החלטתי לפתוח בסוף..

ilu15

New member
לא../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

הוא לא שווה פורום...

סתיו מם

New member
מה קרה לבלונדיניות?../images/Emo24.gif

ממש אהבתי את הרעיון... אשטון חמוד, אבל זה לא מספיק מעניין. לפחות לדעתי. אבל שיהיה בהצלחה

Roniii

New member
גם אני בעד הבלונדיניות../images/Emo78.gif

ונגד אשטון. לא שיש לי משהו נגדו אישית, הוא פשוט לא כזה מעניין... חמוד. עדיף בלונדינית אחת ביד, מאשר חמישה אשטונים על העץ...

p r u d e n s

New member
למה???../images/Emo182.gif../images/Emo136.gif

אשטון באמת לא שווה פורום שלם...חוצמזה-אי אפשר לעשות פורום על בנאדם, זה פשוט לא מעניין מספיק. פורום בלונדיניות למשל...זה משהו שונה לגמרי.

i l i

New member
מה..?

קודם כל יש מלאאא פורומים על אנשים..! שנית הוא ממש שווה... שניה אני אצטט הרווק הכי מבוקש בהוליווד..! הוא שחקן מדהים!!!!! והוא כזה חמוד..! אילו חמודה... כדאי שתסתמי טיפששה..! חחח... קיצר לא מדברים רק עליו בפורום..! אלא על עוד דברים.. בייחוד עליו אבל ברור שיהיה דברים אחרים!

missy j

New member
אשטון מהמם

אבל גם לדעתי הוא לא שווה פורום. מה קרה לבלונדיניות? זה היה הכי מעולה

p r u d e n s

New member
אשטון בלונדיני...../images/Emo182.gif../images/Emo136.gif

לא נראה טוב. נ.ב. עידכון בבלוג! בואו לקרוא ולהגיב!

i l i

New member
ממהה?

אתם בסדר? פתחתם ראש 1 השבוע? כאילו הבנאדם הכי שווה בהוליווד לא שווה פורום?! מה יש לכם? פאקקק אני חולה על הבנאדם הזה..! כאילו הוא כזה מושלם! הוא משחק בסידרה הכי מעולה! הוא יותר שווה מאורלנדו בלום! יש לו תוכנית מתיחות!! מתיחות אתם קולטות..! והוא עשה סרט עם הכוסית מאמריקן פאי, ובנוסף לכל הצמודה שלו זאת דמי מור..!!! מה עוד אפשר לבקש... בן אדם מושלם!! ושווה פורום..! חוץ מזה.. אשטון יראה טוב בכל דבר אפילו בבלונד..!

p r u d e n s

New member
אשטון שווה,../images/Emo182.gif../images/Emo136.gif

אבל בהחלט לא שווה יותר מ... רררררררו |מזיל ריר|

p r u d e n s

New member
מאוד יפה../images/Emo182.gif../images/Emo136.gif

עם הזקן הזה והשקיות מתחת לעיניים והשיער..... ררררררו

למעלה