אני אומנם נשבעתי לא להגיב פה לעולם
אבל אתה יודע מה עופר,מה שמפתיע אותי בהתבטאות שלך,היא שאתה מחריג את השמנים מהעולם,מתייחס לכל תופעה כאילו היא FAT TO BLAME ,בסדררררררר,אז יש התייחסות לא שיוויונית,אז אתה צריך לנפח אותה על ידי שימוש בפורום הזה,לתת במה לעניין הזה בצורה הפגנתית,תן לאנשים להתבטא ,אתה יודע זה לא סוף העולם שמישהו חושב אחרת ממך,ומעודד מודעות לגבי מה משמעות של להיות שמן,זה שאתה מתרגם את זה לעצות אחיתופל זה ממש לא לעניין,המאבק שלך הוא מוצדק,אבל תנהל אותו בצורה אנושית ובוגרת ודי עם זריקת החיצים על כל מי שאומר דעה בפורום הזה,גם אם היא לא נראית לך,ואל תגיד לי עכשיו שאתה מגיב בדעה חופשית כי זה לא ככה,אתה תוקף,אסטריבי,ופוסל את הדעה של האחר. אז מה אם שמעתם את העצות האלה מליון פעם,לכל אדם יש תזכות להגיב בפורום הזה,בכל נושא ובכל דרך(כמובן נאותה ובוגרת)וזה שאתה מגדיר ומנפנף בזה שאתם עדיין שמנים,זה החלטה אישית של כל אדם ואדם וסיבותיו עימו,מי שלא מחליט לעשות משהו בעניין,ישאר שמן,יקבל עצות\ישמע עצות\יקבל הנחייה רפואית או כל דבר אחר,לא קשור לשנאה כלפי הגוף שלנו.וזה קיים בפורום הזה ובכלל ובאמת הגיע הזמן שתפסיק לקשר את זה לשנאה של הגוף,אני שונא תגוף שלי כי לאיבר מסויים בו יש פזילה שמאלה(האף)והעיניים שלי ברוגז אחת עם השנייה ויש לי משקפיים ואני מטר 65(נמוך מדי)ואני קרח,שעיר בגב,יש לי נזלת כרונית וכולי. אז אני צריך סדנת תמיכה לכל הדברים שצינתי פה ,אז בוא אני אגיד לך משהו אף בנאדם אינו מושלם,וכל אחד חי עם החבילה שיש לו,ואני חי עם מי ומה שאני טוב מאד כבר 30 שנה בערך,אתה מתייג אנשים ,קורא להן כוסיות בחדר כושר,מדבר על להתבייש להכנס בראש מורם לחנות בגדים של שמנים,כל אחד והאופי שלו,יש כאלה שמפריע להם להיות שמנות ושמנים,ואם הם מרגישים לא נוח עם עצמם זה עניין אישי,לא צריך להתייחס לזה בצורה שלילית כמו שאתה עושה ובטח לא לפסול את ההרגשה הזו אצל אנשים. אגב,מוטיבציה לירידה במשקל צריכה לבוא מתוכנו ולא משום מקום אחר,לא לחץ חברתי,לא שטיפת מוח,וגם לגבי ההיפך,לגרום לאנשים להרגיש טוב עם עצמם,זה תהליך חברתי רחב היקפים ובקנה מדינה ארצי,ולמה זה ככה,כי החברה אכזרית רעה קיצונית,ותתפלא עופר,אבל יש מקרים של אכזריות למוגבלויות מסוג זה או אחר,שפתאום אפלייה של שמנים מתגמדת לעומתם.ולא שאני חס וחלילה מקל ראש ביחס משפיל מבזה וכולי,אבל תחשוב בצורה רחבה,תרחיב אופקים,תן הצצה למה שקורה מסביב,מחוץ לעולמו הקטן של עופר ותראה ורוד ומתוק מסביב,עם קצת שחור,לשורה תחתונה עופר לא הכל סובב סביב אפלייה ודברים שליליים בחיים,יש גם דברים טובים,ואם תחפש אותם תמצא,בדיוק כמו שאתה מחפש תאפלייה ואי צדק,תחפש הפוך,ואולי בראייה חדשה,הדברים יהיו קצת יותר נעימים ומתוקים. שיהיה יום מצויין לכולם,ושחס וחסה לא יתברר מדברי שבאתי ליצור מהומה וריב,חס וחלילה.הכל רק באהבה.