החלטתי!!!!

Evil Gremlin

New member
החלטתי!!!!

מה אני עושה אחרי צבא!!! אין לי כסף, אני לא בטוח מה אני רוצה ללמוד האמת קולנוע או משחק, או להיות קוסם החיים שלי לא הולכים לשום כיוון, אהבת חיי אם מישהו אחר עכשיו ואני לא מצליח להתגבר, קצר..... אני אנסע לעבוד לחו"ל לחצי שנה!! כן, יותר לחוויה מאשר בשביל הכסף (למרות שגם זה פאקטור) מה שכן\ חוץ מגיל 5 (כשעליתי לארץ) לא הייתי אפילו בחו"ל... ואין לי אפילו דרכון בכל מקרה אני ממש רוצה לקחת את העניין ברצינות וכבר השארתי טלפונים ושבוע הבא אני הולך לאיזה מפגש או משהו... אנשים שכן עשו את זה תנו לי טיפים.... מה אני צריך, כמה זמן לוקח להוציא את כל מה שצריך להוציא, קיצר כל דבר שיעזור לי בבקשה!!!!\ תודה

shaiush4

New member
בהצלחה!

תוך כמה זמן אתה משתחרר? אם אתה רוצה לנסוע לארה"ב אתה צריך כבר עכשיו להתחיל להוציא ויזה, שזה תהליך יקר ומסובך. למקומות אחרים נראה לי שזה יותר מהר להוציא ויזה.

Evil Gremlin

New member
אני משתחרר ב7 לאוגוסט

אבל נגיד כמה זמן מוציאים ויזה, איך ואיפה מוציאים ויזה והאמת.... למה אני צריך את זה (כלומר מה זה, מצטער שאני פג אני פשוט לא בא ממקום אם הרבה כסף ולא הייתי בחול אף פעם), ועוד משהו, כדאי להוציא ויזה/ דרכון עכשיו, או שקודם לצלצל לחברות, כי האמת התחלתי כבר ליצור קשר, חברה אחת הזמינה אותי למפגש, עוד אחת אמרה לי שאדב איתם אחרי שאשתחרר ותהיה לי ויזה, ועוד 2 עוד לא חזרו עלי....

shaiush4

New member
אז ככה...

דרכון כדאי לך כבר להוציא. אם מדובר על ארה"ב אתה צריך לפנות לשגרירות דרך האתר שלהם, למלא טופס, לשלם 112$, לקבוע מועד לראיון, להגיע לשגרירות (אתה יכול להגיע לירושלים או לת"א), ואז אולי יתנו לך ויזה. ויזות למקומות אחרים למיטב ידיעתי אפשר להוציא דרך סוכנות נסיעות, רק לארה"ב זה יוצא דופן. לגבי כמה זמן - לארה"ב זה יכול לקחת כמה חודשים טובים. למקומות אחרים מספר שבועות. אבל, את הויזה אתה יכול להוציא רק אחרי שיש לך דרכון בתוקף (את המספר שלו צריך למלא בטופס, ולהביא אותו ביום של הראיון). הויזה לארה"ב היא עניין יקר, אז אולי לא כדאי לרוץ להוציא אותה לפני שאתה יודע שמוכנים להעסיק אותך. מצד שני, זה תהליך ארוך, יכול להיות שהמעסיקים לא ירצו לחכות כל כך הרבה זמן.

Evil Gremlin

New member
ואיפה כדאי לעבוד

יש מישהו שעשה את זה.... שיש לו המלצות זה חשוב לי

למעלה