החליבה...

החליבה...../images/Emo80.gif

הגעתי לקיבוץ לחליבת לילה רגילה. הייתי מגיע פעמיים שלוש בשבוע לחליבות לילה. ביום שקדתי על תואר ההנדסאי. אהבתי את משמרת הלילה. אלו היו לילות אמצע הקיץ, לילות חמים ומהבילים. חולבי היום סבלו קשות מהחום. בד"כ לא ידעתי עם מי אני חולב. הקיבוצניקים העדיפו לצרף לחולבים השכירים חבר קיבוץ אולם מספר החברים שהיו מוכנים לחלוב הלך והתמעט. חליבה נתפסה כעבודה מלוכלכת (שזה נכון למדי) והקיבוצניקים באותם ימים נהיו מפונקים. לעיתים היו מצרפים אלי בן זוג מהמתנדבים. לעיתים היינו חולבים שני שכירים. כל צירוף היה בסדר. הייתי בעל וותק של יותר משנה בחליבות בקיבוץ והיה לי גם ידע מהעבר החקלאי שלי. האחראי על הרפת התייחס אלי בהערכה והשתמש בי לעבודות האחראיות ביותר. האמת שעם הזמן התחלתי לחפף קצת. הייתי חולב כל כך מהר שלעיתים לא הייתה לי סבלנות לפרות המסכנות והייתי מריץ אותן ומאיץ בהן. הגעתי הלילה בשעה הרגילה. תמיד אהבתי להקדים קצת. להכין כמה שיותר הכנות כדי שהחליבה תזרום חלק. עדיין לא היה אף אחד ברפת כאשר הגעתי. הדלקתי את האורות והפעלתי את המערכת. אח"כ, בזמן שהמערכת התחממה הכנתי את השערים במכון החליבה והלכתי להביא את קבוצת הפרות הראשונה. תיארתי לעצמי שבן זוגי יגיע כל רגע והוא כבר יפעיל את ממטרות המים לשטיפה ויכניס את השישיות הראשונות. כשחזרתי עם קבוצת הפרות הראשונה, שמעתי מרחוק קולות זירוז של נשים. "מתנדבות", ישר עלה במוחי. והייתי סקרן לדעת את מי זיווגו לי הלילה. השעה הייתה כבר 10 בלילה. הכנסתי את הפרות והשתחלתי למכון מהפתח האחורי. במכון היו כבר 2 קבוצות של פרות ממתינות לחליבה. ובתוך הבור ראיתי 2 נשים שנראו מאד לא ישראליות. התקרבתי אליהן, מנסה להבין מי ומה. אחת מהן שנראתה אחראית יותר התקרבה והושיטה לי יד עם כפפה. "הלו, אי אם אינגריד..." וכאן היא אמרה שם ארוך ומסובך שלא הצלחתי להבין אותו. "אי וויל קול הר אינגה". אמרתי כדי להקל על העניינים. הבנתי מהר מאד שלאינגריד יש נסיון של חליבה אחת או שתיים ולאינגה אין שום נסיון. זה היה די מרגיז. נותנים לי 2 מתלמדות. הסתכלתי עליהן קצת. לראות איך הן מסתדרות. הרעיון היה כנראה, שבגלל שאינגריד חולבת מתחילה ואיטית היא הביאה חברה שתעזור לה קצת שלא תרגיש שאני עושה את כל העבודה. הן לבשו מכנסי ג´ינס גזורות כל כך קצר שזה היה נראה כמו תחתונים. אינגריד נראתה בערך בת 20, ואינגה אולי 18. שתיהן בלונדיניות. לאינגה היה פרצוף ילדותי, עיניים גדולות ותמימות ועיניים כחולות. לאינגריד היו פנים יותר חדות. לא הצלחתי להחליט על חיטובי החזה כי הוא היה מכוסה אצלן עם הסינר אולם היה להן גוף טוב. הן לא היו שמנות. לא ראיתי מה הן לובשות בתור חולצה כי כולנו לבשנו סינרים גבוהים מגומי. אולם כשהן הפנו אלי את הגב ראיתי רק גב, לא ראיתי בגד. מכאן הסקתי שהן אולי לובשות מעין בגד ים שנסגר על הצוואר. חליבה היא בסה"כ עבודה קשה ויוצאים די מזיעים ממנה. למרות שהכל שטוף מים בכל זאת המאבק עם גושי בשר איטיים של טון כל אחד מעייפת מאד. אני בכלל לא לבשתי חולצה. היה חם ובשביל מה ללכלך חולצה. התחלתי להרכיב את גביעי החליבה. עבדתי במהירות, בודק, מנקה ומרכיב פרה אחר פרה. סיימתי להרכיב ל- 12 פרות עד ששתי הבנות הרכיבו ל- 4 פרות. איך שסיימתי פניתי לבדוק מה מצב הפרות שהרכבתי להם ראשונות, החזקתי ביד בקבוק חיטוי והייתי בהיכון לפרה שמסיימת. ליד כל פרה היה צינור מים וברז גינה שמיועד להתזה. לא משהו משוכלל. אבל מספיק לניקוי הפרות והבור. לעיתים קרובות מאד היינו מתיזים למקומות לא רצויים. ברוב המקרים לא סבלנו מההתזות כי הסינר הארוך מנע כמעט כל הירטבות. אבל מאחור היינו חשופים וכמובן בפרצוף. הבנות היו כל כך לא מאומנות עם המשפריצים הללו שלאחר זמן קצר הייתי רטוב כולי וגם הן היו רטובות. בתחילה כשהן הרטיבו אותי (בטעות, אני חושב), רק הפניתי פרצוף מרוגז אליהן וניסיתי להתחמק מהזרם. בסוף, כשהייתי כבר רטוב, זה כבר לא היה משנה אז כשהם התיזו עלי התזתי על מי שהיתיזה והן היו צווחות. מתי שהו, אני לא זוכר, זה הפך למלחמת מים. בין לבין רצתי בין הפרות, מרכיב גביעים כמו משוגע, מנסה להספיק לטפל בכל 12 הפרות וגם להוציא ולהכניס פרות ולהביא קבוצות. בקיצור, ניסיתי לעבוד לבד. 2 הבנות עסקו יותר בהשתוללות רוויית מים. טוב, אני הייתי בן 35, נשוי ובעל משפחה והייתי בעצם אחראי על כל המערכת היקרה. והן, 2 צעירות חסרות ידע שכל מה שבראש שלהן זה משחקים. אח"כ גיליתי שיש להן בראש גם דברים אחרים. בקיצור, הן היו עסוקות בלהתיז מים. באיזה שהוא שלב נמאס לי ולקחתי שפריצר אחד חזק והשפרצתי על אינגה בפרצוף. היא צווחה והסתובבה אלי עם הגב. וזו הייתה טעות. כל זמן שהיא עם הפנים אלי הגוף שלה מוגן עם הסינר. ברגע שהיא מסתובבת התחת שלה והגב שלה חשופים למים. ובאמת התחלתי למלא אותה במים בתחת ובגב באופן שיטתי. היא התפתלה וניסתה להתחמק מהמים אולם ללא הועיל. אנגריד לא טמנה ידה בצלחת. תפסה צינור מים והתחילה להתיז... גם כן על אינגה. כך יצא ששיתפנו כוחות ומילאנו אותה במים. היא התקפלה בפינה, צווחת וצוחקת ואנחנו השפרצנו עליה מים. אנגריד השפריצה לה מתחת לסינר. היא כיוונה לה בדיוק לציצים. ואני השפרצתי לה בתחת כי זה היה האיבר הבולט ביותר בצורה שהיא התקפלה בפינה. כבר אמרתי שהבנות לבשו מכנס ג´ינס גזור כל כך קצר שזה נראה כמו תחתון. כל התחת שלהן היה בחוץ וכשאינגה התקפלה בפינה עם התחת בולט חשבתי שאני מצליח לראות שיער מציץ בחיבור בין הרגליים. בכל אופן התזתי לה על התחת, ובלי לשים לב כיוונתי בהדרגה לחיבור בין הרגליים. פתאום היא הפסיקה לצווח. אנחנו לא שמנו לב בתחילה והמשכנו להתיז עליה. אינגריד מתיזה לה בציצים אני בחיבור בין הרגליים. אולם לאחר זמן קצר היה נדמה לי שהיא מתחילה להניע את האגן שלה. זה היה דיי מגרה ואני הרגשתי שעומד לי מתחת לסינור. המשכתי להשפריץ לה מים חמים על אבר המין שלה שהיה עדיין עטוף עם פיסת הבד הזעירה בין המכנסונים. הפרות מזמן סיימו את החליבה והתחילו לרקוע באי שקט. גועות. אני הייתי מרוכז כולי באינגה ובמה שקורה לה ולא חשבתי על הפרות. עברתי בלי להפסיק להתיז לברז אחר, קרוב יותר והמשכתי להתיז עליה, מתקרב יותר ויותר. עד שהייתי ממש צמוד אליה..... התחממתם, יש המשך...

למעלה