החלפת גלגלים

adiz1107

New member
החלפת גלגלים

שלום אחרי מספר שנים של הפסקה אני חוזרת לגלוש על הרולרים שלי. הגומי של הגלגלים ממש מתפורר. איפה ניתן להחליפם באיזור השרון (תוצרת roller blade) ? תודה

תכףאשוב

New member
יש שלוש חנויות "מתמחות"

שמוזכרות שוב ושוב מעל דפי פורום זה: הקרייזי רולרס בפארק רעננה אטלנטיס ברמת גן (אזור קניון איילון) אנדלסרול בתל אביב (אזור רחוב אלנבי) אם אתה מתמצא, אפשר למצוא ציוד גם במגה ספורט (אבל צריך לבדוק שהוא לא שכב על המדף עד שהתיבש, והמוכרים במרבית המקרים שם לא מתמחים ברולרס, כך שאי אפשר להתיעץ איתם) ובספורט וורטהיימר (אותם החסרונות).

Ninja

New member
לא בהכרח נכון

ציוד ברשתות, כגון מגה ספורט שהוזכרה לדוגמא, הוא בדרך כלל ציוד עם תחלופה גבוהה. מכיוון שהם רשת ולא חנות בדידה, קצב החלפת הסחורה הוא הרבה יותר גבוה. זה בסדר גמור לרכוש שם, ולפעמים אף לקבל את ציוד המילה האחרונה. אספקת ציוד כזה לא תמיד מתאפשרת לחנויות קטנות יותר שגם קונות מעט סחורה. לרשת יש הרבה יותר כוח קניה, ולכן גם מכירה. מעבר לכך, ברשתות כאלו בדרך כלל גם ניתן להשתמש בתווי קניה של אנשי קבע, שחנויות רגילות בדרך כלל לא מכבדות.

תכףאשוב

New member
רובוטריק

אני חולק על דעתך. קצב החלפת הסחורה במגה ספורט (כאשר מדובר ספציפית על ציוד לרולרס) נמוך מזה שתמצא בחנויות המתמחות. יתר על כן - החנויות המתמחות הן בחלק די גדול מהמקרים היבואן ממנו מגה קונים ..

Ninja

New member
יתכן. אינני מנהל הרכש ברשת מגה... ../images/Emo13.gif

אני באופן אישי מעריך את מגה. כאשר הייתי זקוק לציוד הגנה, ידיים-מרפק-ברך, ברשת מגה היה המבחר המגוון והמשתלם ביותר מבין כל החנויות שהוזכרו. יתכן כי המגנים עמדו זמן ארוך יותר, אבל לפחות הם היו קיימים שם. אין מה לעשות. מגה היא רשת. לכן גם ההדגשה לגבי תווי הקניה.

Ninja

New member
../images/Emo32.gif ובגודל ברור יותר, לצפייה ללא פתיחה ../images/Emo98.gif

RieM

New member
גם אני רכשתי מגיני ידיים במגה ספורט

אבל מכאן ועד לקנות מהם גלגלים (אם יש להם בכלל), המרחק הוא רב מאד. אם אתה מבין ויודע מה אתה מחפש, אין שום בעיה לקנות בכל מקום, כאשר הדגש הוא על דיל זול. אבל אם אין לך מושג מהחיים שלך ואתה לא מבין בשיט, אני הייתי ממליץ להימנע אפילו מלעבור במרחק של פחות מחצי קילומטר מרשתות כמו מגה ספורט.

Ninja

New member
אני דווקא הבנתי את השרשור אחרת

אם העלמה מעוניינת להחליף גלגלים "אחרי מספר שנים של הפסקה", מכיוון ש-"הגומי של הגלגלים ממש מתפורר", יצאתי מתוך נקודת הנחה שכבר עדיף לרכוש דגם חדש. גלגלים included.
בהקשר זה, אין בעיה להיכנס גם לחנויות שאינן "מתמחות". אפשר להיכנס גם לחנויות של "פשוטי העם".

RieM

New member
אל תיתמם

אתה מבין מתוך מה שהיא כותבת שהיא לא מבינה מהחיים שלה, אז למה אתה שולח אותה למגה ספורט ? אם דגם חדש או רק גלגלים, עדיף שהיא תיגש לחנות המתמחה בענין על פני לגשת לרשת ספורט שבה המוכרים מבינים אפילו פחות מהקונים. טל, עד כמה שאתה נהנה לתת עצות המייחדות אותך מן הכלל, עדיף שלא לתת עצות אחיתופל למתחילים שיעלו להם ביוקר אם הציוד שיקנו לא יתאים, מה שיגרום להם בסופו של דבר להגיע לאחת החנויות המתמחות ולרכוש זוג נוסף.

Ninja

New member
../images/Emo12.gif הקראת את מה שכתוב בהודעתך../images/Emo35.gif

אניי נותו עצות אחיתופל
אני
אולי העצות אליהן אתה מתכוון מגיעות דווקא "מהמומחים"
אותה "המומחים" הממליצים על רולר "עילאי ומתקדם"
רולר שבכלל לא מתאים למתחילים, אבל "במקרה" יש להם דגם כזה בחנות
אני מאמין במה שכתבתי. חבל לי על אנשים שלא מבינים את הכתוב.

RieM

New member
לפחות החנויות האלה מוכרות רולרים ולא צעצועים

שלפעמים ברשתות הספורט מנסים לדחוף. שלא לדבר על כך שאנשים יוצאים משם ברוב המקרים עם רולר במידה לא מתאימה. ואם כבר מדברים על אותה חנות שלא נזכיר את שמה, זו בדיוק הסיבה שבעטיה המלצתי על חנות מאד ספציפית המחזיקה ציוד איכותי, טוב וזול המתאים לרוב מחליקי המיינסטרים.

Ninja

New member
עם החנות הזו אין לי בעיה. אנשים טובים. ../images/Emo45.gif

אני התחכמתי ../images/Emo67.gif

הבאתי מארה"ב סט של מגיני אגרסיב שמיועדים לרוב לסקטבורדים אבל הם עושים עבודה מעולה ואני מבסוט אש. החברה נקראת Smith Scabs יקרים אבל שווים כל שקל.

תכףאשוב

New member
במגה יש סכוי סביר

שימכרו לה רולר של "ספין" (זה עולה פחות מסט גלגלים חדש...). אתה לוקח אחריות על מצב הרגליים שלה?

Ninja

New member
../images/Emo6.gif מתחילים לחלק אחריות../images/Emo35.gif

אולי תרצה לקחת אחריות ש"המקצוענים" לא ימכרו לה רולר בהון תועפות מכיוון שהוא "רולר מקצועי"? או אולי תיקח אחריות על כך שהיא לא תנסה להיפטר מהרולר המכאיב, על ידי נסיונות מכירה של הזיכוי עבורו, תוך יומיים מרגע שנכנסה לספורט?

Ninja

New member
../images/Emo22.gif הבהרה קלילה, אם יש צורך...

הכוונה אינה כנגד החנויות המוזכרות. אני פשוט לא אוהב את הדרך בה מתייחסים לרשתות הממכר.

RieM

New member
אני מחליק עם גלגלי Hyper ומאד מרוצה

ממליץ לפנות לאטלנטיס ברמת-גן ולרכוש גלגלי Hyperformance +G. אני מניח שבאותה הזדמנות הם גם יחליפו לך את הגלגלים חינם אין כסף.

למעלה