החלטתי

MICHL99

New member
החלטתי

אני הולכת לחתום בנתיים ,למרות שאתמול היתי בלשכה והביאו לי עבודה ,עכשיו המקום נפתח רק עוד חודש וחצי ,אם אני יחתום עד החודש וחצי האלו יביאו לי כסף על הימים או שאני חייבת לחתום 70 יום ורק אז ,כמה זה כל יום שחותמים בלשכה?

MICHL99

New member
קופאית בסופר חדש

ומחר צריך להתקשר לדעת אם אני התקבלתי ,ויש הכשרה בפ"ת או בנתניה ובהרצליה ואני שואלת חמה הכשרב ? "לא בא בלובה יותר בחיים שלה"

angel202

New member
בטח זה משכורת מינימום לא?../images/Emo140.gif

אני ב 1 לאפריל מסיימת חוזה בעבודה ואני אצטרך לחפש עבודה נראה לי שאני ילך ב 2 לאפריל ללשכה אני מתלבטת אם לעשות את זה או לבקש קורס.. (אגב למה את לא מבקשת? או פשוט לחתום דמי אבטלה...

זה לא כזה פשוט..

זה ממש לא כזה פשוט לחתום אבטלה כמו שאתם חושבים! גם אני אמרתי לעצמי מה איכפת לי בינתיים עד שאני אמצא עבודה לחתום בלישכה ולקבל כסף אז הלכתי והמצב עכשיו קשה..הם מקשים על חיילים משוחררים ונותנים להם עבודות ואם את אומרת שאת לא רוצה את נקראת "סרבנית עבודה" ולא מגיע לך דמי אבטלה... קחו את זה בחשבון..זה לא כזה קל כמו שזה נשמע...

הדס100

New member
נורא מוזר...

כשאני הלכתי ללשכה נתנו לי דף מלא עבודות, ואמרו לי לבחור אם אני רוצה אחת מהן או לחתום אבטלה וזהו. ממש לא היה להם אכפת.

אז תראו

אני לא מומחית בזה אני רק מספרת מה שלי היה. יכול להיות שבכל עיר זה שונה אז הכי טוב שכל אחד יילך ויבדוק... אצלנו(כפ"ס) כנראה מחמירים עם זה יותר

MICHL99

New member
את בהחלט צודקת

בכל עיר זה שונה ,וממש מרגיז ,אני כל כך יודעת שזה לא פשוט חברות שלי עוברות ייסורים ,שלחו אותם לעבוד במשחטה לעופות איזה זוועה . בקיצור כן זה מינמום אבל זה עבודה וממש לא אכפת ,אני ביקשתי קורס והוא צריך להיפתח שזה עוד מלא מלא זמן שיהיה ... בקיצור יום ראשון נלך לחתום פעם ראשון ואני יבוא עם סיפור... אבל על השאלה שלי לא עניתם (מי שיוד כמובן): אם אני יחתום את החודש וחצי הזה כמובטלת אז כמה יביאו לי ?אם בכלל?

7000 ש"ח

מקבלים ב70 יום 7,000 ש"ח שזה כמו המענק בעבודה מועדפת ז"א שאם את אח"כ תעבדי בעבודה מועדפת לא תקבלי את המענק זה 7000 שמגיע לך ואת יכולה להשיג אותו דרך דמי אבטלה או דרך עבודה מעדפת מה שאת משיגה קודם:)

למעלה