החלפת טופס תאוריה

amiryamiry

New member
החלפת טופס תאוריה

קראתי פה בפורום שאם נכנסים לשירותים כשעושים את התאוריה אז מחליפים את הטופס של הבחינה..ושזה טוב במידה ויש הרבה שאלות על מנוע נגיד ולא יודעים על מנוע..מישהו יכול לתת יותר פרטים?

Superdror

New member
שיטה נהדרת.

במיוחד אחרי שנדלקת נורית לחץ שמן ואתה ממשיך לנסוע עם הרכב כי לא למדת מה פירושה של הנורית הזו ומה יש לעשות כשהיא דולקת - ואז אתה מחליף מנוע לרכב בסכום של 4 ספרות.

NewUser4

New member
אני לא מבין

למה לחפש את קיצורי הדרך האלה. זהו לא מבחן בתנ"ך, מדובר על מבחן חשוב שיש לדעת את כל הפרטים בו. ובמקום ללמוד היטב ולדעת את החומר, אז חושבים על איך לתחמן ולהצליח.

amiryamiry

New member
הנה פה רשמו על זה

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=783&msgid=83528650 לקראת הסוף זה בצחוק?

רן88

New member
לא קיבלת תשובות ששללו את הטריק הזה

קיבלת תשובות שאמרו לך שלא מחפפים בתיאוריה. הטריק הזה באופן עקרוני אמור לעבוד (אני לא ניסיתי). צריך לזכור שיכול להיות שתצא לשירותים וכשתחזור תראה טופס אפילו יותר קשה, מה תעשה אז? תבקש שוב לצאת לשירותים?... אין לך הגבלת זמן למבחן, תלמד אליו טוב ואם תגיע מוכן תצליח. לא ממציאים את הגלגל במבחני תיאוריה.

amiryamiry

New member
סבבה אחי תודה

אבל בכל זאת תסביר לי בבקשה איך זה עובד.. כאילו אני רואה את הטופס,ולפני שהתחלתי לפתור אותו(אבל הספקתי לקרוא) אני פשוט אומר שאני צריך דחוף לשירותים?ואז ישר מחליפים?

MrJacKasS

New member
יש לי עצה מעולה בשבילך

תלך לשירותים תחרבן ובזמן שאתה מחרבן תקרא תחומר של התאוריה מחקרים הוכיחו כי אנשים שקוראים חומר בשירותים הרבה יותר מפוקסים בחומר מאשר אנשים שקראו מחוץ לשירותים קיצור אל תתחמן כי היחיד שאתה עובד עליו זה על עצמך ואני מציע לך לקרוא את הודעתו של superdror בשיא הרצינות

aviGODFATHER

New member
../images/Emo26.gif

אם יהיה בוחן נחמד הוא ייתן לך לצאת ויחליף לך את הטופס, אבל אתה לא יכול לסמוך על זה. ובאמת שמבחן התאוריה היה יותר קל מכל בגרות שאי פעם הייתה לי - החומר לא כ"כ משעמם ובסה"כ זה המון פרטים טריוויאלים ולא יותר מדי הסברים. ובשביל ללמוד - תתרכז רק בחומר של התאוריה ולא בדברים אחרים, כמו טלוויזיה, ותראה כמה זה קל. מחקר בן שנתיים קבע שלמידה לוקחת כפול בזמן אם הטלוויזיה דלוקה. המחקר עצמו היה לוקח רק שנה, אבל הטלוויזיה דלקה...

SpoKeN

New member
בזמן שאת מחפשת דרכים לרמות...

היית יכולה ללמוד, ליסוע, לגשת ולעבור...

למעלה