החלפת מטפלת

יטבת

New member
החלפת מטפלת

שלום לכולם, יש לי סיפור מעצבן על המטפלת של עדן. המטפלת של עדן מאד נחמדה היא איתה כבר 7 חודשים ובאמת מטפלת בה יפה ועדן מאד אוהבת אותה. בסך הכל העבודה של המטפלת לא קשה כי היא עובדת 4 פעמים בשבוע מ- 8 עד 1 בצהריים. היא לא עושה לעדן אמבטיה ולא מכינה לה צהריים בסך הכל לא יותר מדי קשה. כבר כשהיא התחילה לעבוד אצלנו היא אמרה שהיא מטפלת מאד טובה וקצת יותר יקרה מאחרות (היא מקבלת בשביל פחות מחצי משרה - 2500 ש"ח). אתמול בבוקר היא פתאום הודיעה לבעלי שהיא רוצה תוספת של 250 ש"ח וכשהוא אמר לה מה פתאום היא אמרה שבעוד כמה חודשים היא תרצה עוד תוספת וכמובן שאם יעלה המדד אנחנו צריכים להוסיף לה לשכר בהתאם לעליית המדד. אני שמעתי על זה רק בצהריים כשחזרתי מהעבודה ודי חטפתי עצבים. בעיקר, על החוצפה וזה עוד כשלפני חודשיים היא שאלה אותנו אם אנחנו מתכוונים להמשיך ולהעסיק אותה גם בשנה הקרובה ואמרנו שכן. טוב, זה היה להוציא קצת קיטור ובכל מקרה אנחנו הודענו לה שאנחנו לא מתכוונים לתת לה תוספת שכר ואם היא לא תודיע שהיא הולכת אנחנו נודיע לה שהיא הולכת. ועכשיו אנחנו מחפשים מטפלת אחרת לעדן. אז אם מישהו יודע על מטפלת טובה לחצי יום באזור צהלה אני אשמח אם תשאירו לי הודעה [email protected] תודה יטבת

אלה_ה

New member
שיהיה לכם בהצלחה במציאת מטפלת חדשה

אצלנו 2500 זה הסכום למשרה מלאה..

למעלה