החלטתי

החלטתי

די, לא רוצה להיות שמנה יותר. החלטתח להוריד30 קילו, לא פחות. מה הפעם יהיה שונה מהפעמים האחרות? וואלה, לא יודעת. אבלזה חייבלקרות, אנילארוצהלהשאר ככה, לא רוצהלהרגיש ככה, לא רוצה להיות עוד שמנה שטוב להביא למיטה,אבל לא הביתה, לא לחברים. תמיד אתכל מה שהורדתי הצלחתי לעלות, אנירוצה להוריד ולא לחזור לזה, לא רוצה יותר להיות ככה, לא אוהבת את עצמי ככה. החלטתי!

עמילני

New member
עצם העובדה שהגעת להחלטה זאת כבר...

התחלה נכונה... עשית כרגע 50 אחוז מהתהליך ה30 אחוז הבאים הם להוריד..ה20 הנותרים הם לשמור.. תזכרי את זה.. וכל מה שאת צריכה זה באמת לרצות...להאמין...ולהצליח להתגבר על הפיתויי כי הוא תמיד יהיה שם.. תמיד תחפשי את מקור התמיכה..שיידע להיום שם כשאת על סף שבירה.. והשאלה שאת צריכה לשאול את עצמך היא בשביל מי את יורדת? בשביל אחרים? בשביל החברים? בשביל החבר שאת נורא רוצה שיהיה לך? כי כל אלה לא סיבות..את צריכה לרצות לרזות בשביל עצמך.. תחייכי המון זה עוזר!

alonitk

New member
../images/Emo45.gif

מסכימה איתך. השלב הראשון הוא באמת להבין ולהפנים את הרצון לשנות השלב השני הוא לדעת שזה באמת בשביל עצמנו ולא בשביל אף אחד אחר. ומפה הדרך קלה שיהיה לך בהצלחה אלונית

נראה לי שהרגע ציטטת

מיומניהן של רוב הבנות בעולם....

חיזוק חיובי

שלום לך רציתי לתת לך חיזוק חיובי שתדעי שמודעות עצמית היא 1 הדברים הכי חשובים בחיים כל הכבוד לך על ההחלטה. גם אני הורדתי 10 ק' שבשבילי זה המון חייבת להודות לא היה קל. אומנם בכוח הרצון עם המון מחשבה על הבריאות, אבל על הצד הפסיכולוגי חייבים וצריך המון לעבוד ולהשפיע. זה יתן לך הרגשה שתשנה את החייך בטוח שרק טוב זה יעשה לך האמיני לי מנסיון!!! האהבה מחכה מכל עבר אפילו שאין לה תחושה של גודל אבל אין ספק שגודל הוא גורם משמעותי בחיינו. אם היינו בתקופת האבן אולי אז אישה שמנה היה דבר טוב ובריא אבל לצערנו הזמנים הישתנו ועכשיו רזון קובע את הסדר ויש בנו הרצון להיות חלק מהמעגל "האימתני" הזה בלי רצון אומנם אבל מתוך חובה. רק רציתי לומר שקבלי כל חיבוק כל חיזוק כל מבט מופתע של אחרים שמחמיאים ורק מחזקים את המחשבה שלך שיאללה "כמה אני שמנה"... קחי הכל בקלות וכן חסה זה טעים אין מה לעשות וכדי להיות טיפה חוצפנים עלי בייבי נכנסים לתפריט מכוח הנסיבות אבל תחשבי על התוצאות להכנס לחנות לקנות בגדים בלי להרכין את הראש מתוך בושה , לקנות מידה או שניים יותר קטנים, הכל הכל שונה ומגניב חייבת לומר ושתפנימי ותזכרי שתכנסי לחנות בפעם הראשונה אחרי הדיאטה תזכרי את דבריי ... (זה כמו חצי זיון סליחה על השפה המלוכלכת) זהו הרחבתי יותר מדי אבל רק רציתי לתת לך חיזוק ותחושה שיש חיים אחרי "סימני המתיחה"... אז יאללה קדימה לרוץ במכון כושר להסתכל על הכוסיות שמה שנראות כאילו לא התאמנו דקה מחייהם אבל כן גם הם עובדות קשה כדי לעגל את הטוסיק המושלם שלהם אין מה לעשות. נו אל תעשי פרצוף כזה של מסכימה תעלי על ההליכון ותעשי שעה הליכה! בקיצור אני סיימתי בברכה שאם הרצון בא היכולת וקדימה לעבודה (נכתב ע"י בחורה שאומנם לא כ"כ גדולה אבל בשפה של קטנים אני ממוצעת"...) חברה של הטורקי שמידי פעם מביטה ומבינה שלהיות גדול זה לא אומר להיות גדול מהחיים!!!

עופר 123

New member
מה נסגר? איפה החיובי?

"להכנס לחנות לקנות בגדים בלי להרכין את הראש מתוך בושה?" - שמנים צריכים להתבייש כשהם נכנסים לחנויות בגדים? "להסתכל על הכוסיות בחדר הכושר"? זו המוטיבציה לרדת במשקל? למה צריך לשאוף להיות מישהו אחר? למה לפתח עוד שנאה למי שאתה? "להיות גדול זה לא אומר להיות גדול מהחיים"? אכן, חיזוק חיובי. חיזוק חיבוי לרזים, אבל אכן - חיזוק חיובי. אני לא יודע באיזה ספר דיאטות קראת את הדברים הללו, אבל בטוח שלא הם יצליחו לגרום להורדה במשקל. כולנו פה שמענו את העצות הללו אין ספור, וראי זה פלא - אנחנו שמנים. לגרום לשנאה כלפי הגוף שלנו זו בטח לא הדרך לרדת במשקל. ממש עצות אחיתופל.
עופר

אני אומנם נשבעתי לא להגיב פה לעולם

אבל אתה יודע מה עופר,מה שמפתיע אותי בהתבטאות שלך,היא שאתה מחריג את השמנים מהעולם,מתייחס לכל תופעה כאילו היא FAT TO BLAME ,בסדררררררר,אז יש התייחסות לא שיוויונית,אז אתה צריך לנפח אותה על ידי שימוש בפורום הזה,לתת במה לעניין הזה בצורה הפגנתית,תן לאנשים להתבטא ,אתה יודע זה לא סוף העולם שמישהו חושב אחרת ממך,ומעודד מודעות לגבי מה משמעות של להיות שמן,זה שאתה מתרגם את זה לעצות אחיתופל זה ממש לא לעניין,המאבק שלך הוא מוצדק,אבל תנהל אותו בצורה אנושית ובוגרת ודי עם זריקת החיצים על כל מי שאומר דעה בפורום הזה,גם אם היא לא נראית לך,ואל תגיד לי עכשיו שאתה מגיב בדעה חופשית כי זה לא ככה,אתה תוקף,אסטריבי,ופוסל את הדעה של האחר. אז מה אם שמעתם את העצות האלה מליון פעם,לכל אדם יש תזכות להגיב בפורום הזה,בכל נושא ובכל דרך(כמובן נאותה ובוגרת)וזה שאתה מגדיר ומנפנף בזה שאתם עדיין שמנים,זה החלטה אישית של כל אדם ואדם וסיבותיו עימו,מי שלא מחליט לעשות משהו בעניין,ישאר שמן,יקבל עצות\ישמע עצות\יקבל הנחייה רפואית או כל דבר אחר,לא קשור לשנאה כלפי הגוף שלנו.וזה קיים בפורום הזה ובכלל ובאמת הגיע הזמן שתפסיק לקשר את זה לשנאה של הגוף,אני שונא תגוף שלי כי לאיבר מסויים בו יש פזילה שמאלה(האף)והעיניים שלי ברוגז אחת עם השנייה ויש לי משקפיים ואני מטר 65(נמוך מדי)ואני קרח,שעיר בגב,יש לי נזלת כרונית וכולי. אז אני צריך סדנת תמיכה לכל הדברים שצינתי פה ,אז בוא אני אגיד לך משהו אף בנאדם אינו מושלם,וכל אחד חי עם החבילה שיש לו,ואני חי עם מי ומה שאני טוב מאד כבר 30 שנה בערך,אתה מתייג אנשים ,קורא להן כוסיות בחדר כושר,מדבר על להתבייש להכנס בראש מורם לחנות בגדים של שמנים,כל אחד והאופי שלו,יש כאלה שמפריע להם להיות שמנות ושמנים,ואם הם מרגישים לא נוח עם עצמם זה עניין אישי,לא צריך להתייחס לזה בצורה שלילית כמו שאתה עושה ובטח לא לפסול את ההרגשה הזו אצל אנשים. אגב,מוטיבציה לירידה במשקל צריכה לבוא מתוכנו ולא משום מקום אחר,לא לחץ חברתי,לא שטיפת מוח,וגם לגבי ההיפך,לגרום לאנשים להרגיש טוב עם עצמם,זה תהליך חברתי רחב היקפים ובקנה מדינה ארצי,ולמה זה ככה,כי החברה אכזרית רעה קיצונית,ותתפלא עופר,אבל יש מקרים של אכזריות למוגבלויות מסוג זה או אחר,שפתאום אפלייה של שמנים מתגמדת לעומתם.ולא שאני חס וחלילה מקל ראש ביחס משפיל מבזה וכולי,אבל תחשוב בצורה רחבה,תרחיב אופקים,תן הצצה למה שקורה מסביב,מחוץ לעולמו הקטן של עופר ותראה ורוד ומתוק מסביב,עם קצת שחור,לשורה תחתונה עופר לא הכל סובב סביב אפלייה ודברים שליליים בחיים,יש גם דברים טובים,ואם תחפש אותם תמצא,בדיוק כמו שאתה מחפש תאפלייה ואי צדק,תחפש הפוך,ואולי בראייה חדשה,הדברים יהיו קצת יותר נעימים ומתוקים. שיהיה יום מצויין לכולם,ושחס וחסה לא יתברר מדברי שבאתי ליצור מהומה וריב,חס וחלילה.הכל רק באהבה.

עופר 123

New member
אם נשבעת...

אז לא אגיב, כדי שחס ושלום לא תצטרך לכתוב עוד תשובה ובאמצעות כך להפר שוב את שבועתך.
עופר, שלפעמים תוהה אם אנשים קוראים את מה שהוא כותב, או שסתם מרפרפים על ההודעות.

מאחלת לך המון בהצלחה../images/Emo24.gif

אם החלטת לכי על זה ובגדול! תאמיני בעצמך עד הסוף

יקירה,

אם החלטת להוריד במשקל אני מאחלת לך המון המון בהצלחה, ובטוחה שאם יש לך רצון חזק גם תצליחי. אבל ממה שאני קוראת אני רוצה שאת עושה את זה מסיבות שהן לא בהכרח נכונות. הדברים לא ישתנו שרדי 30 קילו, עדיין יהיו אנשים שתהיה טובה בשבילם רק למיטה, עדיין יהיו ימים שלא תרגישי טוב. אם את רוצה להשיל ממשקלך זה צריך לבוא יחד עם עבודה פנימית לא קלה, והכרה שה-30 קילו האלו הן רק משקל, ולא מצב נפשי ורגשי. בהצלחה בכל אשר תחליטי.

lb22

New member
אני חושב שפה הטעות שלך

הסיבות הלא נכונות האלו בשבילה הן כן נכונות... זה הכל אישי... כל אחד רוצה לרדת במשקל מהסיבות שלו ונניח היא רוצה לרדת במשקל כדי לא להיות עוד אחת שרוצים רק לסקס אז סבבה אז זו הסיבה הנכונה שלה. אם את רוצה לרדת במשקל כדי לא יודע ללכת לחנות בגדים ולקנות מידה 38 אנערף.. אז זו הסיבה הנכונה שלך אם אני עושה עכשיו דיאטה כי פשוט נמאס להראות כמו שאני נראה אז זה הסיבה הנכונה שלי... אין דבר כזה סיבה נכונה שהיא כוללנית לכל בני האדם כל אחד והסיבות הנכונות שלו.

אולי נכונות לאותו הרגע

ברגע שלא עושים את זה למענך בלבד זה לא יחזיק מעמד כי לא יעזוב אם היא תרזה כי היא חושבת שאז היא תזכה בהכל (כדי להראות כמו ה..) היא תתבדה ואז מה יקרה ?

lb22

New member
ואז מה יקרה?

עם לשפוט לפי מה שכל היום טוחנים פה בראש (וסליחה מראש על הביטוי) אז היא תשמין.... ובלה בלה בלה.. משום מה אף אחד לא מאמין שאפשר גם לשמור את המשקל חבל שאותם אנשים לא מגיעים לפורום ומראים שישנה עוד דרך לא רק הדרך של החזרה להשמנה... חבל.. ד"א זה בסדר לשפוט את הסיבות שלה להרזות?

לשפוט?

אני לא חושבת שמישהו צריך לשפוט אותי. אני ארזה ואשמור על זה. כעבור שנה וכעבור עשר שנים. אני יודעת איך זה להיות בצד הזה ואני רוצה ללכת ממנו ולא לחזור אליו.

למעלה