החלטתי!

י.קטן

New member
החלטתי!

מהיום זאת אומרת זה קרה כבר אבל מהיום רשמית אני חותמת אחרי כל הודעה שלי: יערה האתיאיסטית, או משהו בסגנון. החלטה זו התקבלה לאחר ויכוחים סוערים שהתנהלו כאן בפרורום זה! חלקכם (אה בלי הכללות, חלקכם ולא רובכם או כולכם!) בטח שואלים את עצמם מה זו המילה אתיאיסט, אז המילה באה מהמושג אתיאיזם שפרושו בעברית (רומים גם ביוונית?) על פי מילון אבן שושן: כפירה באלוהים, הכחשת מציאותו של בורא עולם. אתיאיסט- כופר באלוהים מי ששולל את מציאותו של אל בורא עולם, ידה ידה ידה. זהו. לילה-בוקר טוב שיהיה לכם. ולמה זה אמור לעניין אותכם?, אין לי מושג! אתיאיסטית.

בלאונט

New member
גם אני החלטתי!

שמהיום אני בחיים לא אכניס שני נושאים לאותה הודעה כי כך אני מבזבז הודעות פוטנציליות שיכולות לעזור לי להתקדם ברשימה שכאן בצד שמאל ----------> עכשיו, כשאני ארשום כל נושא בהודעה נפרדת אני אעלה לראש הרשימה, אשתלט על העולם ואגעל את בלשתין! חירות!

e-shfiyut

New member
ואם מגיעים עכשיו להחלטות

אז יש לי בעייה כי אין לי שום רעיון... אממ.....אה.... אני פשוט ימשיך לכתוב לירן בסוף ההודעות... אז הנה... לירן או שכדאי להתחיל לחתום... לא משנה... אני אשאר בשלי לירן

Black Star

New member
רואה בלעונט?

יופי של הדגמה איך מתקדמים לראש הרשימה. ככה לירן עשתה את זה, ואם זה כל כך חשוב לך, כנראה זה יקרה גם לך באותה דרך. אגב- נראה אם תנחש למה כתבתי את שמך בצורה כזו :) או שאולי הייתי צריכה לשים את הנושא האחרון בהודעה נפרדת...הרי אני מבזבזת הודעות! אבוי!!!

שני16

New member
אתם כולכם דפוקים....

אף אחד לא שם על הרשימה,לא החדשים,לא הישנים,ולא אף אחד.... מה אתם נלחצים מהודעה מסכנה שכתבה יערה?אני בטוחה שהמטרה שלה זה לא להגיע לראש הרשימה,וגם לא שלי,וגם לא של אף אחד.....באמת,תרגעו,קצת....סה``כ היא השאירה מן הודעה קטנה,שהכוונה שלה זה לא לגרור כל כך הרבה תגובות,ולא להגיע לתחילת הרשימה,אלא סתם להודיע לכם משהו..... אתם חשדנים מדי....תזרמו........ שני

goldy

New member
כדי שתהיה לך עוד הודעה?

הרי ברור לכולם שכתבת את ההודעה הזאת בשביל שתהיה לך עוד הודעה, ותתקדמי ברשימה בצד שמאל. מובן מאליו שיכולת להחליט את ההחלטה הזאת גם בלי להודיע על כך, אבל לא, את חייבת להיות ראשונה ברשימה (כמו כל אחד בפורום הזה)

MajoR_ToM

New member
אוי נו באמת

אולי את ושאר היחסית חדשים כל מי שנימצא מספיק זמן בפורום לא שם על הרשימה המגוחכת הזו זה סתם

י.קטן

New member
עזבו! במילא לא סופר הודעות..

במילא זה לא סופר לי הודעות, ובמילא ירדתי מהקטע הזה... סיפור ארוף ארוך ארוך... יערה.

MajoR_ToM

New member
אוי נו באמת

כפי שרובכם יודעים מהיסטורית ההודעות שלי - אני יודע שאין אלוהים . אני כותב על זה הודעות רק כשבאמת איזושהי נקודה מפריעה לי . אני לא כמו הרבה אנשים בגיל הזה -``אני אתאיסט כי ככה זה , אני נגד המימסד ! , אני נגד מגניב , אני לא כמו הדתיים ה@&%& `` אני טרחתי לישאול שאלות לישמוע ולהיתעניין . אנשים כמוך לא מחזיקים מעמד - את דוחפת את זה ומנפנפת בזה כאילו שאת רוצה שנידע איזו ``מגניבה`` את ... יופי לך , אל תאמיני באלוהים , אבל תעשי את זה מהסיבות הנכונות ולא בשביל הקטע .

למעלה