החלטתי רישמית!!!!!!!!!

החלטתי רישמית!!!!!!!!!

שאני עוזבת את הפורום!!!! אתן תתגעגעו אלי...נכון???????? אז זהו,אל תבכו עלי חמודות שלי!!!! אתן תצליחו להמשיך הלאה...!!! ואני עוזבת כי לשלקע לא נעים בחברתי,והיא מרגישה קצת חנונית ומאויימת...! אז ביי מקסימות שלי!!!
(חבל שלא יצא לי להכיר את רוני הנשמה סתיו הממי והמותק ואת דנה הכוסית!!!תמסרו ד"ש)

p r u d e n s

New member
את כל כך עלובה../images/Emo176.gif

באסה לך. טוב, תקשיבי, סנובית מפונקת. אני לא אתפלא אם ההורים שלך הקיפו אותך בממתקים ובבובות, כי תראי מה יצא ממך. אם אני הייתי אמא שלך הייתי אוכלת לעצמי את הלב על הבת שגדלתי. אז לפני שנתחיל באמת, עצה לי אלייך- תיפטרי מסימני הקריאה, נשמה. זה גורם לך להיות ילדותית ממה שאת כבר עכשיו. והאמת, נראה לי שאת באמת יפה- השכל הניאנדרטלי שלך מוכיח את זה. ובואי אני אגלה לך משהו- זונה היא אחת ששוכבת עם אנשים בשביל כסף. אל תגלי לאף אחד, אבל. ואם את שוכבת בשביל כסף, את זונה. ותאמיני לי, אני מרחמת על החבר שלך שצריך לסבול אותך ואת כל הלקוחות שלך. אולי במקום לפתח את החזה תפתחי את האופי, או את המוח, את יכולה לגלות שזה שימושי. אה כן, הבנאדם שמקנא בך הוא אדם עלוב מאוד. כמעט כמוך.

שלקע

New member
יופי פרו את מיצי ואני.. נתקוף!!!!!!

לבכות עלייך? אני בוכה לאלוהים שנתן את ההוראה שתעזבי! אני מריגשה מאויימת? ולמה שאני ארגיש מאויימת מאיזה סמרטוט רצפה? ממ... מוזר את לא חושבת?

הי../images/Emo70.gifמה איתי../images/Emo35.gifגמני רוצה לתקוף../images/Emo35.gif

מקובלת פופולרית חסרת מוח יקרה
: לסבתא שלך לא נעים בחברתך
זאת הכותבת...השאר יבוא בבוקר,עם כל הבנות ההמומות..:-*

p r u d e n s

New member
אבל חבל לי../images/Emo176.gif

שהיא עזבה מהר, ממש נהניתי לתקוף אותה. חח את מקללת אותה והיא כזה "את מנסה להעליב?" צריך לבודד אנשים כמוה

MiTzi Miau

New member
לי יש תאוריה משלי.. ../images/Emo181.gif

תראו בנות יפות, יודעות שהן יפות אוקיי..? ויודעותשהן תמיד יהיו יפות אז אםהן חכמות הן מפתחות את השכל ואם הן טיפשות כמו הגברת פה הן חושבו תשהן צריכות להמשיך כיזה ולא שום דבר אחר יביא להן אתהתהילה הרי מה קרה לכן? מי מתקבל ללימודי רפואה?? דוגמניות!! נכון, 2 נקודות למי שידעה! ומי שמכוערת/חסרת ביטחון כמו שהיא עושה מעצמה משקיעה ביופי שלה כי היא חושבת שבלי זה לא יאהבו אותי מבינות את הקטע? יופי.

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

היום אני צוחקת יותר מדי...תמשיכו ככה בנות
תראו את הכרטיס האישי שלה
מי היא חושבת שהיא

MiTzi Miau

New member
תגובה| משו לכל הפורום!! ../images/Emo181.gif

ברוך שפטרנו, שלום ולא להתראות, לכי ואל תחזרי, לא היה נעים להכיר ולא נתראה בשמחות שלום! אתן יוןדעות? אחת הסיבות שאני אוהבת את הפורום חוץ מזה שיש כאן בנות חמודות זו העובדה שכל שני וחמישי יש פה איזה מטומטמת שכותבת שטויות ואני יכולה פשוט להוציא את כל המתח שיש בי מכל הפסיכומטרי, נחמד לי
הכי יפה שאניעושה את זה בסטייל ואתן בד"כ צוחקות..
הגעתי למסקנה - הבנות של היום.. איי איי איי.. אין פלא שהבנים חושבים שכולנו ככה, הורסות את השם הטוב שלנו! אוהבת, אני

נראה לך שהיא קלטה לבד../images/Emo35.gif

היא קראה לאמא שלה שתסביר לה את המילה "זונה" ואחרי נסיון כושל להבין,אבא שלה הגיע והציע לה שפנים "יפות" כמו שלה,חבל לבזבז מול המחשב...

../images/Emo94.gifבננות

לא הבנתי מה קרה לאחרונה ויתכן באמת שאוסף של פקצו"ת השתלט על הפורום.. אבל... היי!! אתן דיי מבריחות הרבה בנות.. אולי תנסו איכשהו לקבל אותן, להסביר להן בעדינות ולא ישר לתקוף...?
מצטערת... הייתי חייבת...

pixie dust

New member
פרו-../images/Emo135.gif

מצתערת אבל לא יכולתי להתאפק. החתימה שלך קורעת
למרות שלא הכי הבנתי אותה
אבל היא עדיין קורעת אותי כל פעם שאני מסתכלת.

pixie dust

New member
כאילו כזה כאילו דהההה

אני הכי מקובלת בכיתה שלי כאילו!!!!!!!!!!! כולם אוהבים אותי כולם רודפים אחרי!!!!!!!! אני אוהבת להיות אם הבנים החתיכים...... אני כאילו לא חנונית כמוכם אני פ33ה מ100ממת וכולם רוצים להיות איתי כאילו דההההה אני הכי הכי כוסית שיש!! (כאילו כזה)
ואני גם ילדה מטומטמת שחושבת שאת כולם זה כאילו מעניין כמה שאני כוסית ומקובלת.... אבל אני באמת ילדה משועממת שאין לה חיים אז היא רוצה שכולם יאהבו אותה באינטרנט אבל היא גורמת לכולם לרצות שהיא תעוף מפה.

Pink Bubbles

New member
אני ממש כאילו כזה עצובה כי את החברה

הכי טובה שלי כאילו מה זה!!!!! "אני לא סנובית,אני רק מראה את היופי שלי אני כוסית 100ממת!!! אני פצצה עולמית!!! כל הבנים רודפים אחרי ומנסים להתחיל איתי,אני הכי מקובלת בכתה שלי." נו מה איתכן היא ממש לא סנובית.....

MiTzi Miau

New member
כאילו שיואו כאילו דה ../images/Emo181.gif

כאילו נא להרגע היא כאילו כזה חברה שלי שיואו אני לא מבינה בכלל איך אתם חושבות שהיא סנובית היא כאילו מאאאאזה לא... היא כזאת כוסית ואני מלקקת לה ת'תחת אז כאילו כזה אתן סתם רעות אליה כאילו כאילו כזה... אתן יודעות כזה... שתיכן עצובות עלדברים שאומרים לכם באינרטנט... הוי... הוי....

פיה 504

New member
../images/Emo110.gif סליחה מי את???

לא ראיתי אותך פה אף פעם ואת סתם מתפרצת לפה ומזבלת לנו בשכל אני מסכימה עם פרו את באמת מפונקת!!! ופרו לא כול מי שיפה היא גם טיפשה!!! אני יפה יחסית עם לא ממוצעת ואני חכמה (לא ממציעה אבל עדיין לא נעים להתרברב רק רציתי להבהיר את הנקודה שלי....) ונכון מי שמפנקים אותו שהוא קטן גודל להיות מפונק אחותי נורא מפונקת..... ההורים שלי נתנו לה כול מה שהיא רוצה כשהיא הייתה קטנה כי הם היו צריכים לעבוד..... ועכשיו אני בחדר איתה
טוב אז מה התחלתי לומר? אה כן תעופי ועל תחזרי

ל ו ל י1

New member
איזה עצבנות....

קיבלתי וזה ממש ממש מעצבן ברררררר...... נ.ב-אם אני סתם פותחת הודעות על כמה שאני מתעבת את חיים הכט (סנשיין
)אל תתיחסו זה בדרך כלל קורא לי כשאני מקבלת..... שימו
אם אני יתפרץ היום בצורה לא נעימה זה רק בגלל זה.....

למעלה