החלפת מתג חשמל בחדר המדרגות

exprexs

Member
שלום לכולם.
אני גר בבניין משותף עם חדר מדרגות.
הבעיה שממש ליד הדלת שלי, יש לחצן בעייתי שלפעמים נתקע ולא רוצה לחזור למצבו הרגיל.
חשבתי אולי להחליף את המתג בעצמי.
אני רק לא מוצא היכן נמצא מפסק החשמל הראשי של חדר המדרגות.
נאמר לי שזה נמצא בקומה 1 וצילמתי את ארון החשמל מקומה 1.
היכן הוא?

קבצים מצורפים

• IMG_0351.JPG
    IMG_0351.JPG
    3.9 MB · צפיות: 15

רשר

Well-known member
מנהל
שלום לכולם.
אני גר בבניין משותף עם חדר מדרגות.
הבעיה שממש ליד הדלת שלי, יש לחצן בעייתי שלפעמים נתקע ולא רוצה לחזור למצבו הרגיל.
חשבתי אולי להחליף את המתג בעצמי.
אני רק לא מוצא היכן נמצא מפסק החשמל הראשי של חדר המדרגות.
נאמר לי שזה נמצא בקומה 1 וצילמתי את ארון החשמל מקומה 1.
היכן הוא?
בצד שמאל יש קופסה לבנה עם בורג במרכז - טיימר מדרגות,
למעלה בצד ימין יש נתיך "אנגלי ישן שכנראה מספק חשמל למדרגות,
מאחר וחדר המדרגות הנו רכוש משותף עדיף שועד הבית יבצע כדי לחסוך ממך את הצרות במקרה של תקלה, נזק,,,

חן 1111

Active member
אני מנחש שזה מפסק החרסינה הבודד למעלה. תוציא אותו ותראה אם תאורת המדרגות מפסיקה לפעול.

frankthe2

Active member
כמה תגובות:
1. למה אתה צועק? אני כותב לך ותסתכל על הפונט שלי הוא רגיל, אצלך כל הפונט בהודעה מודגש. למה? זה נחשב כמו לצעוק. מה כל כך חשוב שאתה צריך לצעוק? לא ענו לך בפורום? לא מתייחסים אליך? תלחץ בבקשה על האות B וכתוב את ההודעות שלך כמו כולם. בפונט רגיל. לא צריך לצעוק.
2. אל תעשה את הטעות שאתה מבקש לעשות. אני ניסיתי לעשות החלפת מפסק תאורה בחדר המדרגות לפני שהכרתי את איציק ואחרי שהכרתי והתאמנתי אצל איציק. איציק ז"ל היה חשמלאי. והוא הסביר לי את הבעייתיות בהחלפת מפסק בחדר מדרגות - לרוב החשמל זה חוטים ישנים, שמתחברים גם מלמעלה וגם מלמטה. החיבור הוא חיבור כפול, רק אחרי שהתאמנתי אצל איציק אצלו בבית בחיבור וניתוק של כבלים וקיבלתי מיומנות בסיסית ב איך לנתק ולחבר חוטי חשמל, איציק החשמלאי החליף אצלי את המפסק הפגום. "אתה לא חשמלאי" הוא אמר לי, "אתה אחלה בנאדם ולכן אנחנו חברים אבל אתה לא חשמלאי".
מציע לך גם להתייחס למה שכתב רשר. תאמין לי - עדיף פניה לועד הבית והזמנת חשמלאי מאשר לעשות את זה לבד.
יהי זכרו של איציק ברוך!

exprexs

Member
היי, אני רואה לא טוב, לכן אני מדגיש תמיד את הכיתוב כדי לראות אותו יותר טוב.
גם במסמכים שלי, אני מדגיש ומגדיל את הגופנים.
לא חושב שעשיתי משהו חריף.

למעלה