החלטתי

אביטל170

New member
החלטתי

זהו , החלטתי להיות פונדקאית!!! עכשיו צריכה להחליט עם או בלי תיווך...
אשמח לשמוע דעות מהמנוסות מבינכן
האם התיווך הוא משמעותי לתהליך?
האן הסכומים עם או בלי תיווך דומים??

MAMALY

New member
עונה כאמא מיועדת שעברה שני תהליכים

אני חושבת שעדיף לפונדקאית לעבור תהליך עם משרד תייוך הגון וישר שמלווה אותה ומגן עליה מעבר למה שכתוב בחוזה
כמה סיבות
1. חוזה עושים עם אנשים ישרים את הולכת לשאת ילד עבור זוג אחר גם אם חתמו והסכימו ורובם ישרים כמובן אבל יש כאלו שיעשו הכל בשביל לשחק עם חוזה און שאינם מבינים כלל את תהליך הפונדקאות ואת תתמודדי עם מאבק על כל שקל שמגיע לך ולא בטוח שהייצוג המשפטי שלך יהיה נכון ומיומן בתהליכים כאלו

2. תהלךיך פונדקאותה וא תהליך רגיש ומורכב עם מרכיבים קשים של כסף ואנושיות רבה , זה סוג של "נשיואין" לשנתיים עם זוג זרים שאת לא מכירה ואת תעברי טיפול (כזה או אחר) תעברי הריון יש לפעמים חיכוכים עם זוג ופונדקאית אין מושלם ואם לא מטפלים נכון בבעיה קטנה מהר מאוד היא הופכת לבעיה גדולה מרכז מלווה טוב ישמור עליך ידריך אותך ואת הזוג ובמקרה של בעיה יתמוך בך ויגשר על הפערים האלו כי יש מהון המון אמוציות משני הצדדים מוצדקים נורמאלים אבל צריך לדעת לטפל בהם נכון.

3. לא מומלץ לדעתי לא לאמא מיועדת ולא לפונדקאית להיות לבד בתהליך כזה. זה לא אומר שאין תהליכים מוצלחים כשאת בלי מרכז כמובן אבל זה מקטין את הסיכון משמעותית

4. לגבי הסכומים זה אותו הדבר בשבילך לא בשביל הזוג.

5. לגבי מרכז עצמו אני מליצה על מרכז ליווי של מירב פונדקאות חובקת מנסיון אישי וידע , הפונדקאית הראשונה שלנו כמעט סגרה עם מרכז אחר וברחה זוגות רבים שאני מכירה היו במרכזים אחרים והתאכזבו מאוד כעקרון מרכז אמור ללות אותך עד חתימה על הסכם ההתקשרות אבל בפונדקאו חובקת ימשיכו ללות אותך עד חדר לידה כולל! עם המון רגישות ואהבה ותמכיה גם לך גם לאמא המיועדת (ותאמיני לי שאמא מיועדת רגועה זה טוב בשבילך!) לאצריך ליווי צמוד שעולה המון כסף להורים זה נדיר אבל תמיד אפשר להרים טלפון ולהתייעץ או לבוא לגישור חלילה אם יש בעיה או בכלל, לבוא למפגשי תמיכה עם פונדקאיות נוספות לקבל הדרכה נכונה הדברים האלו לא עולים כסף כמו שכתבתי לך חשוב מרכז הגון וישר ! שישמור עליך

אני יכולה להעיד על עצמי שאני תותח בחיים הפרטיים לא העזתי כאמא לעשות את זה בלי מירב לוי ומזל שכך גם ההתאמה ביני לבים הפונדקאיות שלי והיו לי שתיים בשני תהליכים בהפרש של שנתיים אחד מהשני היו לי תהליכים בריאים טובים ללא שום בעיות כלל לא עם הפונדקאית לא עם ההריון לא עם כלום מירב עמדה לצידינו כל התהליך באהבה גדולה זמינה תמיד זה מאוד מאוד עזר לכולנו בעיקר לי כאמא מיועדת לתת לפונדקאית שלי את כל השקט הנפשי המרחב שלה היכולת שלה לסמוך עלי שתיהן היו זרות לי לגמרי והילד שלי היה בטן שלהן.... זה מאוד מאוד קשה לאמהות לעמוד בזה.

הפנדאית שלי היתה בטוחה שאני ה"אמא המיועדת" הכי שלווה ורגועה בעולם" צחקנו כששמענו את זה אחרי הלידה כי באמת הייתי הכי לא בעולם...

מה שאני מליצה לך זה ללכת לשמוע ולהתייעץ גם מפונדקאיות שעברו את התהליך עןם מרכז של מירב לוי או עם מרכז אחר, פונדקאיותש עשו לבד ללמוד את התהליך מכל הבחינות משני צידי המתרס וללכת לתהליך כשאת יודעת מול מה את עומדת להזהר ממלכודות שיגגרו זמן רב מיותר בשבילך להעזר ולקבל את אנשי המקצוע שמלווים אותך הטובים ביותר כמו עו"ד, ביטוח נכון, חוזה כמו שצריך שלא ישאיר פרצות לרעתך, ייעוץ נכון הכוונה ותמיכה כי כשדברים לא מסתדרים ואת עם תינוק של אישה אחרת בבטן זה לא צחוק.

הסכומים בשבילך הם אותם סכומים לפעמים חושבות פונדקאיותש אם הן יכלו לבד יצא להם יותר כסף בחוזה אבל ישלמו ביוקר על הוצאות בהמשך התהליך וזה ישאר אותו הדבר בסוף היום.

את מוזמנת להתייעץ גם איתי וגם עם הפונדקאיות שלי ככל שתרצי וגם עם פונדקאיות אחרות כמובן ואז להחליט מה טוב בשבילך.

בהצלחה רבה!!!

רק על עצמי לספר ידעתי

בתחילת הדרך, כשהחלטתי להיות פונדקאית,
נפגשתי עם זוג באופן פרטי. לא היה לי חיבור איתם ספציפית
ומעבר לזה, הבנתי שגדול עליי להתמודד עם הכל בעצמי ואני צריכה שמישהו "ישבור את הראש" בשבילי וגם יגן עליי,
אז פניתי למרכז - "מירב פונדקאות חובקת".
בדיוק אתמול, הודיתי בפעם המי יודע כמה על הבחירה הזו,
אחרי שדיברתי עם אורית מהמרכז שאפילו עכשיו, שנה וחצי אחרי תחילת התהליך, היתה שם בשבילי כשהייתי צריכה. ו-אוהו כמה שהייתי צריכה.
לאורך כל הדרך קיבלתי תמיכה, חיבוק, הסברים, עידוד ומה לא? בכל נושא, גם אם בעיניי הוא נראה שולי.
אני לא יכולה לתאר לעצמי בכלל מה היה קורה אם הייתי מתנהלת באופן עצמאי וצריכה לעבור את כל זה לבד...
התהליך שלנו מתארך מעבר למצופה (כאמור, שנה וחצי ועוד אין הריון)
ואי אפשר לדעת אף פעם מה יקרה ואיזה קשיים יצוצו בדרך.
אני רק מודה (שוב. ושוב. ושוב) שאני הולכת את הדרך הזו יד ביד עם מירב ואורית.

מצד שני, תיכף יכתבו כאן פונדקאיות שכן עברו את הדרך לבד ללא מרכז,
או עם ליווי אחר וגם להן היתה דרך נהדרת, כך שזה באמת תלוי בך ובמה שאת חושבת שיותר יתאים לך...
בהצלחה!

VNRN

New member
אותנו ליוותה עינב אשכול

ראשית כל הכבוד ויישר כוח. זו מצווה ענקית!
מסכימה עם הדברים שנכתבו מעלי.
ההבדל בין מרכזי התיווך/ליווי הוא בצורת העבודה ובנפשות הפועלות.
ממליצה לך להיפגש עם עינב ועם מירב ולראות עם מי את מרגישה יותר נוח.
את מוזמנת ליצור קשר.
בהצלחה.

ממליצה על ליווי...

אני אישית נהנתי מהלווי של "מירב פונדקאות חובקת" וממליצה בחום!

לשאלות ספציפיות אשמח לענות לך במסרים

בהצלחה

הליווי שלנו - עינב אשכול

נסי להיכנס לשירשורים קודמים בנושא המלצות תוכלי לקבל יותר מידע.
מרגישה קצת מטופשת לחזור על עצמי שוב שוב.
אם אני אתמצת אז שוחחתי עם 3 מרכזים, ברביעי השארתי הודעה ולא חזרו אליי, ניסיתי לחבור לזוגות גם באופן עצמאי אבל ללא הצלחה, בעיקר כשהגיעו דיונים על נושאים שלא הסכמנו עליהם. (רובם במישור הכלכלי), כך שאני מחשיבה את עצמי דיי מנוסה

משמעותי?- התיווך משמעותי בעיקר בגלל שפונדקאית ומיועדת שייכות לשתי קצוות הסקלה. מחד נשים פוריות שקל להן להרות ומאידך נשים עקרות שכל משאת נפשם היא להיות "אמא". הרגשות, מחשבות, תהליכים פיזיים, נפשיים ורגשיים מוכרחים (בעיניי) להיות מופשטים ומוסברים ברמה שכל צד מסוגל להבין ולהשיג תהליך מוצלח. כאן בנקודה הזאת המשמעות של הליווי היא הכי מרכזית!! וכן, גם משמעותית!!
את זה עינב עושה, ולא רק את זה... עוד הרבה!!

הסכומים יכולים להיות שונים בין זוג לזוג ובין פונדקאית לפונדקאית. אני לא הייתי בונה על מרכז כזה או אחר ש"ישיג" לך יותר כסף.
המסחור בתחום הוא משהו מאוד רגיש וקשה לי להאמין שיש איזשהו ליווי שיתחיל בנוהג של מכירה פומבית. (מי נותן יותר)
הסכומים הם סכומים מקובלים כך או כך, עם ליווי כזה או אחר.
זוג שפונה לתהליך ללא ליווי לרוב מונע מצורך לחסוך את העלות הכספית שכרוחה בליווי ולכן לא בטוח שהוא יכול להרשות לעצמו לשלם לך יותר. בלי ליווי יכול להיות שזוג יסכים לתת לך (הפונדקאית ) מעט יותר אבל בסופו של יום לא בטוח שזה ישתלם לך. זה לא יהיה משהו משמעותי כמו המשמעות שאת עשויה לקבל בליווי.

יישר כח על ההחלטה ובהצלחה!!!
את יכולה לפנות אליי גם במסר אישי, אשמח לתת יותר פרטים

למעלה