החלפת בולם קדמי

החלפת בולם קדמי

אולי זה המקום לשאול את השאלה הזו אני רוכב על סקוט אספקט 30 מזה שנה' וההנאה הולכת וגוברת מכל רכיבה לאחרונה התגלתה נזילת שמן בבולם הקדמי רוקשוק דארט 2 הוצע לי להחליפו ברוק שוק טורה 318 האם השידרוג מוצדק בעלות של כ-500 ש"ח? יש לציין שמשקלי עדיין גבוה למרות הרכיבה (אבל בינתיים ירדתי שתי מידות במכנסיים)

nintense

New member
כדאי לבדוק קודם...

עם היבואן עלות טיפול לפני שמחליפים.

elaadz

New member
החלפה

אם הטורה חדש - בוודאות כן להחליף, הבדל מצדיק בהחלט 500 שח ובמידה ומדובר בישן צריך לבדוק. איפה הציעו לך החלפה ?

טורה

הציעו לי את ההחלפה בחנות שקניתי את האופניים סקוט יו אאס איי ברחוב החשמונאים בתל אביב את התיקון אם אני לא מחליף - לא יעלה לי כלום זה עדיין תחת אחריות השיקול אם להחליף או לא נובע ממשקלי בלבד שהוא 115 ק"ג

elaadz

New member
אין קשר למשקל

לטורה סטנשנים (הצינורות המוכספים) בקוטר 32 ממ ואילו ל DART 28 ממ. הקשיחות הצידית של הטורה טובה בהרבה. שנית מנגנוני הרבאונד של הטורה טובים בהרבה מהמנגנונים הבסיסים של הדארט. לטורה יש שני סוגים עיקריים. סולו אייר ו יו טרן. הסולו אייר בולם קפיץ אויר ואילו היו טרן הזול יותר קפיץ פלדה. אני מניח שהציעו לך 318 יו טרן (עם שינוי מהלך ???). הוא בולם נהדר יחסית למה שיש לך. לכשיגדל התיאבון אני אמליץ על בולם טוב יותר. חתימה טובה אלעד

chenrp

New member
בדוק מחירים באיביי!

אולי תוכל להביא בולם חדש ב800 שח? ואת הקודם תמכור.

למעלה