החלפת מסכות אבך

D X 9

New member
החלפת מסכות אבך

עוד אפשר להחליף או שסגרו את התחנות? יש פה מישהי שעוד לא החליפה או דאגה לערכה לילד חדש במשפחה?

לרוץ מהר לפני שיגמר

ממש לא מזמן הייתה כתבה מפיקוד העורף שאוטוטו יגמרו המסכות לציבור ומי שעד כה לא לקח לא יהיה לו. לדעתי זה משהו שחשוב מאוד שיהיה בנמצא. יש לי גם עבור הילדים.

פישים

New member
בזכותכן יצרתי קשר עם רשות הדואר

נקבל ביום שני (כי בשישי לא התחשק לי להיות תקועה בבית, בראשון יש עוזרת, ובשני - ביקשתי שיגיעו אחה"צ ואוכל לקבלם).

D X 9

New member
מזל כי

אני הייתי במקום החלוקה למשהו אחר וכמובן ששכחתי את הערכה בבית. אני אנסה טלפונית. שמחתי לעזור
לשרותך תמיד

keren310

New member
החזרתי ולא לקחתי - לא סומכת על זה בכלל

אני חושבת שהמסיכות האלה לא נותנות כלום. סתם מעין הרגעה סתמית לציבור.

shtuli

New member
רגע... ואם אין לנו מסכות בכלל?

לבנות מעולם לא קיבלנו. ואת שלנו החזרנו לפני כמה שנים כשהיה איסוף כללי. אפשר לקבל בכל מקרה? מזמינים לפי גיל?

פישים

New member
הם מעודכנים מפיקוד העורף

את שלנו החזרנוף לבנות לא קיבלנו - הם מביאים לפי גילאי הילדים.

החזרנו בזמנו כשהיה מבצע איסוף

ולא הזמנו חדשות (גם לא בדיוק הציעו לנו אף פעם. השאירו לנו פעם הודעה קולית בנושא אבל אי אפשר היה להגיע ממנה לאף אדם). בתכלס - לא חושבת שערכות מגן ששוכבות בבית מועילות במשהו, ובוודאי לא לילדים שהמסכה המתאימה להם משתנה תכופות. (במילים אחרות, לא היה עוזר לנו אם השמרטף עוד היה כאן). אין כרגע שום איום כימי ממוקד. אם יהיה - ידאגו ממילא לרענן לכולם.

shani shay

New member
בלת"ק - יש לי מספיק זבל בבית

ככה אמרתי לבעלי כשהוא הביא מהת"ד את ההודעה ש"טרם ניגשתם להחליף את ערכות המגן בלה בלה בלה בלה....". זרקתי את הזימון הזה לפח, לא מכניסה את זה הביתה, אין לי איפה לתקוע את זה וממש לא בא לי ש(גם) זה יתחיל להעלות אבק. זה לא יעזור לנו בכלום, זה לא יציל אותנו מכלום. אז בשביל מה? שני

למעלה