החלפת טרריום

החלפת טרריום

יש לי קינגים בני 4 חודשים בפלסטיקיות, אני שוקל אם כבר צריך להעביר אותם לטרריומים באורך 50 ס"מ רוחב 28 ס"מ וגובה 47 ס"מ. הקינגים באורך 50-55 ס"מ ובני 4 חודשים, האם כבר רצוי להעביר אותם? מצורפת תמונה של הנקבה. תודה מראש

T0M3R

New member
רע אם אתה רוצה תעביר.

לנחשים זה רק יעשה טוב, אצלי הם ככה: מלאני משהייתה בייבי 60*40*40 רוסקו משהו בייבי ב 50*45*40 מילקי עכשיו בייבי 50*30*40

ועוד משהו בקשר למצע בטרריום

כדאי לשים להם דשא סינטטי או שבבי עץ? אם הם יהיו על שבבי עץ צריך להאכיל אותם מחוץ לטרריום? תודה

T0M3R

New member
לא....

שים אותם על שבבי עץ, אין שום סיבה שבעולם שהם יבלעו את השבבים, אם אלו היו וולדות אז זה יכול להידבק, אבל זה עכברים...

obb

New member
כנס

תשים דשא או ניר סופג או עיתון.שבבים לא מתאימים לנחשים. אל תשים אותם עוד בטרריומים משוחררים כי הם יהיו תוקפניים.שים אותם בפלסטיקיות בגודל המתאים ושיגיע הזמן תשחרר בטרריומים.

obb

New member
שלחתי לך באי סי קיו..

כי שיש להם יותר מידיי ספייס הם ניהיים פחדנים.פחדנים=תוקפנים. זה בדוק,תשאל אנשים מנוסים ממני..

o r i 6 6 6

New member
נכון

אבל אם לא שמת לב הוא אומר קינגית 55 בטרריום 50 זה לא יותר מדי... שמע הגופרים שלי מאז שהם באורך 60 ס"מ עברו לטרריום 60 60 120 והם התנהגו מצוין מאז המעבר....רע אין בעיה להעביר.

T0M3R

New member
טוב... שלא...

בקשר למעבר כמו שאורי אמר, אין שום בעיה. תחשוב שבטבע הם בטרריום של איזה 50*50 מטר ואפילו יותר... בקשר לשבבי עץ כל הנחשים שלי על מצע שבבי עץ וכל הנחשים של חברים שלי (שזה יוצא בערך כ10 נחשים) שהם מגדלים כמוני כבר כשנה וחצי כמעט שנתיים ואף פעם אף פעם בתוך העשרה נחשים האלו בלעו שבב עץ ביחד עם העכבר, זה כמו שבובע הם יבלעו איזה אבן וימותו... זה כמו שתבלע את המזלג ביחד עם השניצל.

ניתן להשתמש בשבבי עץ אבל

יש להקפיד שאלו יהיו שבבים נקיים מאבק ויהיו בחתיכות גדולות יחסית. מכיוון שהרבה מהשבבים שנמכרים הם מלאים באבק וחתיכות לא בגודל אחיד.

תכניס את הנחשים לטרריומים הגדולים

אין לך מה לדאוג. ובנוגע לגיל של הנחשים, אין דרך שהם בני 4 חודשים אם הם אצלך חודש חודשיים ובקעו בקיץ האחרון.

obb

New member
....

תומר,זה נכון שבטבע הנחשים בטרריום 50 על 50 מטר,ואם יצא לך לראות או להתקרב לנחש בטבע אני מניח שהבחנת בכך שהוא ממש לא רגוע ולא רגיל לידיים. ב.בקשר לשבבי העץ,זה ממש לא כמו שאני יבלע מזלג,אבל ממש.קרו מיקרים שנחשים בלעו חתיכת עץ והיו סיבוכים.למה להסתבך אם קיים סיכוי בכלל.גם זה לא הכי נוח לנקות ואין ספק שגם בקטריות יחיו טוב יותר בחרירים של העץ וגם טפילים יסתתרו שם ביתר קלות. לפי הנסיוון אם הקינג שלי.ששיחררתי אותו בטרריום אם קערת מים ענקית יחסית לגודלו וטרריום של 60 על 30 ועץ לטפס ומקומות מסתור,אין ספק שהנחש חי טוב יותר,אבל אני מעדיף אותו גם בריא ומאושר וגם ידידותי.שהעברתי אותו לכלי קטן יותר בלי כל הלוקסוסים הללו.הוא ניהיה ידידותי בהרבה.אני מדבר על נחש חצי מטר אורך.

למעלה