים הראשונים של הדירה?

למעלה