החלפת אימפלור

JustSailing

New member
החלפת אימפלור

אהלן,

החלפתי כעת אימפלור למנוע וראיתי כי האימפלור החלופי שהיה בכלל לא תאם את המידה הרצויה
לפי מה שאני רואה על האימפלור עצמו רשום Jabsco 673-0001
מצאתי הדגם הנ"ל באינטרנט אך לפי מפרט שאני רואה המידות לא תואמות בכ-4 מ"מ, האם אימפלור ישן
באמת מסוגל להתרחב?
אני שואל כי הלכתי לקנות חלופי ובחנות היה רק אחד שקצת קטן במ"מ או שניים, לצערי לא היה רשום הדגם.

תודה רבה.

decart

New member
אימפלור לא גדל במי ים, 4 ממ חריג ביותר

אתר את המשאבה בשרטוט המנוע וקבל בדיוק את מספר האימפלור. לאחר מכם על פי המספר הזמן את החלק.
רוב המנועים הקונבנציונלים תמצא באתר ואת מכלולי JABSCO בדף הבא.

decart

New member
תבדוק באתר משאבות JABSCO להלן

שלחתי לינק למשאבות JABSCO, אתר את המשאבה שלך ולחץ עליה, תקבל מפרט ושרטוט וכמו כן מספר האימפלר המתאים.

JustSailing

New member
המשאבה של Johnson-Pump

האימפלור הוא של Jabsco, יש לי טבלה שמרכזת לי את סוגי האימפלורים ותחליפים המתאימים להם של חברות אחרות. אבל אני עדיין לא בטוח מה לקנות, אני יכול ללכת לפי המידות של הדגם כפי שמצאתי ולמצוא אימפלור בגודל המתאים ולקנותו אך עדיין לא ברור לי כיצד יש סטיה כזו במידות.

decart

New member
מידות

מדוע לא לקנות אימפלור של JOHNSON , על פי דף המפרט של המשאבה ?? JOHNSON מייצר משאבות עבור רבים מ"יצרני" המשאבות ומייצר אימפלרים עבור כולם.
תקנה על פי נתוני המשאבה ולא על פי מה החלק שהוצאת. אני חושב שבימית בת"א תוכל למצוא אימפלרים שלהם.

1שריל

New member
יש חשיבות גדולה לסוג האימפלר שתחליף ,מתוכנן

לספיקה מתוכננת של מי קירור שקבע היצרן - לכן רצוי לקחת את מספר המשאבה ה טבוע/מודבק של המשאבה האורגינלית שסיפק היצרן ובהתאם את סוג האימפלר,יש אימפלרים בקוטר " הבית" ויש אימפלרים שקוטרם גדול מקוטר "הבית" ונכנסים בקימור קצוות - ראה דוגמאות ששלחו לך בקישורים - האימפלר חייב "לגור " בבית האורגינלי שלו

למעלה