החלטתי שהשנה...

החלטתי שהשנה...

אני יורדת במשקל ושתבינו זה לא קילו שניים זה 40 אבל זהו החלטתי וזה מה שחשוב ניסית כברמיליון דיאטות אני חייבת לרזות אני רק בת 20 אני חייבת למצוא חבר לכולן יש וזה לא שאני מכוערת אבל אתם יודעים בדרך כלל לשמנים יש בעיה רצינית של חוסר ביטחון בקיצור אני חייבת השנה לרזות זהו אני מתקשרת עכשיו לאיזה רופא נכנסת לתוכנית לדיאטה ואני כבר אדווח לכם מה קורה בהמשך ...

The big man

New member
ליאת12345678

שיהיה לך הרבה בהצלחה
אל תתייאשי. בסוף את תצליחי לרזות,עם קצת רצון ומשמעת עצמית.

ליאת ברוכה הבאה ../images/Emo141.gif

מטרה לא פשוטה לקחת על עצמך, קחי בחשבון שהיא תלוייה בקצב הירידה האישי שלך, ולא בטוח שזאת מטרה ריאלית לרדת 40 קילו בשנה. אני ממליצה לך לקרוא את העלון של השבוע הזה ולתכנן לעצמך תוכנית איך את עושה את זה. עוד כמה נקודות למחשבה: השקיעי מחשבה בבחירת הדרך שבה את מתכננת לרדת, וכמו כן אני ממליצה שתחשבי על מציאת סוג של תמיכה בתהליך - קבוצה, חברה, דיאטנית, מישהו שיוכל לדרבן אותך לעשייה יומיומית ולכך שלא תחרגי מהתחום הזה. וכמובן שאת מוזמנת להיעזר בנו אם תמצאי שזה מתאים לך.

ajl

New member
אם יש רצון אז יש יכולת

נתקלתי בזה אתמול וזה בא להראות לכולנו שאם יש כוח רצון חזק ועקביות אפשר לעשות הכל. http://www.johnstonefitness.com/all/front/d.php בהצלחה!

ajl

New member
שכחתי ...

הבחור הזה התחיל להתאמן וצילם את ההתקדמות שלו כל יום אחרי האימון תראו ממה הוא התחיל, מדהים...

אכן מדהים מאוד - תודה רבה על הקישור

ומעבר לתמונות הממחישות בצורה מדהימה את השינוי שהאיש עבר מומלץ גם לקרוא את מה שהוא כותב על עצמו (About me). איך הוא הגיע לזה: נמאס לו מהחיים הנוכחיים שלו, והוא החליט לעשות שינוי רדיקלי. איך הוא עשה את זה: תכנון מוקדם, ידע, גישה, התמדה, מוטיבציה, עבודה קשה והקרבה. מומלץ להיכנס, הנה שוב הקישור: כאן

אנילה1

New member
תודה על הקישור, אני עדיין בשוק

ממותו של עוזי חיטמן. כנראה משינוי אורח חיים דרסטי מדי לגילו. מפחיד על מה רופאים ממליצים לאנשים מבוגרים.

סוף השבוע הראשון...

ירדתי כבר 2 קילו... אני מאוד מרוצה מעצמי זו פעם ראשונה שהחלטתי בעצמי לעשות דיאטה ואני עומדת בכך. עד עכשיו תמיד הייתי בכל מיני תוכניות והאמת היא שרזיתי אבל אחרי כמה זמן התייאשתי) אבל כנראה שלא ממש רציתי לרזות והנה עכשיו אני רואה שלבד אני גם יכולה (ולכל אלו שאומרים לעצמם כל הכבוד לך אבל כדי שתכנסי לאיזו מסגרת זה מאוד עוזר אז אל דאגה אני באמת נכנסת בשבוע הבא לאיזו מסגרת סתם בשביל המעקב.. טוב... זה לא ממש סתם) דרך אגב לגבי הבחור הזה שהרזה ופיתח שרירים זה באמת הוא זה כ"כ מדהים שקשה לי להאמין... תודה על כל התמיכה והתגובות אלו שכאן ואלו שקבלתי לתיבה האישית...) נ.ב הסוד שלי טוב לא ממש סוד זה שפשוט התחלתי לעשות ספורט (ואני אפילו נהנת מזה) תראו אף פעם לא הייתה לי בעיה של אכילת יתר הייתה לי תמיד בעיה של חוסר תזוזה ואתם יודעים איך זה היום בעידן הטלויזיה והמחשב. בקיצור אני עושה הליכה כל ערב והולכת למכון כושר פעם בשבוע.. ומשתדל בין לבין גם לעשות קצת אירובי בעזרת קלטת... בקצב הזה אני עוד אמצא את עצמי באולימפידה (מחייכת...)

למעלה