החלפת גלגל?

Stuntex

New member
לא מבינים כלום

כמה צריך להסביר שאין לי אוטו ואני לא מכיר את המכונאים האלה וזה רחוק לי?
ביקשתי עזרה רק ממכונאים שמבינים לא מחובבנים שרוצים לעשות שם פה בפורום ומגיבים בכל מקום.

steiff

New member
שני חנוונים ומכולתניק אחד

הבחור מאלון הגליל גר אולי אצל אמא, אבל זה עם אשתו והילדים. שמח שם במשפחה המורחבת. קח את האופניים וצא לרכיבה מזרחה מהקריון לאורך כביש 77. עוברים את אפק (עליה ראשונה), את צומת סומך, עליה שניה בשפרעם, עליה שלישית לפני ביר-אל-מכסור, עליה רביעית אחרי ביר-אל-מכסור (הרפתקנים יכולים גם לעשות אותה בשטח מדרום לכביש ולהמשיך משם ישירות לאלון הגליל), ואחרי הירידה התלולה לצומת כפר-מנדא, פניה ימינה לכביש הגישה לאלון הגליל. עוד עליה חמישית ואחרונה והגעת. אם האופניים צריכים להישאר שם לכמה ימים תוכל לבקש להצטרף לחגיגה המשפחתית כאורח עד שתוכל לחזור את כל הדרך ברכיבה על אופניים תקינים. הדרך לצומת יגור בלי עליות אבל פחות שוליים בכביש והכביש עמוס יותר, אבל מצד שני קל יותר לחזור הביתה באוטובוס. אם תחכה קצת שהבוץ מהגשם של אתמול יתייבש, יש מסלול דרך השדות מהקריות עד יגור, וחוץ משתי חציות של כביש (במעברי חציה) הכל בשטח. בית אורן זה כבר חתיכת טיפוס בכביש. כדאי לצאת מוקדם, באור ראשון. אחר כך העליה בכביש הבריטי הישן מנשר לאנטנה הופכת להיות עמוסה בכלי רכב.

זכיר

New member
"נראה לי שעליתי על הבעיה, והיא לא באופניים אלא אצלנו!"

steiff

New member

למעלה