החלפת בולם קידמי.

eanro3

New member
החלפת בולם קידמי.

פתחתי שרשור בפורום הראשי ואולי כאן אקבל יותר תשובות השאלה היא האם אפשר להחליף בולם קידמי באופנים לאחר גדול יותר רוכב על mongoose otero super בולם 100 מ"מ ומעוניין להחליף ל120 מ"מ אמרו של שאפשרי ואני מחפש משהו עם ניסיון שיכול לתת חוות דעת. תודה ושבת שלום

eanro3

New member
תודה אני אדבר עם רוזן ןמינץ

ואתיעץ לגבי השידרוג בשבת האחרונה ממש הרגשתי שהבולם כבר לא עושה את העבודה. שאלה נוספת האם ניתן לבצע את ההחלפה לבד או שחייב מכונאי...

וכמעט באותו הנושא-

אני מעוניין לפנק את האוטרו שלי בבולם מסוג rock shock psylo xc עם מהלך משתנה 80-125, שלדעתי ימקסם את שינוי הגאומטריה של האופניים. ברוזן ומינץ אמרו שלא אמורה להיות עם זה בעיה. מישהו יכול לתת לי חוות דעת על הבולם? קראתי ביקורות אוהדות עליו ב MTBR, מצד שני, האמריקאים אוהבים להשפריץ ניטים על כל דבר שיש לו גלגלים ושרשרת.

etal2

New member
לא משהו

לא ממש ממליץ, זה היה בולם טוב בזמנו אבל הוא כבר לא ביצור 5 שנים בערך ולקראת סוף היצור שלו הוא כבר לא היווה תחרות לדגמי פוקס של אותו זמן וגם דגמי רוקשוקס החדשים יותר היו עלית מדרגה משמעותית, הדגמים שהמלצתי פה קודם יותר מוצלחים. בכל מקרה לפני הקניה כדאי לבדוק אם בכלל ניתן עדיין למצוא לו חלפים ולטפל בו.

eanro3

New member
בתחילת השרשור המלצת על שני בולמים

וכתבת בין 1000-1500....קצת יקר לי ולכן אני צריך המלצה על בולם טוב (לא מעולה....) שיהווה קפיצת מדרגה מזה שיש לי ועדין יכנס במסגרת התקציב שלי בין 600 ל800 כמובן יד שניה אשמח לתגובה....

etal2

New member
סבלנות

המלצתי על ארבע משפחות של מוצרים שהם מהפופולרים בשוק, יש שם דגמים זולים יותר ויקרים יותר וכבר ראיתי חלק מהמוצרים שהמלצתי עליהם נמכרים גם ב-800 שקל. ביד שניה זה הרבה יותר עניין של היצע מאשר כל דבר אחר לכן כל עוד יש לך על מה לרכב המלצתי היא להעזר בסבלנות עד שתמצא משהו טוב במחיר שאתה מוכן לשלם. אם כבר אז תוסיף גם רוקשוקס טורה לרשימת המומלצים.

הממם, מישהו יכול לקשר אותי עם יבואן רוקשוקס?

הבנתי שיש לו גם מלאי לא רע של משומשים, יש אמת בדבר?

למעלה