החלפת התינוקות

החלפת התינוקות

מישהו יכול בבקשה לספיילר לי מה הולך לקרות בקשר לכל החלפת התינוקות? מתי יגלו את זה? לקסי תאלץ לוותר על התינוק שהיא גידלה כבן שלה ולתת אותו להופ?

i love gina

New member
אני ינסה לתמצת.. ספויילר

הגופה של מרלו תתגלה בקרח ע"י קלואי ופיליפ. התמונות יפורסמו בעיתון, וימים לאחר מכן יגיע לסאלם החבר לשעבר של מרלו, האבא הביולוגי של אייזק, יחד עם בת זוגתו הטרייה (שכחתי את שמות הזוג...) . הם ידרשו תביעת חזקה על אייזק, ובדיקת אבהות, ולקסי שחששה מאד שיתגלה שהוא אכן האבא, ואייזק ילקח מהם, קיבלה הצעה מברנדון, והוא אמר לה שג'יי טי, הבן של הופ בבית חולים, ולכן, הוא יכול להחליף את התוצאות של הבדיקה.... אחרי שהוא יחליף, באישורה של לקסי, יגלו שאכן הבן של הופ הוא שלו!!! (כי הרי ברנדון החליף את ההחלפה... הבנת?) קיצר, רק לקסי תעלה על זה, ותלך לסטפנו שיגיד לה מה קורה... סטפנו יגיד לה הכל, את כל האמת, ואז לקסי תשמור את זה לעצמה, כי היא לא רוצה לוותר עליו... בשלב מסויים (מאוחר יותר, הרבה מאוחר יותר..) הופ בו, והחבורה יגלו את התרמית של סטפנו , ושל לקסי ביתו שבזמן הזה ירדה מדרכיה הטובות ונהפכה לבת הסוררת. הם יעשו בדיקות דם ויגלו שאכן התינוקות הוחלפו בלידתם ומשם לקסי תלך לכלא וכולם יחיו באושר ועושר... (אחר כך לקסי יוצאת מהכלא וחוזרת להיות די טובה... )

../images/Emo58.gif אז הופ

תקבל את אייזק חזרה? היא תגדל גם את אייזק וגם את ג'י טי או שג'י טי יועבר לאבא הבילוגי שלו?

i love gina

New member
ספוילר

האמת תתגלה מאד מאוחר, והופ ובו לא ירצו לוותר על ג'ייטי בכזאת קלות, אבל בסופו של דבר, כן, הוא ימסר לאבא , ואייזק יועבר להופ... סואפספאן, תקן אותי אם אני טועה... וכן, זה באמת עלילה יפה, ויש עוד הרבה דברים שיקרו, כתבתי רק את העיקר שבעיקר... בדרך יקרו כל מיני דברים ששווים צפייה (כמו למשל שלקסי תנסה להפוך את הופ חזרה לג'ינה!!!!)

איזה עצוב זה נכון?!? שאלההה

מתי כל העלילה תיגמר? כי אני הולכת להפסיד שנתיים בגלל הצבא אז זה יהיה 4 שנים או שנתיים?

soapsfan

New member
למה טועה?צדקת [מכיל ספויילר]

ולננסי דופלה:אנחנו בפרקי יוני 2000.בפרקי מאי 2002 גילו שבו הוא האבא של אייזק,ביוני 2002 הייתה ההטבלה שלו כזאק,הבן של בופ.אז יש עוד שנתיים בערך עד סיום העלילה.

ספוילר

למי שרואה צעירים חסרי מנוח אז השחקנית שתגלם את בארב היא אליס לשעבר מצעירים.. האמא המאמצת של קאסי.

למעלה