החלפת ברך

החלפת ברך

שבת שלום וחג שמח לכולם. אשמח לשמוע עצות ופרטים ע"י כל אחד שיש לו מושג לגבי החלפת ברך שלמה בברך חליפית. תודה מראש

מוּסקט

New member
היי איש

האם אתה מועמד לניתוח להחלפת ברך? מה כבר בררת? אלו אפשרויות עומדות בפניך? כלומר, האם יש אפשרות לניתוח אחר שאינו החלפת כל המפרק? אני בכל מקרה הולכת לברר עבורך קצת פרטים.

אטיוד5

Active member
הזכרת לי שיר יפני קצרצר

אישימוטו נכנס לסובארו הדליק את 'תסוני פכפוך המים נבלע באיילון [מקווה שיש פה פיצוי מה על התשובה הקודמת]

מוּסקט

New member
../images/Emo6.gif תיזהר ממני

יא-אטיטוד שאני לא יעשה לך "מי שביירך".

תודה

תודה מוסקט על הניסיון להשיג פרטים. בכל מיקרה אני חייב בהחלפה של הברך פשוט אני רוצה לדעת יותר פרטים. ושוב תודה

מוּסקט

New member
מצאתי באנגלית

עלון שמנוסח לצרכנים - כלומר לאלו שמיועדים לעבור את הניתוח. נסה לראות אם מה שכתוב שם מספק אותך, ואם לא, לחזור עם שאלות לכאן ואנסה לעזור הלאה. בהצלחה!!

אטיוד5

Active member
סתם מעניין אותי ...

אתה יכול בבקשה לספר לנו איך מגיעים למצב שצריך להחליף ברך? זה מעודף משקל שרוכב עליה? מפעילות ספורטיבית? משחיקה? מתאונה? פגם מולד? סליחה שמחטט, אבל דווקא באנונימיות שמעניק האינטרנט, אולי תוכל לשתף אותנו. תודה.

מוּסקט

New member
מעבר לטראומה

שמרסקת את המפרק, הסיבה השכיחה ביותר לצורך בהחלפת מפרקים היא דלקת פרקים כרונית. לא יודעת אם זו הסיבה שבגינה כתבו כאן את ההודעה - אבל מכיוון שסקרן אתה... לא נשאיר אותך ככה

תאונה

תאונת דרכים שבה ריסקתי קרסול שברתי את הרגל בארבע מקומות שונים שברתי את הברך בצד של הטיביאל פרקתי את האגן ופלטינות ביד, וכל זה במכונית לאחר ש 20 שנה אמרו לי שהאופנוע שלי יהרוג אותי.

למעלה