החלפת גננת

טלגל

New member
החלפת גננת../images/Emo184.gif

שבוע הבא אני יוצאת לשבועיים מהגן, בגלל ניתוח שבני הקטן צריך לעבור. יש לי מחליפה לשבועיים, איך לדעתכן להציגה בפני הילדים כגננת מחליפה, כמישהי שתהיה איתם עד שאחזור, כמישהי שתנהל את הגן.... היום כבר היא באה והם שאלו מי היא? ומה היא עושה פה ?

biel

New member
קודם כל שיהיה בריא

אני הייתי מספרת לילדים את האמת. אומרת להם שהילד צריך לעבור ניתוח ואני רוצה להיות על ידו, אבל אני רוצה שלהם, לילדי הגן יהיה נחמד בזמן שאני לא אהיה ולכן חיפשתי את הגננת הכי נחמדה שתהיה איתם. שהיא חברה שלי, שסיפרתי לה עליהם ושהיא מאד רוצה להכיר אותם וכו´... ועכשיו כשאני לא אהיה היא תהיה כאן, ושאני מצפה מהם שהם ילמדו אותה איך מתנהגים בגן שלנו, איפה הדברים נמצאים וכו´...... זה יקל עליהם את הפרידה ממך ואת הקבלה שלה. החלמה מהירה.

gili111

New member
הרבה בריאות לבנך...

הרבה בריאות לבן טלגל... לספר לילדים ולהורים את האמת. לומר לילדים שזו גננת מאד נחמדה שתבוא להיות איתם עד שתחזרי. תאמרי להם שאת תהיי עם הגננת בקשר כדי לשאול לגביהם... הכי חשוב זה הבן... לגבי הדקלומים - יופי . אני מדפיסה הכל ולוקחת איתי. היום אשתדל להביא דקלום על סתיו.

אלהלה

New member
הרבה בריאות../images/Emo20.gif

גם אני הייתי בוחרת לספר לילדים את האמת, ולהציג את הגננת כגננת מחליפה שתהיה איתם ואת תהיי איתה בקשר כדי לשמוע מה קורה בגן. אפשר לתת לילדים את האחריות ולתת להם להרגיש שותפים ע"י כך שהם יספרו לגננת על ההרגלים בגן וישמרו על מה שבניתם יחד. בהצלחה והחלמה מהירה

למעלה