החלל שלכם

Bluescale

New member
החלל שלכם

אוקיי, משהו קטן לכל המתקדמים וגם הללו אשר רוצים לנסות משהו קצת קשה ומאתגר אך מאוד מעניין: אנחנו ננסה בעצם ליצור איזשהו מקום שלכם והוא יהיה המקום הקבוע שלכם בחלומות צלולים. נשמע פשוט אבל נהפוכו, כדי ליצור מקום שיהיה רפליקה מושלמת בין כל חלום למשנהו צריך בעצם שתהיה איזושהי מנטרה (בעצם מחזוריות ומדיטציה על אותו המקום) להקדמה - צריך לצייר את אותו מקום מכמה זוויות שונות ומשונות ולהוסיף כמה שיותר פרטים קטנים ואפילו את הכי קטנים כמו לכלוך (סתם). לאחר-מכן צריך גם לכתוב תאור (לא ספרותי מדי אלא פשוט) ולתת פונקציות לדברים אשר נמצאים שם. אחרי שתעשו זאת, צריך, לפני כל שינה שבה אתם רוצים להכנס לאותו מקום שלכם, לקרוא את כלל התאורים על אותו המקום שלכם ולעיין בציורים שציירתם, לדמיין את המקום הזה לפני השינה ולעשות אוטוסוגסטיה שאתם הולכים ללכת לשם היום בחלום הצלול שלכם. למה לעשות את זה? ובכן, תודה ששאלתי :) אני משתמש במקום הזה שלי על מנת לבצע ניסויים בחלומותי הצלולים. ישנו מחשב מופעל קולית בחללית שלי (פגסוס) שמרחפת לה בחלל האינסופי ואני יכול לשלוף הרבה מידע מהתת מודע בעזרת פקודות קוליות, לבצע שינויים בחצלול ולקרוא בחלום בעזרת הקראה קולית של המחשב. לא רע? בכל-אופן כדי שתצליחו ליצור את המקום שלכם בחלום צריך לבצע את המנטרה קודם ואז בחצלול כבר לדמיין את המקום ולאמר לעצמכם "מאחורי הדלת הזו נמצא המקום הזה שלי". אני בחלום הצלול פשוט ניגש לאחד הבניינים ונכנס לחללית , משם אני משתגר לחלל וזאת הרגשה חבל על הזמן. בהצלחה, ולשאלות, אני פה :)

silverhawk

New member
רעיון מעולה

נשמח לשמוע קצת יותר פרטים על הפגסוס שלך ובמה היא מסייעת לך.

לקשמי

New member
נשמע נחמד

אבל בעצם לבצע פקודות קוליות וכו', אפשר לעשות בחלום הצלול גם אם לא נמצאים במקום קבוע. לא?

Bluescale

New member
שימוש רב

מקום שלך בחצלול נותן ביטחון וכך רמת השליטה בחצלול גבהה והרבה יותר קל להתרכז

goldy

New member
זה לא משנה ../images/Emo41.gif

אתה לא חייב להישאר במקום קבוע. באותה מידה שאתה נימצא במקום אחד, מול מחשב, אתה יכול לגם ללכת ברחוב וכל מי שאתה פוגש הוא מייצג של התת מודע: אתה נותן למישהוא הזה שפגשתה ברחוב הוראה לביצוע והתת מודע ייבצע אותה. למשל אתה פוגש אימא עים תינוק בעגלה: לתינוק אתה נותן הוראה קלה ופשוטה ולאימא אתה נותן משימה חשובה. אתה ממשיך ללכת, פוגש הומלס ואומר לו: אני רוצה לישכוח ש... ואתה תישכח! למעשה, אתה יכול ליפגוש ברחוב כל מיני טיפוסים ולתת להם כל מיני הוראות בהתאם לאופי שלהם. סיימתה לתת הוראות ביכלל ויש תוצאות ביפרט? יופי. אתה מוזמן להיתעורר בכך שתחזור לביתך, תיכנס לחדרך, תישכב במיטתך, תעצום את העיניים ובאותו הרגע אתה באמת תיפקח אותן - תימצא את עצמך ער.

YossiF22

New member
רעיון טוב..

אבל מעניין אם בחוויה חוץ גופנית זה אפשרי ז"א להגיע לחלל.

כן, כבר העלו פה את הרעיון מזמן

לא זוכר מי זה היה, אולי אפילו אני. אבל לא ממש מקום, אלא עולם ומלואו. מציאות משנית כזאת? עולם כזה שכולם יכירו אותך כ"החולם" או אנערף, ותוכל להציל את העולם ולפגוש אנשים שחוזרים על עצמם ושממשיכים את חייהם בזמן שאתה ער... סתם רעיון שעוד לא יצא לי לנסות... בקשר למקום, בדיוק קראתי דימוי מדהים של גן עדן בספר מסויים, נראה לי שאני הולך להתמקד על המקום הזה. =) תודה!

goldy

New member
אים אתה כזה חכם ../images/Emo13.gif

בהנחה שאתה הימצאתה שיטה זו, האים מצאתה דרך להקרין את עצמך אל מיחוץ לגוף? שתוכל ליראות את עצמך ישן ביזמן אמת ולצאת אל מיחוץ לביתך ביזמן שאתה ממשיך לישון?

אני רואה שמדברים פה על זה די הרבה,

אבל כמובן, אתם מבינים שיש סיכוי רב שזה בכלל לא אמיתי? בכל מקרה, נדמה לי הדרך הכי טובה לעשות זאת היא דרך ווילד, לא זוכר בדיוק איך..

goldy

New member
אתה יודע מהם "מדענים"?

מדענים הם אנשים משעממים שמחפשים הוכחה פיזית, חד-משמעית, לסיבות שמשהו קרה. הם לא מסוגלים להבין רוחניות. מידיי פעם יש להם ריבים עים אנשי דת. כניראה שהנ"ל הוא מדען.

MetalSinagouge

New member
זה לא נכון תמיד.

תקרא את "היקום ההולוגרפי" או את "הטאו של הפיזיקה". לא כל המדענים כאלה, בדיוק כמו שלא כל הלא מדענים יכולים ישר להחשב ליותר קתולים מהאפיפיור. חוץ מזה שלבלבל בין מדען לבנאדם שקרא ספר או שתיים מהמדף של ספרייה פופולרית זו גם טעות, בדיוק כמו שלומר "סיכוי רב שזה בכלל לא אמיתי". דעתי היא שיש סיכוי של 50\50- או שזה אמיתי או שזה לא. המדע אף פעם לא יוכיח או יפריך את זה. אלה תופעות סובייקטיביות לגמרי. המדע יכול להצביע על למה יש סיכוי שזה נגרם (מחלת נפש, סמים וכו'), אבל מצד אחר אולי כל חוויה שלישית היא כן אותנטית. בקיצור אין לדעת.

וואי וואי, אנשים כועסים יש בישראל

מישהו הרגיז אותך הבוקר? מה זו ההתנפלות הזאת? קשה לי להאמין שאפשר סתם ככה לצאת מהגוף ולטייל בעולם. אם זה היה אפשרי - בחיי שזה היה מגניב. אבל גם זה היה אפשרי מישהו היה עושה את זה ומוכיח את זה איכשהו על ידי עשיית משהו גדול שישימו לב אליו כשהוא מחוץ לגוף. תאמין במה שבא לך, אבל זה שאני מאמין במשהו אחר לא נותן לך שום זכות לקרוא לי אדם משעמם או משהו דומה. אתה לא מכיר אותי ואני לא אותך. אני בן-אדם יחסית רוחני, כן, אני אוהב מדע - אבל אני בקטע של חלומות ממזמן, ואני בטוח גם לפני שאתה היית בקטע. (או לפחות בפורום, סתכל בטאג-ליינס) להרגיע

goldy

New member
קשה להיות נער בימנו הא?../images/Emo24.gif../images/Emo32.gif

לאנשים יש דעות על אנשים אחרים. תיתרגל לזה. זכותי לחשוב עלייך כל מה שבא לי ולא תוכל להזמין לי על זה את מישטרת המחשבות. אים בכל זאת ניפגעתה, אז באמת שלא ידעתי שביימנו המילה "מדען" היא קללה.

הו לא,

תחשוב עלי מה שבא לך, רק אל תקניט. גם מדען זו לא קללה, גם בן-אדם משעמם לא משהו, בכל זאת, יש לי זכות להאמין בדברים שונים ממך בלי. גם המוסלמים מאמינים בדברים שונים, ותראה מה נהיה בארץ. גם אתה לא נשמע כמו מישהו שהוא "יותר מנער". *אים* לא הייתי מובן, מצטער. חיבוק גם לך.

Bluescale

New member
מממ לא לשם ולא לשם

בואו ניקח את כל מה שנאמר פה ללבל אחר. מדענים, אנשי רוח ובכלל כל אדם חשוב בהיסטוריה האנושית הינם בכל-זאת אנשים. בגלל אנשי-רוח (הכנסייה הקטולית ליתר דיוק במקרה ספציפי זה) רק ב מאה ה-16 לספירה החלו האנשים להבין כי כדור הארץ אינו מרכז המערכת שלנו (מע' השמש) אלא השמש. המדענים ניסו לשחרר מידע זה לעולם החל מלפני הספירה אך כשלו בזאת מאחר והדתיים או המאמינים באלילים ראו זאת ככפירה דתית והוציאו להורג או הגלו. יחד עם זאת, ניתן גם לאמר ההפך שהמדענים טעו והטעו. ואפילו לגבי נושא הפורום - חלומות צלולים זה מונח שרק לאחרונה מתקבל על הדעת אך עדיין אינו מקובל ע"י רוב הפסיכולוגים ויש הקוראים לזה פאראפסיכולוגיה. חבר'ה אנחנו בני אדם וכולם טועים אבל לפחות בואו נהנה מהחיים ונלמד מהטעויות במקום להתמקח על מי יותר צודק כי כמו שנאמר כבר פה - הכל "fifty fifty" פבל.

goldy

New member
אני חושב שהסברתה לא נכון

לאימרה "כדור הארץ סובב סביב השמש" יש הוכחה פיזית, חד משמעית. כל אחד יכול להיווכח בזה. להקרנה חוץ גופית, כפי שאני מיתכוון, אין, נכון להיום, הוכחה פיזית. כלומר אים אני אצליח להקרין את עצמי כלפי חוץ רק אני אדע מיזה, וזה כל העיניין: אים אני אספר למישהוא שהצלחתי ליראות מה קורה במרחק רב מימני הוא יגיד "תוכיח". נכון להיום לא יהיו לי הוכחות פיזיות בסיגנון: עכשיו השעה 12 בצהרי היום בישראל משמע השמש זורחת. וזה העיניין: מדענים רוצים הוכחה פיזית, בעוד שאני מוכן להיסתפק בעדות רוחנית. יש?

Bluescale

New member
לא ניסיתי להסביר את הנושא

למי שמכיר את האירוע, מה טוב. אבל באמת, מספיק להציף שירשור על דברים שאינם קשורים בבקשה :)

למעלה