החלפת טלפונים

ORITB3

New member
זה מאד תלוי

אם אתה רואה בפגישה שלישית שיש כבר רצון מצד שניכם ויש התקדמות אז אפשר כבר בשלישית,ואם לא אז תמשיך הלאה,הכל תלוי בזרימה של הבחור והבחורה,זה יכול להיות גם בפגישה שניה וזה יכול להיות גם בפישה שישית...

לא נכון ממש

כי יש אנשים שמתחננים לעשות מעט פגישות וחמישית אצלם זה כבר וורט ויש כאלה שבונים על קשר ארוך !

אני אומת שאפשר לתכנן אבל כל התיכנון יכול

לההרס כי יתכן והא מתכנן 4 פגישות ואז הוא עושה 10. או להפך

kiss 18

New member
את צודקת יש בזה משהו... למשל הבאת למישהו את

הפאלפון שלך ושניכם רציתם והכל סבבה, ואם החלטת פתאום שאת לא מעוניינת והוא כן רצה... ויש לו את הפאלפון שלך.. הוא יכול להמשיך לנג'ז...
או שאם נתת את הפלאפון לבחור מנומס וביקשת ממנו שלא ימשיך להתקשר והוא לא מתקשר... אבל לא כולם ככה!

אנחנו החלפנו אחרי שסגרנו ביננו

אבל אחרי פגישה שניה היה לנו הפסקה של חג וכל טלפון שהיה פינטזתי שזה הוא והוא קיבל את הטל' שלי מזאת ששידכה ביננו ... היום הוא אומר לי (בעלי אלא מה?!) שאם הוא היה יודע הוא וודאי היה מתקשר אלי... אז כל אחד/ת והקשר שלו/ה עם השני/ה למרות שאני חושבת שהכי טוב באמת אחרי שסוגרים

תמר יקירתי מה שלומך?../images/Emo24.gif

אצל הכיפות הסרוגות החלפת טלפון זה דבר שמקובל, יותר מאשר אצל החרדים בכל אופן. אצל החרדים השדכנית עושה את כל התיאומים. אלא אם מדובר בזוג מודרני...

הכל אחלה../images/Emo8.gif

ואנחנו חרדים אולי בקטגוריה של מודרנים יותר אבל הפגישות שלנו הלכו לפי הספר בלי התפשרות....

למעלה