החלפת ויסטה ל- XP

liavl

New member
החלפת ויסטה ל- XP

שלום, קניתי מחשב dell inspiron 6400 לפני כמה חודשים עם מערכת הפעלה של ויסטה. הוא פשוט כל הזמן היה נתקע לי ואני מעדיף לעבור ל-XP. יש לי דיסק התקנה ל-XP, אבל הבעיה היא שכעת יש לי HD שמחולק ל 2 ככה שב- D נמצאים קבצי הגיבוי של DELL. אני רוצה לפרמט את המחשב ומן הסתם (אם אני לא טועה) אני אצטרך למחוק את שני הכוננים ולהתקין את XP על C. הבעיה שלי היא מאיפה אני אשיג את כל הדרייברים למחשב לאחר הפירמוט. זה כולל דרייברים ל- bluetooth, לשליטה של המדיה פלייר בלחצנים מקדימה (בחזית של המחשב), לכרטיס רשת האלחוטי ואני לא יודע מה עוד. אני אשמח אם מישהו יוכל לומר לי איזה דרייברים באמת אני צריך... תודה מראש לכל העוזרים

bolodolo

New member
תנסה פה

http://support.dell.com/support/downloads/index.aspx?c=us&l=en&s=dhs&cs=19 יש את כל הדרייברים לפי מערכת הפעלה והמחשב שברשותך. לגבי פירמוט, אולי כדאי לצרוב את המחיצה של הויסטה ליתר ביטחון, אולי אחרי העידכון הראשון שלה (שכבר יצא בגרסת בטא) היא תרוץ יותר טוב ואתה תצטער ותרצה להתקין אותה מחדש...

liavl

New member
איך אני צורב את הגיבוי?

בתור disc data רגיל? ואחרי זה, אם אני אחליט לחזור לויסטה, איך אני מגבה?

liavl

New member
איך אני יודע איזה דרייברים אני צריך ואיזה לא?

יש שם מלא דרייברים... אני אמור לחפש עבור מערכת הפעלה XP או Vista? כלומר לחפש מה יש לי עכשיו בויסטה או שאני צריך ללכת לחלק של ה- XP ושם להוריד את הדרייברים שמתאימים ל- XP? תודה מראש, ומצטער על הבורות :)

GuGuSH

New member
אתה צריך דרייברים למערכת ההתקנה שלך.

זאת אומרת, כשתתקין XP ותרצה להוריד דרייברים ל-XP, תבחר ב-XP. אם אחרי זה תתקין מחדש ויסטה, תצטרך לבחור בויסטה.

liavl

New member
אני צריך לפרמט גם את הכונן D שיש בו את קבצי

הגיבוי בגלל שאני מחליף מערכת הפעלה או שאין צורך ואני יכול "להשאיר אותו בויסטה" ועל הכונן הראשי אני אתקין XP?

bar666xp

New member
מחיצת האיחזור מומלץ תחילה לצור CD'S/DVD...

RECOVERY לפני הכל... לאחר שיש את אילו במגירה ואפשר תמיד לאחזר ולחזור להתחלה... אפשר לפרמט הכל פרטישן מחדש ולהתקין איזה מערכת הפעלה שרוצים... לינוקס-XP-איכסטה-UNIX מה שבא לך... אם יש בעיות תמיד אפשר לחזור להתחלה עם הCD'S RECOVERY.

Aדי

New member
אם זה לא מפריע לך ולא נחוץ לך המקום...

כרגע, אז לא כדאי לפרמט את המחיצה של איחזור, למרות שצרבת את הגיבוי (שריטה אחת והלך הגיבוי, צריבה לא טובה והלך הגיבוי וכו'...). אתה יכול לפרמט רק את מחיצה C ולהתקין עליה את XP, אין לך צורך אמיתי לפרמט גם את D ואו כל מחיצה נוספת.

למעלה