החלטתי!

עזרה!

אתמול עשיתי את הווילד ובשלב סינדרום המכשפה כמו שכתבתי קראו לי דברים מפחידים ואני פוחד לעשות את זה עוד פעם אז תוכלו לספר לי בבקשה איך לכם הלך בפעם הראשונה עם הווילד זה מאד יעזור לי להשיג קצת ביטחון אשמח לקבל תגובות:)

מה שקרה

קוראים לי ליאור אז פתאום אני שומע בלחש כזה ליאור וזה היה 5 פעמים וכל הבית שלי היה רדום אז כמובן פחדתי כי לא הבנתי מי קרא לי אחר כך לא יודע למה כל הזמן דמיינתי תמונות של מכשפות ובלי שהתכוונתי בכלל דמיינתי ואחר כך גם שמיינתי שיש דמות שעומדת בחדר שלי ובכלל לא התכוונתי לדמיין את זה זה היה מפחיד ואני מפחד לעשות את זה עודפעם בגלל זה אני רוצה גם שאנשים שעשו את הווילד והגיעו לסינדרום מכשפה אני רוצה לדעת גם מה עבר עליהם ואם הם פחדו ואיך הם התגברו על הפחד:)

silverhawk

New member
פשוט תזכור שהכל בראש שלך

שום דבר ממה שמתרחש לא אמיתי, הכל מקורו בדמיונך. אם אתה עדיין חושש, נסה להתעלם מהמתרחש ולהמשיך להתמקד בדבר בו בחרת עד שיגיע הזמן 'להכנס' לתוך החלום.

תודה ועוד שאלה?

זאת אומרת שעם אני מתרכז כל הזמן בתקתוקי השעון אז אני אצטרך גם בסינדרום להמשיך להתרכז בתקתוקים?

החלטתי!

היום אני אנסה שוב את שיטת הWILD וכשאגיע לסינדרום המכשפה אנסה להיות רגוע ולא לפחד וכמו שפבל אמר לי לנסות להינות מהסינדרום :)!

שאלה קטנה!

שאני עובר את הסינדרום מכשפה אני מגיע לחלום הצלול או שיש עוד משהו קטן?

Rudebox

New member
../images/Emo101.gif

אתה יודע מה הטעות שלך? פשוט תנסה שאתה מגיע לסינדרום מכשפה אל תגיד לעצמך יש אני מתקרב לחלום צלול פשוט תמשיך להתרכז כל הזמן כל הזמן! עד שאתה רואה את עצמך כבר בחלום אתה מפסיק

שאני עושה את הWILD

אני עושה את זה ישר שאני נכנס למיטה ועדיין יש לי שיתוק וסינדרום המכשפה

נכון,

הרי זה מה שאמור לקרות כשאתה עושה WILD - יש לך שיתוק וסינדרום מכשפה ואז אתה נכנס לחצלול.. לא ככה? (ככה אומרים, פשוט אף פעם לא ניסיתי את זה..).

silverhawk

New member
נא לשרשר

אין צורך לפתוח הודעה חדשה בכל פעם כאשר אתה מדבר על אותו הנושא - זה סתם דוחק שירשורים אחרים לדפים אחוריים. ושיהיה בהצלחה.

silverhawk

New member
אתה יכול בהחלט לכתוב מה חווית

אבל אין צורך לפתוח שרשור חדש כל פעם - פשוט תגיב לעצמך.

כן תודה ושאלה קטנה

כבר כתבתי מה חוויתי ועוד משהו דודי שמע אני עושה את הWILD אני עושה אות ישר שאני נכנס למיטה אמרו לי שזה בסדר ויש לי שיתוק שינה וסינדרום המכשפה אז להמשיך? או שעדיין עם יש לי שיתוק שינה וסינדרום אז אני בכל זאת לא אגיע לחצלול בגלל שלא ישנתי 4.5 שעות?

Bluescale

New member
אתה כן תוכל להגיע לחלום צלול

לפני השינה הארוכה אבל הבעייה בזה שזה הרבה יותר קשה ומאריך את ה WILD ומעבר לזה החלום הרבה יותר קצר ובעל פחות פוטנציאל לשליטה טובה מהחלומות הצלולים מ WILD לאחר שינה. אבל, כן אפשרי בהחלט

תודה פבל!

אוקיי אז אני בכל זאת ישן 4.5 שעות כדי לתת לגוף שלי מנוחה אבל אני לא אוכל לעשות את זה בשבוע הקרוב כי אני מצונן וקשה לי מאד בגלל זה להתרכז בכל זאת תודה

למעלה