החלפת השם

ופן

New member
החלפת השם

שלום, שמי אביחי תומר נולדתי ב2/10/86 שם אימי הוא אטי ואבי ראובן (אטי בט' בכוונה תחילה) במשך השנתיים האחרונות אני חש ששמי אינו מתאים לי, לא מחובר אליו כלל, כששוחחתי אם הורי על שמי אימי אמרה לי שכשנולדתי רצתה לקרוא לי דוד או דויד. רציתי לדעת האם אחד מהשניים מתאים לי יותר ובמידה ולא איזה שם יכול להתאים לי? אני מסתובב כבר מעל לשנתיים אם תעוקת השם הלא נכון בהרגשה, אולי תוכל ליעץ לי.

גל סופר

New member
שלום אביחי

אם רצו לקרוא לך דוד, מדוע אם כך קראו לך אביחי בסופו של דבר?

ופן

New member
אבא התעקש

לאמא שלי בסוף זה לא שינה הרבה. אבל לי זה כן משנה כיום. בנוסף לדוד חשבתי על אחד משמות המלאכים גבריאל או רפאל. אני כבר הרבה זמן חש מנותק מהשם הקיים שלי, החלטה להחליפו כבר קיימת השאלה היא האם היא נכונה ובמידה וכן אז לאיזה שם.

ופן

New member
כדאי גם לציין

שאף על פי שאני לא בסכנת חיים כרגע אני היתי בסיטואציה שבהחלט היתה אמורה להגמר במוות ותודה לאל ניצלתי. בעקבות האירועים הללו ניתקתי את כל החיים שלי והתחלתי חדשים במקום אחר ובצורה אחרת. הדבר היחידי שמקשר אותי לאותם סיטואציות בעבר זה השם, יש להוסיף שלא מדובר בסיטואציה אחת אלה כמה מהן. ואני לא יכול שלא לתהות האם לא מתלווה איזו בעיה לשם שלי.

גל סופר

New member
אני זקוק לפירוט

בעניין הסיטואציות עליהם אתה מדבר. אם יהיה לך נוח יותר לשלוח זאת במסר אישי- תרגיש חופשי לעשות זאת.

גל סופר

New member
לאחר קריאת המסר

הדבר בהחלט ראוי להתייחסות שונה. כעת, שאלה אחרונה בטרם החליט- האם יתכן כי אמך קראה לך בשם זה, בעוד אביך בשם בו הוא בחר? כלומר, האם ייתכן מצב בו אמך קראה לך בשם הזה עוד לפני ההחלטה הפורמאלית על השם?... בעניין בחירת שמות, לרוב יש עדיפות לשם אותו בוחרת האמא. אם תתן לי תשובה למה שכתבתי מעלה, אוכל להחליט בנושא בצורה חד משמעית. יום נעים

ופן

New member
עד כמה שידוע לי

אמא שלי רצתה לקרוא לי כך ואבא החליט אחרת מש בלידה. הם לא קראו לי בשני שמות נפרדים, בנוגע לאיך הם קראו לי לפני ההחלטה הפורמלית אני לא יודע. תודה לך על ההתיחסות הכנה ונעימה..

למעלה