החלטתי לקנות A70

Willie

New member
החלטתי לקנות A70

עכשיו צריך להחליט איפה :) המחיר הנמוך ביותר שייך ליבואן מנתניה, שלטענתו יש לו מעבדות בחיפה ות"א, שמוכר את המצלמה ב1775 (כולל משלוח וכולל כ.זכרון 32) המצלמה עצמה היא "מתצוגה כחדשה"... כמובן שמחיר זה הדבר הכי חשוב כרגע... (זה ותשלומים) אבל אני לא יודע מה מידת הסיכון... או אם אני אקח את הזמן האם אני אמצע מחירים טובים כאלו בחנויות או במקומות אחרים באינטרנט... אשמח לשמוע לגבי כל דבר שאתם יודעים שיכול לעזור לי... יניב

GeJuFan

New member
היי יניב גם אני מתכננת לקנות A70

מחנות בניו יורק שעושה משלוחים(חברה שלי קנתה שם יש להם באמת מחירים די נמוכים) לארץ אם אתה נוכל לקנות ביחד וככה לחלק את מחיר המשלוח לחצי(20$ אני 20 אתה). כולל משלוח מלא המצלמה עולה שם 1442 ש"ח, כמובן שצריך גם לקנות סוללות נטענות וכרטיס זיכרון, אבל אלא אפשר לקנות בארץ. ואם לא בא לך לחבור ביחד נסה באמאזון אם אתה סומך עליהם. אני לא קונה מהם בגלל שאין להם שירות טלפוני ומה לעשות שהאינטרנט זה לא המקום הכי בטוח בעולם.

Willie

New member
איזה סוג של כ.זכרון כדאי לקנות?

ותודה, אבל אני אקנה בארץ...

GeJuFan

New member
אבל יניב למה לבזבז כסף?

קונים שני מצלמות ומשלמים ביחד על המשלוח. זה יוצר 20$ לכל אחד. וזה די מוריד נטל ממני של 40$
. אבל היי אם אתה לא רוצה. בכל מקרה אין לי מושג בקשר לכרטיס זיכרון, אני מתכוונת לקנות של 60MB.

LazyGecko

New member
לדעתי יניב צודק

ההפרש במחיר לא שווה את חוסר האחראיות בארץ. אין כרטיס של 60, יש 64MB

GeJuFan

New member
שאלתי את החברה שלי שקנתה מהם וכן

יש אם זה תעודת אחריות.

LazyGecko

New member
שלא תקפה בארץ

צלצלי לקרט ותשאלי אם הם מכבדים תעודות אחריות מחו"ל.

GeJuFan

New member
אוקי גם התקשרתי לחנות עצמה

תעודת אחריות כלל עולמית לחמישה שנים עולה 35$(שזה בערך 7$ לשנה) אבל לא חייבים לקנות אחת. אמרה לי חברה שלי שזה לא ממש משנה, אם יודעים לשמור טוב על המצלמה.

למעלה