החלפת וועד בית

iceman222

New member
החלפת וועד בית

שבת שלום ובוקר טוב,
בית משותף של 8 דירות אני מתפקד יחיד כוועד הבית של הבניין למעלה כבר מ 8 שנים.
דיי נמאס לי ורוצה להעביר את התיק לאחד הדיירים בבניין אך אף אחד אחד לא מעוניין לקחת את התיק אליו.
מה ניתן לעשות...?

תשלום חודשי שלנו עומד על 70 ש"ח לחודש.

זו סוגיה בעייתית

ועד בית זה תפקיד התנדבותי, ורוב האנשים לא מתלהבים לקחת את זה על עצמם מסיבות דיי מובנות.
&nbsp
מה שניתן לעשות זה לברר האם יש אפשרות להעביר את האחריות לחברת ניהול + כמה זה יעלה, וליידע את דיירי הבניין שבמידה ולא יימצא לך מחליף, דמי ועד הבית יוחלפו בדמי ניהול שאינם סמליים (אם כי אני לא מאמינה שבבניין של 8 דירות זו אופציה קיימת).
&nbsp
מי הדיירים? האם מרבית הדירות מושכרות? במצב כזה הגיוני שיהיה קשה יותר להעביר את השרביט למישהו אחר.

iceman222

New member
היי מרציפן

רוב הדיירים זוגות צעירים, אין דירות מושכרות...
פשוט עצלנות של הדיירים,

לא הייתי קוראת לזה עצלנות

ועד בית זה חתיכת תיק, אתה הרי מודע לזה...
&nbsp
כל עוד יש מי שעושה את העבודה, לאף אחד אין אינטרס להחליף אותך. אני מניחה שאם תודיע שאתה "מסיים את תפקידך", מתישהו מישהו ישבר, השאלה כמה זמן זה ייקח ומה הנזקים שיגרמו בדרך. בזמנו התעניינתי בשכירת דירה בבניין שלא היה בו ועד בית פעיל - היה מפחיד להיכנס לבניין בערב כי היה חשוך - אף אחד לא שילם את חשבון החשמל... שביל הגישה היה במצב מזעזע וגם הכניסה, בעל הדירה הודיע לי מראש שאם אסכים להיות ועד הבית הוא יוריד לי מהשכ"ד (או שהיה לו מאוד אכפת או שנתקל בקשיים להשכיר... אני מאמינה ששניהם). אני ויתרתי על הדירה מסיבות אחרות, אבל מאמינה שמי שגר כמה חודשים באווירה כזאת מתישהו ישבר.

למעלה