החלפתי ניק!! כן זאת אני מיקה!!! מוווו! ויש לי כינוי חדש!!!! חיחי אני מאושרת!
M M i k a M o o New member 8/10/03 #1 החלפתי ניק!!../images/Emo42.gif כן זאת אני מיקה!!! מוווו! ויש לי כינוי חדש!!!! חיחי אני מאושרת!
J JaPaNeSe G i r L New member 8/10/03 #3 ../images/Emo41.gif../images/Emo95.gifתתחדשי../images/Emo9.gif ותפסיקי לכעוס אלי כלללל הזמןןןן!!! ואת באה אלי בסוכותתתתת!!!
../images/Emo41.gif../images/Emo95.gifתתחדשי../images/Emo9.gif ותפסיקי לכעוס אלי כלללל הזמןןןן!!! ואת באה אלי בסוכותתתתת!!!
P prophecy girl New member 9/10/03 #6 הגבת אליה במקום למיקה...../images/Emo21.gif ת-ל-מ-ד-י ל-ש-ר-ש-ר-! ותפסיקי לגעת לי בתיק כל הזמן! אני לא נותנת לך לקרוע את זה!
הגבת אליה במקום למיקה...../images/Emo21.gif ת-ל-מ-ד-י ל-ש-ר-ש-ר-! ותפסיקי לגעת לי בתיק כל הזמן! אני לא נותנת לך לקרוע את זה!
J JaPaNeSe G i r L New member 9/10/03 #7 ../images/Emo41.gif../images/Emo95.gifאופס לא שמתי ../images/Emo23.gif../images/Emo13.gif ואני ח-י-י-ב-ת לקרוע לך את הדבר המעצבן הזה שעל התיק שלךךךךךךךך!!!!
../images/Emo41.gif../images/Emo95.gifאופס לא שמתי ../images/Emo23.gif../images/Emo13.gif ואני ח-י-י-ב-ת לקרוע לך את הדבר המעצבן הזה שעל התיק שלךךךךךךךך!!!!