החלפות והשאלות

yaronra

New member
החלפות והשאלות

לקבוצה שלי יש די הרבה משחקים שנשמח להחליף, אם מישהו מעוניין. אם לא, אפשר גם להשאיל השאלות צולבות (כל אחד שואל משחק לזמן מוגבל, בלי להחליף בעלות). את שיטת ההשאלות הצולבות ניסיתי עם הקבוצה הירושלמית, וזה יוצא די מוצלח - כל אחת מהקבוצות מחזיקה כרגע 4-5 משחקים של השנייה, ולכולם יוצא להכיר יותר משחקים. אז אחרי כל המלל, הנה רשימת המשחקים שאנחנו יכולים להחליף: Acquire (של Hasbro, יש פגם ייצור קטן, אבל הוא לא מפריע לשחק) Awful Green Things from Outer Space Broadsides & Boarding Parties (מהסדרה של Axis & Allies, אבל יותר קליל) Castle Risk Chez Geek + Chez Geek 2 Cosmic Encounter (של Hasbro) Dvonn Evo Fresh Fish Hera & Zeus King's Bounty Strange Synergy אם מדובר רק בהשאלות, אז כמובן שנוכל להשאיל כמעט כל משחק שיש לנו - את הרשימה המלאה תוכלו למצוא תחת השם שלי (yaron) ב-BoardGameGeek. ספרו לי אם משהו מעניין אתכם, ירון

ycyclop

New member
החלפות צולבות

אישיתי אני מוכן להחלפות צולבות, ואם יש מחשקים שאתם רוצים "להפטר" מהם ישנם כאלה שאהיה מוכן לקנות (כמבון תלוי במחיר). ראה את רשימת המשחקים שלי ב-BGG תחת ycyclop

yaronra

New member
אני מניח שהתכוונת השאלות צולבות...

הסתכלתי ברשימה שלך ב-BGG - יש לך משחק אחד שהוא ממש ברשימת הקניות שלי (LotR: Confrontation), ועוד הרבה שהייתי שמח לנסות: La Citta, La Strada, Java, LowenHerz, Mystery of the Abbey, Octi, Carolus Magnus, El Caballero, Hansa. בכל מקרה, ספר לי איזה משחקים מעניינים אותך מהרשימה שלי, ואביא אותם למפגש ביום חמישי, אם יתקיים. אלה שרשמתי למעלה הם ממש להחלפה (אפשר גם מכירה, אבל אני מעדיף החלפה), ו(כמעט) כל מה שיש לי (ראה BGG) אני יכול להשאיל (היוצאים מן הכלל הם אלה שמושאלים כרגע לירושלמים, ואלה שמשחקים אותם כל הזמן). ירון

ycyclop

New member
כן זה מה שהתכוונתי

אותי כרגע מעניין Acquire שפשוט לא יצא לי לשחק. אבל אתה לא חייב להביא אותו יש כל כך הרבה דברים שבא לי לשחק שיש לי...

למעלה