למה שלא תברר זאת עם מתקיני רדיו לרכב? ובכלל, במכשירים החדשים הרדיו הוא אינטרנטי. אבל מה שבטוח, אתה הרי לא תחליף מכשיר ברכב.היום בכל המכוניות האנטנות קצרות והקליטה טובה. השאלה האם החיבור ברכב לאנטנה יתאים לאנטנה הקצרה...
הכל שאלה של גישה ושל יכולת אילתור. וכמובן שמוליך מנחושת יהיה עדיף על כל מוליך מברזל או אלומיניום. והרעיון הוא להשתדל להתחבר לכבל הקיים ולא להתחיל להחליף כבל עד הרדיו. למה לפרק את מה שלא חייבים לפרק?לפעמים לחבר אנטנה זה סיפור. הבעיה זה להעביר את החוט ולחבר את זה לרדיו מאחורה. בדרך כלל צריך להוציא את הרדיו כי אין גישה אליו מאחורה. חוץ מזה צריך אולי לקשור לחוט איזה חוט אחר, או שטאל-בנד, למשוך את האנטנה עם החוט החוצה, ואז באמצעות השטלבנד למשוך את החוט של האנטנה החדשה עד הרדיו ולחבר.
ברכב הקודם שלי נשברה האנטנה ופשוט תקעתי לתוך האנטנה השבורה איזה חוט ברזל עבה, די דומה לתמונות שצירפת. עובד מצוין ואין חשש שיישבר עוד פעם.
כי בדרך כלל הכבל הוא חלק בלתי נפרד מהאנטנה. אז משחילים אותו עד הרדיו.הכל שאלה של גישה ושל יכולת אילתור. וכמובן שמוליך מנחושת יהיה עדיף על כל מוליך מברזל או אלומיניום. והרעיון הוא להשתדל להתחבר לכבל הקיים ולא להתחיל להחליף כבל עד הרדיו. למה לפרק את מה שלא חייבים לפרק?
אתה צודק אבל יש מחברים לקואקסיאלי (ראה מתאמים של חברות הכבלים) ועוד קטנה: האם הבנת מהו המוליך הלבן העבה?כי בדרך כלל הכבל הוא חלק בלתי נפרד מהאנטנה. אז משחילים אותו עד הרדיו.
כמובן, אפשר לאלתר חיבור, אבל זה לא סתם חוט. זה כבל קואקסיאלי שצריך לדעת לחבר כדי שלא יהיו הפרעות. והחיבור צריך להיות מספיק דק כדי לעבור באותו מקום שהכבל עובר. לא בטוח שכדאי.
עניתי בהמשך. זה הצינור של מוט האנטנה. והוא די קצר. החוט השחור מושחל ומגיע עד הרדיו.אתה צודק אבל יש מחברים לקואקסיאלי (ראה מתאמים של חברות הכבלים) ועוד קטנה: האם הבנת מהו המוליך הלבן העבה?
גם אני לא ממש הבנתי... פעם חשבתי שאמור להיות רק "כבל שחור" שהוא בסגנון של כבל כבלים (כבל עם סיכוך רשת מסביבו). אבל נראה שכאן הם "סיבכו את העניין". לכן הצעתי שתתייעץ עם מתקין רדיו לרכב (כי כמה כבר יכולה לעלות אנטנה חדשה + הרכבה נכונה ומקצועית)? אז יש לך 2 אפשרויות. האחת, ללכת לאיש מקצוע ולפתור את העניין בצורה מיטבית, או לשחק עם השברים, ללפף חוט נחושת סביב המוליך הפגוע ולקוות שהמגע יהיה מספיק טוב כדי שהרדיו לא יגמגם לך וירעיש, בעיקר בעת טלטולי הנסיעה. תצליח? שיחקת אותה. לא תצליח? תמיד יהיה מתקין שישמח "לעזור". איני יודע אם שמת לב, אבל לפני מספר שבועות, היה לי כאן סיפור על גרריסט שגרם נזקים לרכב. בין היתר, הוא גם שבר את האנטנה ועיקם את הגג. בהצעת מחיר שנתן לנו פחח רכב (לא מהזולים), הוא כלל את "החלפת האנטנה" כמרכיב בעלות של 150 ש"ח מכלל העבודה שעלותה חושבה עפ"י 3000 ש"ח + מע"מ. בסוף העניין טופל בידי פחח אחר, שגבה 2,500 + מע"מ. למרבה הפלא, הרדיו עובד כעת נהדר, מה שלא היה קודם לכן... [במרבית הנסיעות, כשרצינו לשמוע מוסיקה, העברנו מוסיקה רק מהנייד]... אבל אתוודה בפניך, שלא התעניינתי בכלל, מה עשה הפחח. הוא עשה, היא החזיר את הרכב וחברת הגרירה שילמה. עד כאן סוף הסיפור.לא הבנתי
כשאני מושך האנטנה החוצה מתגלים 2 כבלים שנכנסים לכיוון הרדיו. לבן ושחור.
האם האנטנה היא הכבל השחור הדק יותר או הלבן העבה יותר
האם אתה מכיר את חן1111? הוא יודע טוב ותיווכח שהוא ידע לענות על "הכבלים" לפחות כמו מתקין הרדיו שרצית להפנות אליו.גם אני לא ממש הבנתי... פעם חשבתי שאמור להיות רק "כבל שחור" שהוא בסגנון של כבל כבלים (כבל עם סיכוך רשת מסביבו). אבל נראה שכאן הם "סיבכו את העניין". לכן הצעתי שתתייעץ עם מתקין רדיו לרכב (כי כמה כבר יכולה לעלות אנטנה חדשה + הרכבה נכונה ומקצועית)? אז יש לך 2 אפשרויות. האחת, ללכת לאיש מקצוע ולפתור את העניין בצורה מיטבית, או לשחק עם השברים, ללפף חוט נחושת סביב המוליך הפגוע ולקוות שהמגע יהיה מספיק טוב כדי שהרדיו לא יגמגם לך וירעיש, בעיקר בעת טלטולי הנסיעה. תצליח? שיחקת אותה. לא תצליח? תמיד יהיה מתקין שישמח "לעזור". איני יודע אם שמת לב, אבל לפני מספר שבועות, היה לי כאן סיפור על גרריסט שגרם נזקים לרכב. בין היתר, הוא גם שבר את האנטנה ועיקם את הגג. בהצעת מחיר שנתן לנו פחח רכב (לא מהזולים), הוא כלל את "החלפת האנטנה" כמרכיב בעלות של 150 ש"ח מכלל העבודה שעלותה חושבה עפ"י 3000 ש"ח + מע"מ. בסוף העניין טופל בידי פחח אחר, שגבה 2,500 + מע"מ. למרבה הפלא, הרדיו עובד כעת נהדר, מה שלא היה קודם לכן... [במרבית הנסיעות, כשרצינו לשמוע מוסיקה, העברנו מוסיקה רק מהנייד]... אבל אתוודה בפניך, שלא התעניינתי בכלל, מה עשה הפחח. הוא עשה, היא החזיר את הרכב וחברת הגרירה שילמה. עד כאן סוף הסיפור.
אין לי ספק, של-חן1111 יש ניסיון בתחומים שונים, שבחלקם משיקים לתחומים שאני מתמצא בהם ובחלקם הוא עולה עלי. כמובן שקראתי בעיון גם את ההצעות של חן, אבל הוא דווקא מזכיר דרך להחלפה מלאה של ה"חוט" ולא של ה"חוטים" והוא גם מדבר על אילתור של תיקון. אז... לפחות ממה שקראתי כאן, יהיה עדיף לאלתר בתקווה שזה יצליח, או בכל זאת ללכת לאיש מקצוע. ואגב, גמני לא מרים ידיים כל כך מהר, אבל כשאני רואה כבל שמחובר לאביזר בצורה שרק מכשיר מקצועי יכול לשחזר זאת, וכשאני רואה גם שמדובר בכלל ב-2 סוגי כבלים שונים, שאת האחד מהם איני מכיר כלל (הלבן), ההעדפה שלי היא באמת לנסות ולאלתר, אבל אם זה לא עולה יפה, אז בכל זאת, אעדיף להגיע למי שכן מבין ובידו יש ציוד וכלים שיפתרו את הבעיה בצורה הטובה ביותר.האם אתה מכיר את חן1111? הוא יודע טוב ותיווכח שהוא ידע לענות על "הכבלים" לפחות כמו מתקין הרדיו שרצית להפנות אליו.
זה לא שני כבלים. העבה יותר זה הצינור שלתוכו האנטנה נכנסת כשמקפלים אותה. והוא קצר יותר, 30-40 ס"מ וזהו.לא הבנתי
כשאני מושך האנטנה החוצה מתגלים 2 כבלים שנכנסים לכיוון הרדיו. לבן ושחור.
האם האנטנה היא הכבל השחור הדק יותר או הלבן העבה יותר
אהה. זה לגבי אנטנה "מתקפלת". הבנתי. כלומר, באנטנות הקצרות והמובנות זה בכלל לא אמור להיות קיים. תודה.זה לא שני כבלים. העבה יותר זה הצינור שלתוכו האנטנה נכנסת כשמקפלים אותה. והוא קצר יותר, 30-40 ס"מ וזהו.
השחור זה הכבל אם אינני טועה.
בדקתי ואתה צודק...זה לא שני כבלים. העבה יותר זה הצינור שלתוכו האנטנה נכנסת כשמקפלים אותה. והוא קצר יותר, 30-40 ס"מ וזהו.
השחור זה הכבל אם אינני טועה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.