החלפת מורה נהיגה

החלפת מורה נהיגה

שלום
. אני לומד נהיגה מעל לחמישה חודשים. עשיתי עד כה (רק) 25 שיעורים, והחלטתי שהגיע הזמן לעבור מורה נהיגה. יש לי המון בעיות עם אותו מורה, הוא מבטל לי שיעורים על ימין ועל שמאל וכל תהליך לימוד הנהיגה קורה בצורה איטית להחריד, בעוד שחברים שלי כבר ממזמן עם רישיונות
. החלטתי היום פשוט לעבור מורה נהיגה ("משנה מקום משנה מזל"), נמאס לי מהמורה הנוכחי, ואני חושב ששינוי יהיה דבר חיובי לעשות. עכשיו באות השאלות שלי:
-האם אני עושה דבר נכון? -המורה החדש לא יכול "לסחוב" אותי יתר על המידה? אני מרגיש בסך הכל שהתקדמתי מאוד מבחינת יכולות הנהיגה שלי, כמובן שיש מקום לשיפור, אבל האם מורה חדש יכול פשוט לגרום לי להישאר אצלו יותר מדי זמן כדי להרוויח יותר? -נניח יש מצב היפותטי - הכל טוב ויפה עם המורה החדש, יש מצב אפילו לגשת לטסט תוך זמן קצר (כמובן שכרגע המצב לא כזה, אבל סתם בשביל להבין את העיניין הזה). תודה אבה לכם, אודה לתשובות

be_roo

New member
לא עוברים כדי לעבור

עוברים למורה מסויים אחרי שמגיעים למסקנה שהוא יכול לקדם אותך יותר. כשתמצא את המורה הזה תסכם איתו מראש איך הדברים עומדים להתנהל. הוא כמובן לא יכול להתחייב על קצב לימוד כי זה תלוי ברמת הנהיגה והקצב האישי שלך, אבל הוא כן יכול להתחייב על תדירות השיעורים, על אי ביטולים (אלא במקרים חריגים כמובן), על מחירי שיעורים וטסט ועוד. אם תסגור את הדברים הללו עם מורה שקיבלת עליו המלצות מחברים כך שאתה יודע שהוא לא "מושך" סתם, אז יש טעם לעבור.

תודה על תגובתך ../images/Emo26.gif

כמובן שאני לא מצפה שהמורה יתחייב על קצב הלימוד, ורמת הנהיגה - כמובן שאלה דברים שתלויים בי, אבל אני מעוניין במורה רציני, שלא מבטל לי שיעורים ולא מתנהג אלי כמו לזבל (מסנן שיחות וכו'). אני חושב שהמעבר הזה הוא צעד הכרחי אם אני רוצה להתקדם באמת ולהגיע לרישיון הנכסף, אבל בכל זאת אני רוצה לקבל קצת דעות מכם, שכמובן בפורום הזה יש אנשים בעלי ניסיון רב יותר ממה שלי יש. תודה..

adidas88

New member
אז ככה

רק אתה יודע אם אתה עושה את הדבר הנכון. אם אתה עובר מורה-לך לפי המלצות חברים, יכול להיות שגם המורה ה2 יסחב אותך, יכול להיות שא ויכול להיות שאתה פשוט צריך יותר שיעורים-אני לא יודעת... כן, אם אתה מוכן יש מצב שאחרי שיעור 28 (משמע עוד 3 שיעורים)הוא יגיש אותך לטסט.-קח בחשבון שאתה צריך להתרגל לאוטו....
בכל מקרה שיהיה בהצלחה
נ.ב אני אישית עברתי מורה ואני לא מתחרטת על זה

היי..

כשאת עברת מורה, תוך כמה זמן התרגלת לרכב החדש, בערך? באיזה שיעור עברת מהמורה הראשון למורה השני? ובאיזה שיעור ניגשת לטסט? מצטער על מסת השאלות
.

adidas88

New member
אמממ

אני עברתי בשיעור 12 (וחצי-המורה החדש לא הפסיק לצחוק על זה) התרגלתי תוך זמן קצר ממש כי עברתי מפולסווגן בורה לפולסווגן גולף אז זה לא היה כזה קריטי. ניגשתי לטסט בשיעור 56 אבל זה כי אני רציתי-הוא רצה להגיש אותי בסביבות 40 ככה אבל פחדתי נורא ואמרתי לו שאני לא רוצה...

למעלה